Απριλίου 18, 2008

Φοιτήτρια έβαζε σπέρμα στον κόλπο της, έκανε εκτρώσεις και το ονόμασε "τέχνη"

Aliza Shvarts Yale abortion girlΗ είδηση προκαλεί σοκ. Πρόκειται για μια φοιτήτρια τέχνης του πανεπιστημίου Yale, την Aliza Shvarts, η οποία προκάλεσε πολλαπλές εγκυμοσύνες και αποβολές στον εαυτό της ως μέρος της διπλωματικής της εργασίας.

Η Αλίζα λέει οτι προκάλεσε αλλεπάλληλες εγκυμοσύνες με ένεση σπέρματος στον κόλπο της, που τις διέκοψε η ίδια με φάρμακα προκαλώντας αιμοραγία. Στην συνέχεια, έβαψε με το αίμα της κύβους και ονόμασε το όλο εγχείρημα "τέχνη".

Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο:

Η Αλίζα δήλωσε στην Yale Daily News οτι τον τελευταίο ένα χρόνο προκάλεσε πολλαπλές εγκυμοσύνες και αποβολές στον εαυτό της ως μέρος της διπλωματικής της εργασίας.

Για αυτόν τον σκοπό, "στρατολόγησε" μια ομάδα ανώνυμων εθελοντών που έδιναν το σπέρμα τους στην Αλίζα μεταξύ της 9ης και της 15ης μέρας του κύκλου της. Η φοιτήτρια χορηγούσε το σπέρμα στον κόλπο της με σύριγγα χωρίς βελόνα μέσα σε 30 μόνο λεπτά από την συλλογή του, έτσι ώστε να είναι το σπέρμα ζωντανό. Την 28η μέρα του κύκλου της η Αλίζα έπαιρνε φάρμακα για να προκαλέσει αποβολή. Τα φάρμακα αυτά της προκαλούσαν σπασμούς και αιμορραγία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η Aliza Shvarts, έπαιρνε το αίμα της, το αναμίγνυε με βαζελίνη και χρησιμοποιούσε το μίγμα για να βάφει διάφορους κύβους και γεωμετικά σχήματα ονομάζοντας τα "τέχνη". Η εκκεντρική φοιτήτρια δεν ήξερε ποτέ αν η χορήγηση του σπέρματος της προκαλούσε πράγματι εγκυμοσύνη ή όχι. Αυτή η αβεβαιότητα είναι και το κλειδί της "τέχνης" της, άλλωστε, καθώς με την πράξη της "προσπαθεί να καταρρίψει μύθους που ο κοινός νους θεωρεί δεδομένους".

Aliza Shvarts Yale abortion girlΗ Αλίζα προχωρά ακόμα περισσότερο δηλώνοντας: "Ακριβώς όπως είναι μύθος οτι οι γυναίκες είναι πλασμένες για να είναι θυληκές και οι άντρες αρσενικοί, οτι το πέος και το αιδοίο είναι πλασμένα για διεισδυτικό ετερόφυλο σεξ (ή οτι το στόμα, ο πρωκτός, το στήθος, τα πόδια, η σιλικόνη, τα ελαστικά και μεταλλικά εμφύματα δεν είναι πλασμένα για σεξ), με τον ίδιο τρόπο είναι μύθος οτι οι ωοθήκες και η μήτρα είναι φτιαγμένα για να γεννούν παιδιά".

Το πανεπιστημίο Yale εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας οτι οι ισχυρισμοί της Aliza Shvarts είνα απλά μια φάρσα στην προσπάθεια της να προκαλέσει με τα γραφόμενα της.

Η Αλίζα επανήλθε με νέα συνέντευξη στην Yale Daily News λέγοντας οτι όσα είπε είναι απολύτως αληθινά. Σπεύδει να προσθέσει όμως οτι: "Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά 100% εάν ο,τιδήποτε στο άρθρο μου συνέβη ή δεν συνέβη, ακριβώς γιατί η φύση των γραφόμενων μου είναι οτι δεν ενθαρύνουν την βεβαιότητα".

Η Shvarts έδειξε μάλιστα εικόνες από μια ταινία που πιστοποιεί αυτά που λέει. Η ταινία δείχνει την ίδια, άλλοτε ντυμένη, άλλοτε γυμνή, όρθια μέσα στο μπάνιο της να αιμορραγεί μέσα σε μια κούπα. Η εκκεντρική φοιτήτρια σκοπεύει να προβάλλει όλη την ταινία στην έκθεση της σχολής της, όπου θα παρουσιάσει την διπλωματική της.

Αλήθεια ή ψέματα, η Aliza Shvarts κατάφερε να στρέψει όλους τους προβολείς πάνω της, καθώς τις τελευταίες 24 ώρες πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά πρακτορεία και blogs του κόσμου.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange