Φεβρουαρίου 29, 2008

Ο Lenny Kravitz έρχεται στην Αθήνα

Ο Lenny Kravitz έρχεται για live στις 1 Αυγούστου στον Λυκαβυτό! Και θα έρθει τη στιγμή που το νέο του album είναι στην κορυφή των charts, αυτό είναι άλλωστε το σωστό timing. Η προπώληση εισητηρίων αρχίζει στις 5 Μαρτίου και τα εισητήρια αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα. Γι΄ αυτό τρέξτε!

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Tην Πρώτη του Αυγούστου η Αθήνα αλλάζει! Ντύνεται funky, εκστασιάζεται και χορεύει στο ρυθμό των "Let Love Rule", "Mr. Cab Driver", "I Belong To You" ,"Are you gonna go My Way", "American Woman", "Fly Away" κ.α. Είναι ώρα να κάνουμε τη διαφορά! "It Is Time For A Love Revolution" και το μανιφέστο του Lenny Kravitz πλημμυρίζει το Λυκαβηττό: "LOVE REVOLUTIONARIES - Stand up and make yourself known I want to see each and everyone of you! We are all Brothers and Sisters in this movement of spreading the message of Love to hungry hearts and ears! Be well Lenny" Είναι απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό !!! Ο Kravitz με το αναγνωρίσιμο εκρηκτικό funk και rock n roll κοκτέιλ ήχων και με μια 10μελή μπάντα διασφαλίζει τη μοναδικότητα μιας «one time only» βραδιάς. Για όσους δίνουν βάση στην μαγεία των αριθμών το "It Is Time For A Love Revolution" είναι το 8ο άλμπουμ του Lenny που συμπληρώνοντας 18 χρόνια καριέρας έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα την 1.08.08...αν το δούμε αλλιώς το 8 είναι το σύμβολο για το άπειρο όση και η αγάπη μας! Mην περιμένετε άλλο, join "Love Revolution Tour" με χορηγό την Sony Ericsson.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η προπώληση των εισιτηρίων προς 50 euro ξεκινά την Τετάρτη 5 Mαρτίου. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διαρκέσει πολύ - αν λάβετε υπ όψιν σας την περιορισμένη χωρητικότητα του θεάτρου του Λυκαβηττού. Για αυτό ας δώσουμε αμέσως τις πληροφορίες των σημείων προπώλησης:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr.
Η διοργάνωση της συναυλίας του Lenny Kravitz στην Αθήνα έχει την υπογραφή της Di Di Music - Big Star Promotion.
"

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange