Σεπτεμβρίου 07, 2008

Sex video της Marilyn Monroe βγαίνει σε πλειστηριασμό

Πενήντα χρόνια μετά το θάνατό της η Marilyn Monroe εξακολουθεί να «πουλάει» σε κάθε εμφάνισή της.

Ένα ερασιτεχνικό φιλμ 8 χιλιοστών διάρκειας 2,5 λεπτών και εκτιμωμένης αξίας 20.000 δολαρίων με πρωταγωνίστρια τη θρυλική Marilyn Monroe, πρόκειται να δημοσιευθεί εντός του μήνα στην Αυστραλία.

Διαβάστε πώς τραβήχτηκε το βίντεο και δείτε αποσπάσματα:

Ο άνθρωπος που απαθανάτισε το αιώνιο σύμβολο του σεξ φέρεται να είναι ένας αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Μερικοί το προτιμούν καυτό" είχε προσκληθεί από την ίδια τη Marilyn στο πλατό για να περάσουν λίγες ώρες μαζί.

Η διάσωσή του υλικού οφείλεται στην κόρη του αυστραλού αξιωματικού, που μη γνωρίζοντας την αξία του το κρατούσε στο συρτάρι της φυλαγμένο. Η ίδια δήλωσε ότι «δεν ήξερα τι να κάνω το φιλμ», καθώς αγνοούσε ότι θα μπορούσε να έχει κάποιο ενδιαφέρον για το κοινό.

Μυστήριο το περιεχόμενο του φιλμ

Το ανέκδοτο φιλμ περιέχει προσωπικές στιγμές της ηθοποιού με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, Tony Curtis, και δείχνει τη Monroe να προσπαθεί να του τραβήξει την προσοχή πετώντας του μπαλάκια, όπως αναφέρει η εταιρεία που έχει αναλάβει τον πλειστηριασμό του φιλμ.

Δείτε αποσπάσματα από το φιλμ:



Το αυθεντικό υλικό του φιλμ θα βγει σε δημοπρασία στις 25 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις η τιμή πώλησής του θα ξεκινήσει από τα 20.000- 30.000 δολάρια. Αν ενδιαφέρεστε, ίσως προλαβαίνετε!

Το βίντεο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ερωτικών βίντεο που έχουν έρθει στην δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό και περιλαμβάνουν τα sex videos της Τζούλιας Αλεξανδράτου, της πρώην του Ρονάλντο, της Penelope Cruz, της Pamela Anderson, του προέδρου της F1 Max Mosley και της Paris Hilton. Και η λίστα μεγαλώνει!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange