Απριλίου 09, 2008

Αντιδράσεις για το "Extreme Makeover" του MEGA

Extreme makeover MEGAΤο "Extreme Makeover", η αμφιλεγόμενη αμερικάνικη εκπομπή που σημειώνει επιτυχία σε όλον τον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα από το MEGA.

Όσοι νιώθουν άσχημα με την εμφάνισή τους, ίσως τώρα έχουν την ευκαιρία τους. Πλαστικοί χειρουργοί, οφθαλμίατροι, οδοντίατροι, ορθοδοντικοί, δερματολόγοι και ψυχολόγοι δουλεύουν για μια extreme μεταμόρφωση.

Η απόφαση είναι δύσκολη και οι σκηνές από μεταμορφώσεις του εξωτερικού προκαλούν αμηχανία ή και οργή σε πολλούς. Παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα; Δείτε ένα σοκαριστικό βίντεο, καθώς και την καινούργια online φόρμα συμμετοχής του MEGA:

Δείτε ένα από τα επεισόδια του αμερικάνινκου "Extreme Makeover", όπου μια 45χρονη υποβάλλεται σε πολλαπλά λίφτινγκ προσώπου:



Extreme makeover MEGAΗ αλλαγή και η πίεση που την συνοδεύει είναι μεγάλη. Πώς θα αντιδράσει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και η αρχή προσωπικών δεδομένων στο καινούργιο ριάλιτι του MEGA; Είναι θεμιτό να "εμπορεύεται" το ανθρώπινο σώμα στο βωμό της τηλεθέασης;

Πληροφορίες λένε οτι οι αιτήσεις συμμετοχής δεν είναι τόσο πολλές όσες αναμενόταν. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε και στο παρελθόν όταν η Ρούλα Κορομηλά επιχείρησε να κάνει κάτι παρόμοιο στην ελληνική τηλεόραση.

Αν πάντως έχετε πάρει την απόφαση να αλλάξετε, μπορείτε να συμπληρώσετε την καινούργια online φόρμα συμμετοχής. Σε αυτήν θα πρέπει να δηλώσετε το μέρος του σώματος σας που θέλετε να αλλάξετε (δείτε δεξιά) και να στείλετε φωτογραφίες που να δείχνουν ακριβώς αυτό το μέρος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το show και την επιτυχία του στο εξωτερικό διαβάστε εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κ καλή εβδομάδα..
    Κάποιο νεότερο για το reality δεν υπάρχει ακόμη?
    Γνωρίζεις ποιό θα είναι το επιτελείο των ιατρών-πλαστικών χειρουργών - ψυχολόγων - γυμναστών στο παιχνίδι?
    Ποιός θα το παρουσιάζει?
    Πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα?
    Οι παίκτες θα είναι έγκλειστοι και αν ναι, πού???
    Πόσα άτομα θα συμμετέχουν?
    Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για οτιδήποτε μάθεις...
    φιλάκια,
    gennyfer

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange