Φεβρουαρίου 27, 2008

"Hard Candy" ο νέος δίσκος της Madonna

Η Μαντόνα ξέρει να στρέφει τους προβολείς πάνω της. Ποιος δεν θυμάται το προκλητικό φιλί της στο στόμα με την Britney Spears μερικά χρόνια πριν. Τώρα λοιπόν και μετά από πολλές υποθέσεις και συζητήσεις από τους φανατικούς θαυμαστές της και τους δημοσιογράφους, ανακοινώνει -επιτέλους- τον τίτλο του νέου της άλμπουμ.

«Hard Candy» θα ονομάζεται και αν αναρωτιέστε για την επιλογή, σας απαντά η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, Liz Rosenberg, που δήλωσε ότι «η Madonna λατρεύει τα γλυκά» (σ.σ.: candy). Και η Madonna έσπευσε να δηλώσει περί "οπισθίων": "Θα σας κλωτσήσω στα οπίσθια, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε καλά".

Μαζί με την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου ήρθε και η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του άλμπουμ. Θα κάνει πρεμιέρα στα δισκοπωλεία στις 29 Απριλίου, με το πρώτο σινγκλ, το ντουέτο με τον Justin Timberlake, «4 Minutes To Save The World», να κυκλοφορεί από τα τέλη Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, το «γλυκό» νέο άλμπουμ της Madonna θα περιλαμβάνει και ένα τραγούδι με τον τίτλο «Candy Store», την παραγωγή του οποίου έχει κάνει ο Pharell.

Επίσης, συνεργάζεται με τον παραγωγό των μεγαλύτερων επιτυχιών της εποχής, Timbaland, βάζοντας, όπως γίνεται προφανές, έντονο hip hop ρυθμό στη νέα της δουλειά.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange