Φεβρουαρίου 26, 2008

Οπαδοί του Ολυμπιακού οι δολοφόνοι της Παιανίας

Δέκα χούλιγκανς του Ολυμπιακού, εκ των οποίων οι πέντε είναι και υπάλληλοι της Π.Α.Ε., είναι αυτοί που συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα γεγονότα της Παιανίας, πριν από περίπου ένα χρόνο. Τους ενόχους καταδεικνύει ο αντιεισαγγελέας εφετών κ. Αριστείδης Φραγκιαδάκης, σε 48σέλιδη έκθεση-πρότασή του.

Σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα, 25 οπαδοί του Ολυμπιακού και μόνο ένας του Παναθηναϊκού ήσαν αυτοί που ενεπλάκησαν ενεργά στην αιματηρή συμπλοκή πριν από τον αγώνα των γυναικείων ομάδων βόλεϊ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ή συνελήφθησαν μετέπειτα, όταν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αποκάλυψαν σε επτά συνδέσμους οπαδών του Ολυμπιακού την υπαρξη «οπλοστασίων», αποτελούμενων από μαχαίρια, φωτοβολίδες, λοστούς, σιδηρογροθιές κ.τ.λ.

Γιατί όμως καθυστέρησε η διερεύνηση της δολοφονίας; Υπενθυμίζεται ότι δικαστικοί λειτουργοί είχαν ασκήσει έντονη κριτική στον τρόπο διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία, κυρίως όσον αφορούσε στην «εσφαλμένη λήψη ένορκων καταθέσεων από υπόπτους».

Πλέον, όμως, με δεδομένη την πρόταση του αντιεισαγγελέα, η οποία συνετάχθη στις 11 Φεβρουαρίου 2008 και στην οποία ο κ. Φραγκιαδάκης δίνει πλήρη εικόνα των γεγονότων της 29ης Μαρτίου 2007, παρουσιάζοντας νέα στοιχεία και προσδιορίζοντας τον ρόλο όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και σύντομα η Δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες.

Πηγή: Cosmo.gr

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange