Φεβρουαρίου 19, 2008

Ο Γιαννακόπουλος φιλά τον διαιτητή

Με τον μάλλον χλευαστικό τίτλο «Κiss Οff» η εφημερίδα «Sun» σχολίασε πριν μερικές μέρες μία αυθόρμητη κίνηση του διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Ο μεσοεπιθετικός παίκτης έγινε είδηση στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Μεγάλης Βρετανίας όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ που έβαλε για λογαριασμό της Μπόλτον στα δίχτυα της Ντέρμπι, πλησίασε το διαιτητή Χάουαρντ Γουέμπ και τον φίλησε στο μάγουλο.

Το περιστατικό, που προκάλεσε έκπληξη στους ψυχρούς Αγγλοσάξονες, συνέβη όταν ο διαιτητής πλησίασε τον Stelios ζητώντας του να επιστρέψει γρήγορα στη θέση του για να γίνει η σέντρα. Η έκπληξη και η αμηχανία στο πρόσωπο του διεθνούς ρέφερι ήταν έκδηλες μετά το φιλί, όπως και του Στέλιου λίγα λεπτά αργότερα!

«Πάντα σκοράρω όταν είναι διαιτητής στα παιχνίδια της Μπόλτον. Μου φέρνει τύχη», τόνισε ο Γιαννακόπουλος για να δικαιολογήσει την ενέργειά του και πρόσθεσε: «Μου είχε πει: Σήμερα θα σκοράρεις, αλλά όταν μετά με πλησίασε και τον φίλησα μου είπε: Συγκρατήσου, μας βλέπει ο κόσμος».

Ο διαιτητής δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα, ενώ ο Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε προτίμησε να αναφερθεί στη μεγάλη βαθμολογική σημασία της νίκης της ομάδας του με το γκολ που σημείωσε, το πρώτο σε αγώνα πρωταθλήματος ύστερα από 22 μήνες!

«Όποιος και να πετύχαινε το γκολ, θα ήταν πολύ, πολύ σημαντικό. Ήταν τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί για μας, ειδικά από τη στιγμή που επιτεύχθηκαν κόντρα σε μια ομάδα που θα δυσκολευτεί πολύ να παραμείνει στην κατηγορία», ανέφερε εμφανώς αμήχανος ο ποδοσφαιριστής, ενώ λίγο αργότερα άκουσε και τα θετικά σχόλια του προπονητή του Γκάρι Μέγκσον για το γκολ που σημείωσε.

Τι να πεις, αυτοί οι Άγγλοι είναι πολύ ξενέρωτοι!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

  1. Ε, του έχει μείνει συνήθειο από τον Ολυμπιακό, όπου οι παίκτες θεωρούν τον διαιτητή "συμπαίκτη" :)LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange