Φεβρουαρίου 21, 2008

Με sexy λευκά εσώρουχα χόρεψε η Paris Hilton

Πάρις ΧίλτονΜε sexy λευκά εσώρουχα, κεντημένα με παγέτες, και δικτυωτές κάλτσες που τις στήριζε σε ζαρτιέρες η Πάρις Χίλτον χόρεψε α λα Ντίτα Φον Τις μέσα σ’ ένα τεράστιο ποτήρι σαμπάνιας.

Η Πάρις Χίλτον, ως γνωστόν, είναι γυναίκα του κεφιού και βέβαια διψάει για δόξα. Γι’ αυτό εφευρίσκει διαρκώς τεχνάσματα για να τραβάει πάνω της την προσοχή του κόσμου και να δίνει το παρών με το δικό της, μοναδικό τρόπο. Με αφορμή λοιπόν τα 27α γενέθλιά της έδωσε ένα τολμηρό One Woman Show σε σαδομαζοχιστική βερσιόν, στο γνωστό κλαμπ «Pure» του Λας Βέγκας.

Για τις ανάγκες της παράστασής της ντύθηκε αστυνομικίνα: Η στολή της αποτελείτο από δερμάτινα μαύρα εσώρουχα, μακριά μαύρα γάντια κι ένα καπέλο αστυνομικού. Κι όταν άρχισε να χορεύει τον αισθησιακό χορό της και να τραγουδάει -αφού, μεταξύ άλλων, πιστεύει ότι έχει καλή φωνή- οι θαμώνες του κλαμπ δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της. Η Πάρις στα νούμερά της συμπεριέλαβε κι ένα που το «έκλεψε» από την καλλιτέχνιδα του μπουρλέσκο Ντίτα Φον Τις. Φόρεσε sexy λευκά εσώρουχα, κεντημένα με παγέτες, δικτυωτές κάλτσες που τις στήριζε σε ζαρτιέρες και χόρεψε μέσα σ’ ένα τεράστιο ποτήρι σαμπάνιας. Η Ντίτα είχε κάνει κάτι ανάλογο στο σόου που είχε δώσει πέρσι στο παρισινό καμπαρέ «Crazy Horse».

Πάρις ΧίλτονΑκόμη κι όταν εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με το sexy γυναικείο συγκρότημα Pussycat Dolls, μόλις κάθισε σ’ ένα σκαμνί με επίσης καυτή αμφίεση και άρχισε να κινείται αφήνοντας υπονοούμενα, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα επισκιάζοντας τις sexy τραγουδίστριες και χορεύτριες.

Φωτογραφίες εδώ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange