Μαΐου 01, 2008

Καλή αρχή για την «Λούφα και Απαλλαγή»

Λούφα και Απαλλαγή ΦραγκολιάςΕπιτυχία κάνει η καινούργια ταινία «Λούφα και Απαλλαγή» που ξεκίνησε να προβάλλεται ανήμερα το Πάσχα στις 27 Απριλίου. Η ταινία έκανε 40.500 εισιτήρια στο πρώτο διήμερο προβολής της και ανεβαίνει.

Η γνωστή κωμωδία «Λούφα και Παραλλαγή» κάνει δεύτερη καριέρα με το διαφοροποιημένο τίτλο «Αϊ Φορ, Λούφα και Απαλλαγή» και με διαφορετικούς συντελεστές.

Γιατί όμως η καινούργια «Λούφα» είναι καλύτερη από τις προηγούμενες;

Η ιστορία ξεκινά, όταν μια παρέα νεοσυλλέκτων, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους θέλει να πάρει απαλλαγή από το στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι4. Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους «λαγούς» και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση. Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα, ενώ το χιούμορ και η εφευρετικότητα των «λαγών» θα υπερνικήσουν... τους στρατοκράτες!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



Και το videoclip του τραγουδιού της ταινίας από τους Goin' Through, "Δεν αντέχω (301 και σήμερα)"



Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Βασίλης Κατσίκης και πρωταγωνιστούν οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Κώστας Φραγκολιάς, Χάρης Μαυρουδής, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Κοψιδάς, Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα, Μαρία Κορινθίου, η Δώρα Σάμψωνα και ο Νίκος Βουρλιώτης.

Τις ευχές του για επιτυχία στέλνει ο εμπνευστής και δημιουργός των δύο προηγούμενων ταινιών «Λούφα», Νίκος Περάκης.

Σύμφωνα με αυτούς που την είδαν πάντως, η ταινία "Λούφα και Απαλλαγή Ι4" αποτελεί μια έκπληξη για τον ως τώρα ελληνικό κινηματογράφο. Εν αντιθέσει με το προηγούμενο "Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο", το οποιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως μονότονο με λιγοστό χιούμορ, η νέα ταινία παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και διαθέτει πάρα πολύ χιούμορ. Εμπρός λοιπόν, ας την δούμε!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange