Μαΐου 19, 2008

Ανησυχία μετά την τελευταία πρόβα της Καλομοίρας

kalomoira eurovisionΆγχος προκάλεσε στην ελληνική αποστολή η τελική πρόβα της Καλομοίρας, καθώς συνέβησαν διάφορες ατυχίες.

Στα θετικά η εντυπωσιακή χορογραφία και η τελευταία θέση εμφάνισης της Ελλάδας. Στα αρνητικά η φωνητική αστάθεια της Καλομοίρας, ο τραυματισμός ενός χορευτή και το διαφημιστικό διάλειμμα που προηγείται της Ελλάδας.

Ποια τα ανησυχητικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Καλομοίρα;

Εμείς, όπως και όλοι όσοι ξέρουν καλά την Eurovision, έχουμε βαρεθεί να φωνάζουμε οτι η ΕΡΤ δεν έπρεπε να δεχτεί διαφημίσεις πριν την Ελλαδα, την τελευταία χώρα του ημιτελικού. Κι αυτό διότι οι τηλεθεατές φεύγουν από την τηλεόραση στη διάρκεια των διαφημίσεων και δεν γυρνάνε έγκαιρα για να ακούσουν το τραγούδι που ακολουθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν καμία χώρα που εμφανίστηκε μετά από διαφημίσεις σε ημιτελικό δεν πέρασε στον τελικό τα τελευταία 5 χρόνια! Ουσιαστικά το διαφημιστικό break πριν την Ελλάδα ακυρώνει το πλεονέκτημα της Ελλάδας να εμφανίζεται τελευταία.

Να σημειώσουμε οτι η αλλαγή σκηνικών μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας έγινε εντός 30 δευτερολέπτων σήμερα και το διαφημιστικό διάλειμμα δεν χρειάζεται πια. Φαινεται οτι παίχτηκαν παιχνίδια κατά της Ελλάδας έτσι ώστε να μην παίξουν διαφημίσεις πριν από την Ρωσία για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω...

Ανησυχία προκάλεσε επίσης και ο τραυματισμός ενός από τους χορευτές της Ελλάδας κατά την διάρκεια της τελευταίας πρόβας. Ο τραυματισμός στο χέρι προκλήθηκε από μεταλλικά κομμάτια που άφησαν οι Ρώσοι στην σκηνή μετά την δικιά τους πρόβα. Η κατάσταση δεν είναι πολύ σοβαρή και η ελληνική αποστολή καταβάλλει προσπάθειες για να μπορέσει ο χορευτής να εμφανιστεί στον ημιτελικό. Εάν αυτό δεν γίνει, θα υπάρξουν αλλαγές στην χορογραφία και η Καλομοίρα θα εμφανιστεί μόνο με δύο χορευτές.

Τέλος, η σκηνοθεσία δεν βελτιώθηκε παρ' όλες τις παραινέσεις της ΕΡΤ και του Κώστα Καπετανίδη. Τα κυριότερα προβλήματα είναι το πολύχρωμο σκηνικό που δεν βοηθάει το βιβλίο-καρδιά να φανεί, αλλά και τα πολύ μακρινά πλάνα.

UPDATE 20/5/2008:
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στην βραδινή πρόβα της Καλομοίρας στο Βελιγράδι (περίπου στις 23:30), η σκηνοθεσία ήταν σαφώς βελτιωμένη και τα περισσότερα από αυτά που ζητούσε η ελληνική αποστολή έγιναν! Τα παντελόνια των χορευτών σκίστηκαν λίγο στην απογευματινή πρόβα και την Τρίτη αναμένονται καινούργια από την Ελλάδα.


Πάντως, η γενική πρόβα της Καλομοίρας, αν και προβληματική, σχολιάστηκε θετικά από ανθρώπους που βρίσκονται στο Βελιγράδι και όλα δείχνουν οτι η Ελλάδα μπορεί να περάσει στον τελικό, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε...

Δείτε το βίντεο από την δεύτερη πρόβα της Καλομοίρας, που ήταν σαφώς καλύτερη από την σημερινή.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange