Φεβρουαρίου 26, 2008

Ο Σαρκοζί ζητά συγγνώμη για τα "γαλλικά" του

Ο Ζαρκοζί βρίζει άντε χάσου ρε ηλίθιεΤα μάζεψε όπως-όπως ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου (23/2) στην Αγροτική Έκθεση του Παρισιού, όπου εξύβρισε έναν συμπατριώτη του επειδή εκείνος αρνήθηκε χειραψία μαζί του.

Συγκεκριμένα, o Σαρκοζί μετέβη στο Διεθνές Σαλόνι Γεωργίας και άρχισε της χειραψίες με τους παρευρισκόμενους. Ένας παριστάμενος, ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον "Σαρκό", λέγοντας: «Όχι μην με αγγίζεις, θα με λερώσεις». Ο πρόεδρος της Γαλλίας απέδειξε εκ νέου το οξύθυμο του χαρακτήρα του «λούζοντας» τον συνομιλητή του με τα δικά του «γαλλικά». Μεταξύ άλλων είπε: «Άντε χάσου ρε ηλίθιε, άντε χάσου». Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο:



«Είναι δύσκολο ακόμη και όταν είσαι πρόεδρος να μην απαντήσεις σε μια προσβολή (...) Θα ήταν προτιμότερο να μην του είχα απαντήσει» παραδέχθηκε ο Σαρκοζί, μιλώντας στην εφημερίδα Le Parisien.

Σχολιάζοντας την άνοδο της δημοτικότητας του πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν που ανέρχεται πλέον στο 57% - ενώ ο ίδιος έχει πέσει στο 38% -, ο Σαρκοζί υπενθύμισε ότι αυτός είναι που τον επέλεξε για την πρωθυπουργία, κάτι που ήταν «μια ορθή απόφαση».

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange