Φεβρουαρίου 25, 2008

Ο Χάρης Ρώμας για τα χαμηλά νούμερα του "Δεληγιαννείου"

Χάρης Ρώμας Χαρης Ρωμας Δεληγιάννειο Δεληγιαννειο Παρθεναγωγείο NakedNews-GRΤα vούμερα της AGB στην αρχή δεν ήταν καλά. Όμως κάτι η μετακίνηση της ημέρας προβολής από Δευτέρα σε Παρασκευή, κάτι η εμφάνιση guest stars, όπως της Ζωζώς Σαπουντζάκη την προηγούμενη Παρασκευή, ήρθε το "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο" και ορθοπόδησε.

Ο δημιουργός του, Χάρης Ρώμας, το στηρίζει όσο μπορεί με δηλώσεις του τύπου «θεωρώ ότι είναι η ωραιότερη δουλειά που έχω κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα μου», ενώ παραδέχεται οτι «ο ΑΝΤ1 φέτος δεν πάει καλά». Διαβάστε τι ακριβώς είπε:

«Θεωρώ ανεπιφύλακτα ότι είναι η ωραιότερη δουλειά που έχω κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα μου», είπε ο Χάρης Ρώμας για το "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο" σε συνέντευξη του στο περιοδικό Τηλεθεατής. «Το τίμημα της όχι μεγαλύτερης τηλεθέασης που έχω κάνει ποτέ, πιθανώς να οφείλεται στις εποχές αλλά και στο ίδιο το project», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς. «Πρώτα απ’ όλα κάνει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον ΑΝΤ1. Οπότε στο πλαίσιο ενός καναλιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα φέτος, γιατί πρέπει να αισθάνομαι ότι κάτι δεν πήγε με μένα ειδικά καλά;» συμπλήρωσε.

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας για τις κριτικές, είπε ότι τις αξιολογεί και δεν τις παίρνει τοις μετρητοίς, ενώ για τα μελλοντικά του σχέδια είπε ότι έχει σχεδιάσει τις δύο επόμενες χρονιές που περιλαμβάνουν νέες δουλειές του στην τηλεόραση, στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange