Μαΐου 03, 2008

Η Μελίνα Κoκκόρη αντί της Λιβανίου πλάι στον Κοκορίκο

Μελίνα Κόκκορη Μελινα Κοκκορη Melina KokkoriΚαλά, πάμε για πολλά... κακαρίσματα στο πρωινό του STAR!

Για τους λόγους που οδήγησαν στην εκδίωξη της Έμυς Λιβανίου από το STAR γράψαμε σε προηγούμενο ποστ. Ποια είναι όμως η αντικαταστάτρια της;

Η Μελίνα Κόκκορη θα παρουσιάζει το πρωινό με τον Αντώνη Κοκορίκο, που αυτήν τη στιγμή κάνει πάρτι που επιτέλους ξεφορτώθηκε την Έμυ.

Ποια είναι η 20χρονη Μελίνα Κόκκορη και τι... έχει κάνει στη ζωή της;

H νεαρή δημοσιογράφος είναι ρεπόρτερ του STAR με ό,τι σημαίνει αυτό. Τρέχει να πάρει μια δήλωση από την Έφη Θώδη, σχολιάζει στο Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη, πάει να ταΐσει κατσίκες με την Πόπη Μαλιωτάκη και άλλα τέτοια ωραία.

Η Μελίνα Κόκκορη είναι "αποκάλυψη" του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος έχει μεγάλα σχέδια γι' αυτή. Γι' αυτό και της δίνει τώρα την ευκαιρία να παρουσιάσει δικιά της εκπομπή. Πάντως αν μη τι άλλο Κόκκορη και Κοκορίκος φαντάζουν σαν το ιδανικό δίδυμο για ένα επεισοδιακό ξύπνημα από το πρωινό του STAR!

Στο περιοδικό Nitro διαβάζουμε σε πρόσφατο δημοσίευμα για την αντικαταστάτρια της Έμυς Λιβανίου:

Ιδιότητα: «Διαπιστευμένη συντάκτρια γκάλοπ».
Persona non grata: «Θα μπορούσα εύκολα να βάλω πολλά μέτρα κάτω από τη γη τον Αρναούτογλου. Ενώ είναι γλυκύτατος και με αμεσότητα, στην εκπομπή του όλο καυχιέται για τα νούμερα που κάνει. Άσε που με εκνευρίζει όταν τη λέει σε συναδέλφους του».
Βαρέα και ανθυγιεινά: «Γινόταν μια εκδήλωση προς τιμήν του Μάνου Λοΐζου, στην οποία συμμετείχαν ο Νταλάρας, ο Παπακωνσταντίνου, η Αλεξίου και άλλοι, και μου λένε θα πας να ρωτήσεις για το πολιτικό τραγούδι της Άντζελας! Όμως, οι περισσότεροι αρνούνταν να κάνουν δηλώσεις. Κάποιος, πολύ μεγάλο όνομα, που δεν είχε καταλάβει από ποιο κανάλι ήμαστε, άρχισε να μου κάνει δηλώσεις. Στην τελευταία μου ερώτηση κοιτάει το μικρόφωνο, βλέπει ότι είναι Star και σταματάει απότομα. Μετά από λίγο με τραβάει και μου λέει: "Άκουσε να δεις, δεν θα παραποιήσεις τα λόγια μου, γιατί θα σε θυμάμαι"».
Μεγάλη επιτυχία: «Έβγαλε ο δήμαρχος της Λουιζιάνας ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο, αν φαίνεται το εσώρουχό σου μέσα από ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι, πληρώνεις πρόστιμο 500 ευρώ. Αν σε πιάσουν δεύτερη φορά με το βρακί φόρα παρτίδα, πηγαίνεις 6 μήνες φυλακή. Για να το διακωμωδήσω, πήγα στην Ερμού και άρχισα να ξεβρακώνω τον κόσμο. Σήκωνα τις μπλούζες τους, έβγαζα το εσώρουχό τους έξω και τους έλεγα τι ποινή έχουν».

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

  1. TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ! ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΑ ΓΟΥΗΚΕΝΤ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange