Μαΐου 13, 2008

Sex και όργια σε ερωτικές κρουαζιέρες στο Ιόνιο

Μετά το όργιο με viagra και 5 γυναίκες που κατέληξε στο νοσοκομείο, νέο σεξουαλικό σκάνδαλο συντράζει την κοσμική ζωή της Πάτρας.

Η εφημερίδα «Ο Κόσμος της Πάτρας» έφερε στο φως γαργαλιστικές λεπτομέρειες για σεξουαλικές απολαύσεις σε ερωτικές κρουαζιέρες στο Ιόνιο. Ευυπόληπτοι πολίτες πληρώνουν για να ικανοποίησουν τις πιο κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις τους σε καμπίνες και κουπαστές.

Πώς παίζεται το παιχνίδι στις κρουαζιέρες των οργίων;

Το παιχνίδι απλό. Σκοπός η ικανοποίηση ακραίων ερωτικών βίτσιων κορυφαίων επιχειρηματιών και ισχυρών εφοπλιστών εν πλω. Τόπος το Ιόνιο. Σταθμός επιβίβασης η Κέρκυρα και σταθμός αποβίβασης το λιμάνι της Πάτρας.

Οι πελάτες που εμπλέκονται ανήκουν σε χώρους και τομείς με περίσσιο ενδιαφέρον. Πελάτες από το καλλιτεχνικό στερέωμα, βουλευτές, ακόμη και πρώην ανώτατοι πολιτικοί παράγοντες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την δημοσίευση της υπόθεσης, ωστόσο, το αντιμετωπίζουν ένας επιχειρηματίας της Κέρκυρας και ένας εφοπλιστής με έδρα τον Πειραιά, αφού οι σύζυγοί τους κερατωμένες ούσες αναζητούν το «συνέδριο» που οι δύο πρωταγωνιστές παρακολούθησαν σε νησί του Ιονίου. Το «συνέδριο» που σίγουρα δεν σχετιζόταν με επενδύσεις, αλλά με διεισδύσεις τύπου El duro.

Ποιοι συμμετέχουν και πόσο κοστίζει

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την εφημερίδα «Ο Κόσμος της Πάτρας», η λίστα αναμονής για να λάβουν μέρος ζευγάρια σ' αυτές δεν είναι απλώς μεγάλη, αλλά παρουσιάζει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον βρίσκονται πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα από ξέφρενες νύχτες σεξουαλικής απελευθέρωσης.

Η ιδέα για τις «ροζ» κρουαζιέρες που ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο ανήκει σε δύο άντρες, έναν Ιταλό και έναν Έλληνα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα, διαρκεί ένα διήμερο και συμμετέχουν τέσσερα ή πέντε ζευγάρια, που προηγουμένως έχουν εγγραφεί ως μέλη του κλαμπ. Το κόστος ξεπερνάει μαζί με την εγγραφή τα 1.000 ευρώ ανά ζευγάρι, ενώ ένας από τους απαράβατους όρους είναι οι συμμετέχοντες να είναι απαραιτήτως ζευγάρια και να κυκλοφορούν γυμνοί στους χώρους του σκάφους.

Τρέμουν για το κάζο από την διαρροή

Στο σπίτι του εφοπλιστή στη Νέα Ερυθραία Αττικής το κλίμα είναι βαρύ. Είναι η τέταρτη φορά μέσα στο 2008 που η σύζυγος πιάνει στα πράσα τον ατακτούλη πλοιοκτήτη, ο οποίος φροντίζει κάθε φορά να εξαγοράζει τη σιωπή της γυναίκας του με δώρα ανεκτίμητης αξίας. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα όμως είναι ο πατέρας του. Ένας αξιοσέβαστος γέροντας στη ναυτιλιακή πιάτσα, που δεν γνωρίζει τίποτε για τις «επιδόσεις» του γιου του και ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχει δώσει δικαίωμα να σχολιαστεί από τον ισχυρό κοινωνικό του περίγυρο. Όλο το παιχνίδι παίζεται στην εχεμύθεια. Ειδικότερα σε αυτό το επίπεδο, όπου οι σχέσεις μπορεί να είναι ισχυρές, αλλά μπορούν από μια λεπτομέρεια και μόνο ή από τη διαρροή μιας πληροφορίας να διαλυθούν.

Ας δούμε όμως και τι γίνεται στο άλλο μέτωπο, αυτό του επιχειρηματία από την Κέρκυρα, ο οποίος θεωρείται ως ένας εκ των στενών φίλων κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το νησί των Φαιάκων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το «θέμα» είναι ακόμη πιο σοβαρό. Η σύζυγος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. «Είναι τσαούσα και ισχυρογνώμων», είπε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ φίλος της οικογένειας που ζει το δράμα καθημερινά από πολύ κοντά.

Πάντως αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στις κρουαζιέρες των οργίων στο Ιόνιο, θα πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι να καταλαγιάσει ο ντόρος που προέκυψε από την αποκάλυψη. Όχι πολύ, σε λίγες βδομάδες οι κρουαζιέρες θα ξαναρχίσουν και πάλι...

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange