Μαΐου 12, 2008

Απογοήτευση για το "Γεια σου Δαρβίνε" του Περρή

Θέμος Αναστασιάδης Βαγγέλης ΠερρήςΤο τηλεπαιχνίδι "Γεια σου Δαρβίνε" (ή "Ciao Darwin" επί το ελληνικότερον) πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να βγει στο αέρα. Ξεκίνησε με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, ακολούθησαν κόντρες και η αποχώρηση του Φερεντίνου με αποτέλεσμα παρουσιαστής να γίνει τελικά ο Βαγγέλης Περρής.

Η τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού το προηγούμενο Σάββατο ήταν απογοητευτική και ο ΑΝΤ1 τερμάτισε τρίτος και καταϊδρωμένος το βράδυ του Σαββάτου.

Πόσο τηλεθέαση έκανε το "Γεια σου Δαρβίνε" και γιατί το πέρασαν οι... επαναλήψεις;

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 15,4% (522,000 τηλεθεατές) και βρέθηκε τρίτο πίσω από τον ALPHA και το MEGA που έπαιζαν επαναλήψεις. Συγκεκριμένα τα ποσοστά το βράδυ του Σαββάτου ήταν:

1. ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ (ALPHA, επανάληψη): 24,4% - 826,000 τηλεθεατές
2. ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (MEGA, επανάληψη): 22,6% - 780,000 τηλεθεατές
3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΑΡΒΙΝΕ (ΑΝΤ1): 15,4% - 522,000 τηλεθεατές

Φαίνεται οτι οι κρυάδες του Βαγγέλη Περρή και οι υστερίες των "πεθερών" και "νυφών" δεν συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό. Να σημειώσουμε οτι οι επαναλήψεις του Μάρκου Σεφερλή που έπαιζαν στον ΑΝΤ1 πριν αρχίσει το "Γεια σου Δαρβίνε" έκαναν πολύ ψηλότερα νούμερα.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/13/2008 8:27 μ.μ.

    Ο Περρής μου έγινε αντιπαθής από τότε που μαζί με το άλλο λαμόγιο τον Θέμο φάνηκαν να κινούνται ύπουλα με παράνομες συναλλαγές, καλοί στην δουλειά τους αλλά και το δούλεμα στον λαό έχει και κάποια όρια τα χάπακα πεθάνανε(ή αργοπεθαίνουν) στην Ελλάδα σήμερα ο κόσμος γίνεται εξυπνότερος και σε αυτό συμβάλει και η ακαίρεη και αρκετή ενημέρωση από τα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/13/2008 9:16 μ.μ.

    Φίλε, έχεις δίκιο, ενας από τους βασικούς λόγους που τόσο ο Θέμος όσο και ο Περρής δεν πάνε καλά τελευταία είναι τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται.

    Ο κόσμος σιχάθηκε να τον κοροϊδεύουν και μάλιστα στα μούτρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange