Φεβρουαρίου 26, 2008

Αναζητώντας το σημείο G

Ιταλοί επιστήμονες δίνουν απάντηση σε ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς και πολλές, εντοπίζοντας το σημείο G. Το σημείο G είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία για την ερωτική πράξη. Για πρώτη φορά εντοπίστηκε τη δεκαετία του 1950 από τον Γερμανό γυναικολόγο Ernest Grafenberg ο οποίος διαπίστωσε μια μικρή διόγκωση στο πρόσθιο τοίχωμα του γυναικείου κόλπου, η διέγερση της οποίας μπορεί να δώσει στη γυναίκα πιο έντονο οργασμό από τον κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό.

Παλαιότερες μελέτες ανέφεραν ότι μόλις το 25% των γυναικών καταφέρνει να έχει μια τόσο έντονη εμπειρία καθώς στην πλειονότητα των γυναικών το σημείο G είναι δυσεύρετο. Τι ανακάλυψαν λοιπόν οι Ιταλοί ερευνητές;

Σύμφωνα πάντως με Ιταλούς επιστήμονες, το μυστήριο φαίνεται ότι θα λυθεί αφού όπως ισχυρίζονται, το «μαγικό» σημείο είναι δυνατόν να εντοπιστεί ακριβώς με τη βοήθεια υπέρηχου.

Οι ειδικοί χρησιμοποίησαν υπέρηχο για να μετρήσουν το μέγεθος και το σχήμα του ιστού ανάμεσα στην ουρήθρα και τον κόλπο. Ο ιστός σε αυτή την περιοχή βρέθηκε ότι κατά μέσο όρο είναι πιο πυκνός στις γυναίκες που ανέφεραν ότι είχαν οργασμό σε σχέση με αυτές που δεν είχαν.

Στην έρευνα συμμετείχαν 20 γυναίκες. Μικρό το δείγμα, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Από αυτές, οι εννέα ανέφεραν ότι είχαν κολπικό οργασμό και ο υπέρηχος έδειξε ότι στις συγκεκριμένες οι ιστοί στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν πιο πυκνοί.

Δίνεται έτσι απάντηση σε ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς και πολλές και που έχει επιτρέψει να δημιουργηθεί μια ολόκληρη φημολογία γύρω από το σημείο και από το αν μια γυναίκα που δεν το βρίσκει είναι "δυσλειτουργική". Περισσότερες έρευνες αναμένονται να ρίξουν φως στο καυτό αυτό θέμα.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange