Φεβρουαρίου 29, 2008

Η sexy Αργεντίνα φαν του Ντιέγκο Σιμεόνε

σεξ videos σεξυ φωτογραφίεςΗ μεγάλη δόξα του αργεντινικού ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Σιμεόνε ή "Τσόλο", ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ρίβερ Πλέιτ, απολαμβάνει της λατρείας μίας εκ των ωραιοτέρων γυναικών συμπατριωτών του. Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε Αργεντίνα, αλλά για την 20χρονη πανέμορφη ηθοποιό, παραγωγό και μοντέλο, Λούλι Φερνάντες, παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής στην χώρα του τανγκό, η οποία δεν κρύβει την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφει στο είδωλο της.

Μία "αγάπη" που έχει τις ρίζες της από την εποχή των παιδικών της χρόνων, όταν η Λούλι ήταν απλά ένα μικρό κορίτσι με δύο αδερφούς παθιασμένους με τη στρογγυλή θεά και ο "Τσόλο" ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που υποσχόταν πως θα έχει τεράστια πρόοδο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε αποκαλυπτικές φωτογραφίες και ένα καυτό video της Λούλι και ξερουμε οτι θα συμφωνήσετε μαζί μας οτι ο Σιμεόνε είναι πολύ τυχερός να απολαμβάνει τον... θαυμασμό της!

σεξ videos σεξυ φωτογραφίες σεξ videos σεξυ φωτογραφίες σεξ videos σεξυ φωτογραφίεςσεξ videos σεξυ φωτογραφίες
"Ο Σιμεόνε και ο Μπατιστούτα ήταν πάντα τα είδωλά μου", τόνισε με ειλικρίνεια η Φερνάντες, η οποία δεν κρύβει ότι έχει επίσης αδυναμία και και στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

"Ναι, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πιο γοητευτικός Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής, αλλά ο Σιμεόνε είναι ο πιο ωραίος ποδοσφαιριστής της Λατινικής Αμερικής.

σεξ videos σεξυ φωτογραφίεςσεξ videos σεξυ φωτογραφίεςσεξ videos σεξυ φωτογραφίες
Η Λούλι, η οποία είναι συμπαρουσιάστρια ενός διάσημου αθλητικού προγράμματος στην Αργεντινή, είχε πρόσφατα την ευκαιρία να γνωρίσει τον πρώην "καπιτάνο" της Εθνικής Αργεντινής κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην οποία η ίδια παίρνει μέρος.

"Ήταν ωραίο να τον γνωρίσω, τον παρακολουθώ πάντα. Τώρα είναι προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, της αγαπημένης μου ομάδας.

Τί καριέρα μπορεί να κάνει ως τεχνικός; Προβλέπω ένα σπουδαίο μέλλον. Πρέπει να έχει υπομονή, με δεδομένο ότι η Ρίβερ έχει πάρα πολλούς παίκτες μεγάλης ποιότητας".

Όσο για περαιτέρω στοιχεία για την φανατική θαυμάστρια του Σιμεόνε, Λούλι Φερνάντες, συγκρατήστε ότι:

Eκανε ρυθμική γυμναστική κάθε μέρα από τα 7 μέχρι τα 13 της χρόνια, στη συνέχεια έκανε πατινάζ και χόκεϊ επί χόρτου, ενώ όταν βαρέθηκε αυτά τα αθλήματα και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, προκάλεσε "μπαμ" στο χώρο μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον... Μικ Τζάγκερ, τον αρχηγό του θρυλικού συγκροτήματος "Rolling Stones"!

Μετά (και) από αυτό το γεγονός, πως να μην έρθουν βροχή οι προτάσεις και τα άκρως αποκαλυπτικά εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά όπως το "Maxim", το "People" και το "Man".

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange