Φεβρουαρίου 27, 2008

Πάει για κλείσιμο το PRESS-GR

Andreas Kapsabelis Kapsampelis Αντρέας Ανδρέας Καψαμπάλης Ανδρεας Καψαμπελης PRESS-GR Press-gr NakedNews-GRΈντονες είναι οι πληροφορίες οτι το PRESS-GR θα κλείσει τελείως μετά τις μηνύσεις που έχουν γίνει, καθώς οι κατηγορίες είναι πολλές. Είναι ακόμα φανερό ότι όσοι έγραφαν εκεί μέσα φοβούνται να συνεχίσουν να στέλνουν κείμενα ή επιστολές ακόμα και την πιο απλή θεματολογία για να μην τους βγει η στάμπα και μετά τους κυνηγάνε. Άμα σου βγει τ'όνομα...

Εν τω μεταξύ, σάλος έχει δημιουργηθεί από την παραίτησή της ιδιαιτέρα γραμματέας του κ. Αλογοσκούφη, καθώς ήταν γνωστή ενός από τους διαχειριστές του PRESS-GR. Σήμερα όμως είχαμε και άλλη παραίτηση: παραιτήθηκε και η αδερφή της που είχε πριν λίγες μέρες προσληφθεί στο γραφείο του Υπουργού. Οι δυο κυρίες παραιτήθηκαν για να μην εμπλακεί το όνομά τους δίχως λόγο στην υπόθεση.

Τέλος, την διαμαρτυρία στα όρια της "παράκρουσης" συνεχίζει ο Ανδρέας Καψαμπέλης. Ο διαχειριστής του PRESS-GR έκανε νέα εμφάνιση στο MEGA και χαρακτήρισε εξουσιαστή τον Γιώργο Οικονομέα επειδή του έκανε μια απλή ερωτησούλα. Ο Οικονομέας μπορεί να ανήκει στο σύστημα αλλά μη ξεχνάτε ότι, όπως διαβάζουμε, το πολεμάει εκ των έσω (όσο μπορεί βέβαια) και αυτό είναι πιο δύσκολο. Το λέμε αυτό γιατί πρόσφατα τον ακούσαμε να λέει στον αέρα ότι αν αποδειχθεί ότι στο mega είδαν το dvd, ο ίδιος θα παραιτηθεί. Επίσης ο Ανδρέας Καψαμπέλης δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο Οικονομέας έφυγε από τον ALPHA γιατί είχε κόντρα με τον "εξουσιαστή" Ηρακλή Φιδετζή.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange