Μαΐου 05, 2008

Αποχώρησε ο Φερεντίνος από το "Ciao Darwin", παρουσιαστής ο Περρής

Ούτε ο Δαρβίνος δεν είχε φανταστεί πόσο δύσκολο θα ήταν για το τηλεπαιχνίδι "Ciao Darwin" να επιβιώσει και να βγει τελικά στον αέρα.

Η πολύπαθη εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, αρχισυντάκτη τον Βαγγέλη Περρή και σκηνοθέτη τον Stefano Sartini. Στην πορεία όμως η "συνταγή" χάλασε, οι συντελεστές έγιναν "από δυο χωριά χωριάτες" και ο Φερεντίνος αποχώρησε.

Διαβάστε το παρασκήνιο για το "Γεια σου Δαρβίνε" που τελικά ξεκινά στον ΑΝΤ1 το επόμενο Σάββατο.

To νέo τηλεπαιχνίδι ξεκίνησε αισιόδοξα με σκοπό να ζωντανέψει τα βράδια του Σαββάτου και να βοηθήσει τον ΑΝΤ1 σε μια δύσκολη χρονιά γι' αυτόν από πλευράς τηλεθέασης.

Ciao DarwinΑπό τα πρώτα γυρίσματα όμως φάνηκε οτι το κλίμα μεταξύ των συντελεστών ήταν πολύ κακό. Οι τσακωμοί μεταξύ του Χρήστου Φερεντίνου και του Βαγγέλη Περρή για το ποιος κάνει κουμάντο στην εκπομπή ήταν διαρκείς. Η φράση «cut δεν λες εσύ αλλά μόνο εγώ», που ακούστηκε σε γύρισμα μπροστά σε παίκτες και τεχνικούς, είναι ενδεικτική του κλίματος.

Το παιχνίδι παρά λίγο να ακυρωθεί, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ποστ μαζί με τους λόγους της διαμάχης Περρή-Φερεντίνου. Ο ΑΝΤ1 όμως, έχοντας επενδύσει πολλά στο παιχνίδι πίεσε για να βγει στον αέρα. Ο Φερεντίνος αρνήθηκε να συμμετέχει εάν ο Περρής είχε το γενικό πρόσταγμα, και έτσι αποχώρησε. Να σημειώσουμε οτι ο Φερεντίνος έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που προβλέπει δύο εβδομαδιαίες εκπομπές και όχι μόνο μία (το "Show me the money").

Έτσι τελικά, παρουσιαστής ανέλαβε ο Βαγγέλης Περρής που μάλλον κέρδισε από την όλη υπόθεση. Ο Περρής έχει διετελέσει αρχισυντάκτης, βοηθός παρουσιαστή, κριτής ταλέντων κ.α. τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή μόνος του ποτέ.

Βάπτισμα του πυρός λοιπόν για τον φίλο του Θέμου Αναστασιάδη, και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που πέρασε "δια... Περρή και σιδήρου" μέχρι να βγεί στον αέρα. Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Διαβάστε τι θα γίνεται στο "Ciao Darwin", ένα τρίωρο show ιταλικής προέλευσης που στοχεύει να αναδείξει "τον Έλληνα της επόμενης χιλιετίας".

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

2 σχόλια:

  1. Κι όμως έχει ξανακάνει ως κεντρικος παρουσιαστής ο Περρής.
    Δείτε εδώ http://panic-gr.blogspot.com/2008/05/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο φίλε, αλλά αυτό κράτησε πραγματικά ποοοολύ λίγο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange