Μαΐου 02, 2008

Με πορνοστάρ γιόρτασαν οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι

Οι παίκτες της Τσέλσι γιόρτασαν την νίκη επί της Λίβερπουλ και την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Champions League με πολύ αλκοόλ και ωραίες γυναίκες.

Οι άσοι της Αγγλικής ομάδας οργάνωσαν πριβέ πάρτι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου, όπου ξέδωσαν πίνοντας, καπνίζοντας αλλά και έχοντας κοντά τους ωραίες χορεύτριες του μαγαζιού.

Μία όμως από τις γυναίκες γύρω τους ξεχώριζε. Ήταν η Jenna Jameson, η διασημότερη πορνοστάρ του κόσμου αυτήν τη στιγμή. Διαβάστε λεπτομέρειες:

Ο Τζον Τέρι, πέρα από αρχηγός στο γήπεδο με τη φανέλα των "μπλε", ήταν και "αρχηγός" στο πάρτι αυτό, ενώ το "παρών" έδωσαν και άλλα τέσσερα μέλη των Κυπελλούχων Αγγλίας, οι Μίκαελ Εσιέν, Σάλομαν Καλού, Γουέιν Μπριτζ και Σον Ράιτ-Φίλιπς.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντυπωση είναι πως στο "Chinawhite" βρισκόταν ήδη η αποκαλούμενη "βασίλισσα του πορνό", Τζένα Τζέιμσον (η 34χρονη πλέον Αμερικανίδα θεωρείται η διασημότερη πορνοστάρ αυτή τη στιγμή στον κόσμο), η οποία μόλις αντιλήφθηκε την είσοδο των παικτών ζήτησε και "έπιασε" ένα τραπέζι ακριβώς δίπλα σε αυτούς.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Τζέιμσον μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους άσους της Τσέλσι, με αποτέλεσμα η κατανάλωση αλκοόλ να χτυπήσει κόκκινο και ο τελικός λογαριασμός να φτάσει τις 10.000 στερλίνες.

Μαζί με την διάσημη πορνοστάρ καθόταν και η παρουσιάστρια της αγγλικής τηλεόρασης και μοντέλο, Έμα Μπι, ενώ αυτός που εγκατέλειψε τελευταίος το νυχτερινό κέντρο (ήταν και ο πρώτος που πήγε) ήταν ο Τζον Τέρι, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Να σημειωθεί πως τα αγγλικά κουτσομπολίστικα ΜΜΕ έδωσαν έμφαση στο γεγονός της απουσίας του Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος πρωτοστατούσε άλλοτε σε παρόμοια "χάπενινγκ", με το πρόσφατο κρούσμα απιστίας του να παίζει καταλυτικό ρόλο ώστε ο Άγγλος αμυντικός να μην αφήσει αυτή τη φορά το σπίτι του και την σύζυγό του Σέριλ, για χάρη των συμπαικτών του.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

1 σχόλιο:

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange