Μαΐου 17, 2008

Η Καλομοίρα ποζάρει γυμνή με την ελληνική σημαία;

kalomoira naked greek flagΗ είδηση οτι η Καλομοίρα θα κάνει γυμνή φωτογράφηση μεταδόθηκε από το ESCtoday, την μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Eurovision.

Σύμφωνα με το άρθρο, η Καλομοίρα, καθώς και 5 ακόμα τραγουδίστριες της Eurovision, δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνές φορώντας μόνο την σημαία της χώρας τους για σέρβικο περιοδικό. Η είδηση προκάλεσε αναταραχή στην ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι.

Θα φωτογραφηθεί η Καλομοίρα γυμνή και τι απάντησε η ΕΡΤ;

Σύμφωνα με το ESCtoday, έξι sexy τραγουδίστριες της φετινής Eurovision δέχτηκαν την πρόταση του δημοσιογράφου Goran Iovanovic και του φωτογράφου Zoran Ilic να ποζάρουν γυμνές φορώντας μόνο τις σημαίες των χωρών τους.

Συγκεκριμένα, η Ani Lorak από την Ουκρανία, η Charlotte Perrelli από την Σουηδία, η Καλομοίρα από την Ελλάδα, η Morena από την Μάλτα, η Joanna από την Βουλγαρία και η Isis Gee από την Πολωνία επιλέχτηκαν από την σερβική εφημερίδα Alo daily και το περιοδικό Bliz Puls για γυμνή φωτογράφηση που θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναστάτωση στην ελληνική αποστολή

Μπορείτε να φανταστείτε τι επικράτησε στην ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι μόλις η είδηση έγινε γνωστή. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε το σκάνδαλο που θα προκληθεί στην χώρα μας αν η Καλομοίρα εμφανιστεί γυμνή με μόνο κάλυμμα την ελληνική σημαία. Κάτι δεν πήγαινε καλά με την συγκεκριμένη είδηση.

Τι έγινε πραγματικά

Φαίνεται οτι όλες αυτές οι χώρες είχαν συμφωνήσει πράγματι να κάνουν φωτογράφηση για την σερβική εφημερίδα. Όταν όμως ρωτήθηκαν αν αληθεύει η είδηση του ESCtoday, οι έξι αντιπροσωπείες δήλωσαν άγνοια για το σχέδιο να είναι οι τραγουδίστριες γυμνές φορώντας μόνο τις σημαίες των χωρών τους.

Το ESCtoday ανασκεύασε τα λεγομενα του γράφοντας οτι η ελληνική αποστολή ήταν η πρώτη που αρνήθηκε οτι γνώριζε για το concept της φωτογράφησης, και αν το ήξεραν φυσικά και δεν θα συμφωνούσαν με αυτό. Παρόμοια δήλωση έκανε και η σουηδική αποστολή, που επίσης είναι φαβορί για τη νίκη.

Το ESCtoday για να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα έγραψε οτι η ιστορία ξεκίνησε από ιστοσελίδα της Μάλτας και αυτοί απλά αναδημοσίευσαν την είδηση. Όπως και να έχει, πρόκειται για πλήγμα στην αξιοπιστία του website.

Νεότερα για την Καλομοίρα

Στο μέτωπο του διαφημιστικού break και στη διαμάχη μεταξύ Ρωσίας, Ελλάδας και διοργανωτών τώρα, οι πληροφορίες λένε οτι μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας θα παίξουν διαφημίσεις και η ΕΡΤ το έχει δεχτεί. Για όσους παρακολουθούν στενά την Eurovision, οι διαφημίσεις δεν βοηθούν την χώρα που ακολουθεί γιατί πολλοί τηλεθεατές δεν επιστρέφουν στην τηλεόραση αμέσως μετά το διάλειμμα, και έχει παρατηρηθεί οτι οι χώρες που εμφανίζονται μετά από τις διαφημίσεις δεν τα πάνε καλά στον διαγωνισμό. Διαβάστε περισσότερα για τα παιχνίδια κατά της Ελλάδας και το όλο μπλέξιμο.

Οι ειδησεις και οι φήμες για την Eurovision έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες και το NakedNews-GR, όπως έχετε καταλάβει, είναι σε ρυθμούς... Καλομοίρας. Ιδιαίτερα μετά την δεύτερη πρόβα της Ελλάδας, οι μετοχές μας στα στοιχήματα έχουν ανέβει κατά πολύ.

Φαίνεται πάντως οτι δεν θα δούμε την Καλομοίρα γυμνή, αν και αυτό θα ήταν πράγματι μια καταπληκτική naked είδηση. Η επόμενη πρόβα της Ελλάδας είναι την Δευτέρα και ο ημιτελικός την Τρίτη, 20 Μαΐου στις 10 μμ.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

4 σχόλια:

  1. An h kalomoira fotografhthei gymnh, tyligmenh me thn ellhnikh shmaia tote proteino thn 28h oktomvrioy na anarthsoyme os lavaro to stringaki ths sta balkonia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/17/2008 8:16 μ.μ.

    Den prokeitai gia eidhsh pou evgale to esctoday, alla to maltamedia.com
    k afora men tis 6 tragoudistries, alla mono i malteza tha einai gymni me ti malteziki simaia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E nai, ti htheles, na einai h ellhnida me ti maltezikh shmaia? mono h malteza vevaia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/18/2008 1:37 π.μ.

    Ha ha, fantasou skandalo: "H Kalomoira fwtografizetai gymni me tin Malteziki simaia!"

    Giati me tin elliniki egw den exw kanena provlima... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange