Φεβρουαρίου 23, 2008

Καζίνο του sex

σεξ NakedNews-GRΣε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε στην ιδιοκτησία του 39χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι πελάτες που κατέφθαναν απ’ ολόκληρη την Κρήτη κι έκαναν ουρές έξω από τα διαμερίσματα, στην περιοχή Γούρνες, πλήρωναν 60 ευρώ για τις «υπηρεσίες» που τους προσέφερε 20χρονη από την Αλβανία, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε με... μάρκες που έδινε ο ιδιοκτήτης σε πελάτες τους οποίους διάλεγε ο ίδιος!

Πώς όμως είχε διαφύγει τη σύλληψη τόσο καιρό ο 39χρονος; Ο επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη τελικά μαζί με την αλλοδαπή «υπάλληλό» του, είχε τα μάτια του... δεκατέσσερα και δεν αποκάλυπτε το μυστικό του σε άγνωστα άτομα, ενώ διάλεγε με πολλή προσοχή εκείνους που θα έβαζε στα «σεπαρέ» για να συνευρεθούν με την κοπέλα, με αποτέλεσμα να διαφεύγει της σύλληψης.

Ωστόσο, στην τελευταία επιχείρηση που στήθηκε πριν από τρεις μέρες δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός. Αστυνομικοί της Ειδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκληματικότητας (ΕΙΔΑΣΥΔΕ) παρακολούθησαν για αρκετή ώρα τα επιπλωμένα διαμερίσματα παρατηρώντας μεγάλη προσέλευση ανδρικού πληθυσμού και συλλαμβάνοντας, εντέλει, δύο άτομα που βγήκαν με διαφορά λίγων λεπτών από τα δωμάτια. Οι συλληφθέντες αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε το «παιχνίδι». Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην... επιχείρηση όπου βρίσκονταν άλλοι δύο πελάτες και ο ιδιοκτήτης με την 20χρονη, και τους συνέλαβαν.

Στο τμήμα, η κοπέλα ομολόγησε ότι εκδιδόταν έναντι 60 ευρώ, από τα οποία τα μισά κατέληγαν στον 39χρονο, ενώ ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν στα διαμερίσματα τις τελευταίες μέρες. Από την πλευρά του, ο συλληφθείς αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ζήτησε να μιλήσει με τον δικηγόρο του. Σημειώνεται ότι στον παράνομο οίκο δεν βρήκαν άλλες κοπέλες, παρά τις πληροφορίες των αστυνομικών ότι ήταν αρκετές οι αλλοδαπές που είχαν προσφέρει κατά καιρούς τις υπηρεσίες τους.

Μέσα σε χάρτινο κιβώτιο οι αστυνομικοί βρήκαν 18.000 ευρώ (!) που, όπως εκτιμούν, προέρχονται από τις παράνομες δραστηριότητες. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και οι μάρκες που δίδονταν στους πελάτες.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange