Μαΐου 22, 2008

Άντρας-νύφη και γυναίκα-γαμπρός

Βρίσκετε κάτι παράξενο στην είδηση ότι ένας άνδρας και μία γυναίκα πρόκειται να παντρευτούν στην πόλη του Μεξικού; Εκ πρώτης όψεως όχι. Αν όμως κάποιος σας πει ότι τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη είναι... transexuals, τι θα πείτε;

Στο γάμο λοιπόν που πρόκειται να τελεστεί σε λίγες ημέρες στο Μεξικό, ο Jose Mauricio θα είναι η νύφη, ενώ η Maria del Socorro θα είναι επισήμως ο γαμπρός.

Πώς έφτασαν σε αυτό το... μπλέξιμο;

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων και επέλεξε το Σάββατο, οπότε και γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας. Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο, το οποίο για άλλους αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, για το ζευγάρι, όμως, αποτελεί μόνον μια μικρή λεπτομέρεια. Η σχετική νομοθεσία δεν επιτρέπει στο ζευγάρι να χρησιμοποιήσουν τα "χαϊδευτικά" τους ονόματα.

Και οι δυο τους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα με τα οποία βαφτίστηκαν και όχι αυτά που χρησιμοποιούν μετά την αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκαν πρόσφατα. Κι αυτό γιατί ο Jose Mauricio τώρα ακούει στο όνομα Diana Laura, ενώ η Maria del Socorro, δεν είναι πλέον Maria, αλλά... Mario.

Ο Mario, που παλιότερα ήταν Maria λοιπόν, σήμερα είναι 55 ετών και συνταξιούχος. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του είναι το μούσι του, το οποίο είναι αποτέλεσμα της θεραπείας με ορμόνες στην οποία υποβλήθηκε. Πριν από έξι χρόνια υποβλήθηκε επίσης σε επέμβαση αφαίρεσης στήθους, έχει ακόμη όμως θηλυκά γεννητικά όργανα.

Όσο για την 45χρονη Diana Laura, πρώην Jose Mauricio, εκείνη - εκτός από όλα τα υπόλοιπα - διαθέτει δίπλωμα πανεπιστημίου ως ηλεκτρομηχανικός, έχει μακριά μαλλιά και άκρως γυναικείο σώμα, μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

"Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθη. Αλλά η φύση κάνει", δήλωσε ο Mario, ο οποίος ισχυρίζεται ότι από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ήθελε να είναι άνδρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τη διαδικασία δεν έχουν γίνει γνωστές. Και εδώ που τα λέμε, η μη δημοσιοποίηση περαιτέρω στοιχείων δεν είναι και τόσο κακό. Και που μάθαμε για... το μόριο του άντρα-εγκύου τι καταλάβαμε;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

2 σχόλια:

  1. Seems to be a great Blog.
    We sugest you to put a translation in english

    Best regards
    Miguel e Juliana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/19/2008 3:57 μ.μ.

    Ελάτε να δείτε το καινούριο μου blog http://pesta-ola-tora.blogspot.com
    "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange