Μαΐου 20, 2008

Βίντεο από την τελική πρόβα της Καλομοίρας

Σκοτεινά πλάνα, κακός ήχος, ασταθή φωνητικά... Όπως σας είπαμε σε προηγούμενο ποστ, άκρως ανησυχητική ήταν η χτεσινή απογευματινή πρόβα της Καλομοίρας.

Να τονίσουμε οτι αυτά αφορούν την απογευματινή πρόβα. Στην βραδινή πρόβα (περίπου στις 23:30 την Δευτέρα) τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα και τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ελληνική αποστολή.

Δείτε το βίντεο από την κακή απογευματινή πρόβα της Καλομοίρας:

Τι ταβάνια είδαμε, τι πατώματα, τι κολώνες, όλα τα είχε η σκηνοθεσία της απογευματινής πρόβας της Ελλάδας... Η Καλομοίρα μέσα στα μαύρα σκοτάδια, οι πίσω φωνές υπερβολικά δυνατές, αυτός ο σκηνοθέτης τι πίνει και δεν μας δίνει; Δείτε και μόνοι σας:


(Πηγή: kalomoira.net)

Να τονίσουμε οτι στην βραδινή πρόβα όλα πήγαν πολύ καλύτερα για την Καλομοίρα που ήταν εξαιρετική φωνητικά. Η σκηνοθεσία βελτιώθηκε με περισσότερα κοντινά πλάνα και αλλαγή χρωμάτων στο φόντο. Η αισιοδοξία επέστρεψε στην ελληνική αποστολή.

Καλή επιτυχία στην Καλομοίρα, εμείς της στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια. Παιδιά, ό,τι και να γίνει, η Ελλάδα θα είναι το Σάββατο στον τελικό, γιατί αυτή η κοπέλα έχει άστρο! Ο ημιτελικός είναι στις 10 μμ σήμερα στην ΝΕΤ.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προβλήματα της ελληνικής συμμετοχής και δείτε την προηγούμενη πρόβα της Καλομοίρας που ήταν πολύ καλύτερη.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange