Μαΐου 19, 2008

Βουλευτής έπιασε την γυναίκα του να τον κερατώνει

Περιστατικό με πολύ σεξ, πολιτική και δαντελένια εσώρουχα σόκαρε πριν από μερικές μέρες τους κατοίκους πολυκατοικίας μεγάλης επαρχιακής πόλης.

Γνωστός βουλευτής, δημοφιλής στους οπαδούς του και ιδιαίτερα αντιπαθής στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων, έπιασε την αρκετά νεότερη σύζυγό του με τοπικό παράγοντα σε τρυφερές περιπτύξεις!

Το ροζ σκάνδαλο επιχειρείται να κρατηθεί μυστικό, αλλά οι πρώτες λεπτομέρειες είναι γαργαλιστικές:

Σύμφωνα με το Λοιπόν, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα ο βουλευτής, έχοντας πολλές υποχρεώσεις, προετοίμαζε τις πασχαλινές διακοπές με την οικογένειά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Αυτό που είχε ανάγκη ήταν πραγματικά να ξεκουραστεί, αλλά και να έρθει σε επαφή με τους ψηφοφόρους του. Είχε τελειώσει γι αυτόν μια πραγματικά κουραστική περίοδος, λόγω των έντονων πολιτικών εξελίξεων, όπου σχεδόν καθημερινά έδινε το «παρών» στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων και τα πάνελ πρωινών και βραδινών ενημερωτικών εκπομπών.

Η παράνομη σχέση

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελε... Η 40χρονη μελαχρινή σύζυγός του είχε μεταβεί αρκετές μέρες νωρίτερα στον πασχαλινό προορισμό τους, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Αυτά για τα μάτια του κόσμου, καθώς ο πραγματικός λόγος ήταν πως ήθελε να βρεθεί με τον εραστή της, παράγοντα της περιοχής στο χώρο της αυτοδιοίκησης, που μάλιστα ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο με το σύζυγό της και έχει βοηθηθεί πολλές φορές από αυτόν.

Το παράνομο ζευγάρι φρόντιζε να καλύπτεται αρκετά καλά. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν εκτός πόλης αλλά καμιά φορά και εντελώς φανερά, καθώς υπήρχε το άλλοθι της συνεργασίας του τοπικού παράγοντα με το βουλευτή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, ίσχυσε η παροιμία «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος». Ο βουλευτής αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του λίγες ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς είχε ακυρωθεί μια τηλεοπτική εμφάνισή του. Έτσι, επέσπευσε την άφιξή του στην επαρχιακή πόλη για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, που μόνο τέτοιες δεν ήταν.

Δεν πίστευε στα μάτια του

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα και κατευθυνόμενος προς την κρεβατοκάμαρα, ο βουλευτής δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Η σύζυγός του βρισκόταν στο κρεβάτι τους με τον τοπικό παράγοντα σε ιδιαίτερες ερωτικές περιπτύξεις. Σε πρώτη φάση επέδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και περίμενε τον κύριο να ντυθεί και να αποχωρήσει από το σπίτι. Στη συνέχεια όμως έγινε το έλα να δεις! Με ακατονόμαστες εκφράσεις «στόλιζε» επί δέκα λεπτά τη σύζυγό του κάνοντας όλη τη γειτονιά να βγει στα μπαλκόνια, ωστόσο το τελικό σοκ για τη μελαχρινή κυρία δεν είχε έρθει ακόμη.

Ο βουλευτής, σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε στο μπαλκόνι και πετούσε ένα ένα τα ρούχα της, συνεχίζοντας παράλληλα να της σέρνει τα εξ αμάξης. Στη συνέχεια δεν δίστασε να πετάξει από το μπαλκόνι ακόμη και τα εσώρουχα της γυναίκας του. Σε λίγα δευτερόλεπτα στον παρακείμενο δρόμο βρίσκονταν μαύρα και κόκκινα στρινγκ, μεταξωτά κορμάκια, δαντελένια σουτιέν και διχτυωτές κάλτσες! Το περιστατικό ήταν πρωτοφανές για την τοπική κοινωνία, που δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που συνέβη.

Το φιλί της αγάπης

Αυτό που συζητείται έντονα τόσο στις ερμητικά κλειστές πόρτες της επαρχιακής πόλης όσο και στα κοσμικά σαλόνια των Αθηνών είναι δύο ευτυχείς συμπτώσεις που έσωσαν το βουλευτή και τη σύζυγό του από τα χειρότερα. Πρώτον, ότι ο πολιτικός μετέβη στην επαρχιακή πόλη χωρίς την παραμικρή αστυνομική συνοδεία και, δεύτερον, ότι τα παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι ούτε καν στην πόλη, καθώς θα έφταναν από την Αθήνα λίγες μέρες μετά.

Αυτές οι μέρες ήταν τελικά που έσωσαν και το γάμο του ζευγαριού. Παρά τα όσα θα περίμενε κανείς, λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του, ο δημοφιλής πολιτικός αποφάσισε να δώσει στη σύζυγό του μια δεύτερη ευκαιρία λόγω των παιδιών αλλά και της φήμης του. Ωστόσο, οι περιορισμοί ήταν βαρύτατοι. Η κυρία πλέον δεν κουνάει ρούπι χωρίς αυτόν στο πλευρό της, ενώ πρόσφατα ο βουλευτής ακύρωσε και όλες τις πιστωτικές της κάρτες. Το περιστατικό βέβαια γνωρίζουν ελάχιστοι και, λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να διαδοθεί.

Για του λόγου το αληθές, ο γνωστός πολιτικός το βράδυ του Μ. Σαββάτου παρέστη στο μητροπολιτικό ναό της περιοχής με όλη την οικογένειά του και λίγα λεπτά αργότερα έδωσε περιχαρής τις ευχές του μέσω του συνεργείου τοπικού τηλεοπτικού καναλιού που κάλυπτε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. Όσο για τον τοπικό παράγοντα; Προς το παρόν την έβγαλε καθαρή, λόγω της εχεμύθειας που θέλουν όλοι να τηρηθεί, ωστόσο, πολλοί ήδη στοιχηματίζουν πως το πολιτικό του μέλλον θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο.

Κατάλαβε κανείς για ποιον πρόκειται...;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

2 σχόλια:

  1. giati den mas les poios vouleutis einai? Se plironi gia na min ton apokalipsis e??????
    Eisai pseftis kai fantasiopliktos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????? ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange