Μαΐου 08, 2008

Η Πέγκυ Ζήνα αποχωρεί από το REX (λόγω εγκυμοσύνης)

Πέγκυ Ζήνα έγκυοςΓια το μωρό του Σάκη Ρουβά σας είπαμε πριν το Πάσχα. Φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της Κάτιας Ζυγούλη σας δείξαμε πριν μερικές μέρες. Φήμες όμως για μια ακόμα εγκυμοσύνη έφτασαν στα αυτιά μας.

Και η μέλλουσα μαμά δεν είναι άλλη από την Πέγκυ Ζήνα.

Πότε γεννάει η Πέγκυ και τι σχέση έχει η εγκυμοσύνη της με την ξαφνική αποχώρηση της από το σχήμα του REX τον επόμενο χειμώνα;

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν στην οικογένεια του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα. Ο γάμος που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στο Τρίκορφο Ναυπακτίας ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία της οικογένειάς τους. Ανεπιβεβαίωτες φήμες που συζητιούνται κυρίως στο φιλικό της περιβάλλον θέλουν την Πέγκυ να είναι έγκυος και να γεννάει το επόμενο φθινόπωρο.

Η επίσκεψη στον γιατρό

Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό ένιωθε μια περίεργη κούραση και κάποιες μικροενοχλήσεις. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, όμως τελικά αποφάσισε να επισκεφθεί το γιατρό της. Όταν έμαθε το χαρμόσυνο νέο, αμέσως το ανακοίνωσε στον Γιώργο Λύρα, που και αυτός με τη σειρά του ένιωσε πανευτυχής.

Η αποχώρηση από το REX

Πληροφορίες αναφέρουν οτι η 33χρονη Πέγκυ Ζήνα αποχώρησε από το Rex όπου είχε συμφωνήσει να τραγουδήσει το χειμώνα με τον Κώστα Καραφώτη . Η αντικατάστασή της έγινε αμέσως καθώς ο νέος οικοδεσπότης του Rex θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος. Η Πέγκυ φαίνεται οτι θέλει να έχει ελεύθερο το πρόγραμμά της τον χειμώνα καθώς... έρχεται ο πελαργός.

Ιατρική βοήθεια

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν οτι ακόμα και αν η Πέγκυ δεν είναι έγκυος, θεωρείται βέβαιο ότι έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες με ιατρική βοήθεια καθώς θέλει όσο τίποτα να γίνει μητέρα το συντομότερο.

Όλες οι παραπάνω φήμες κυκλοφορούν τελευταία πολύ έντονα, αλλά η Πέγκυ Ζήνα κρατάει σιγή ιχθύος και δεν αναφέρεται στο θέμα. Όσο και να προσπαθεί πάντως, μια εγκυμοσύνη δεν κρύβεται. Κοντός ψαλμός αλληλούια, λοιπόν...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange