Μαΐου 12, 2008

Παντρεύτηκε μυστικά η Ράνια Θρασκιά!

Την έκπληξη έκανε η Ράνια Θρασκιά και παντρεύτηκε το Σάββατο με τον αγαπημένο της Ανδρέα Φωτόπουλο.

Η Ράνια και ο Ανδρέας κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους μυστικό από όλους. Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο στο Κατάκολο, ενώ ακολούθησε και εξίσου μυστική δεξίωση.

Πώς κρατήθηκε κρυφός ο γάμος και που έγινε η δεξίωση; Διαβάστε λεπτομέρειες:

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο κρυφός γάμος έγινε σε εκκλησία στο Κατάκολο με μόνο 15 καλεσμένους. Ακολούθησε δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κυλλήνη, όπου παρεβρέθησαν όλοι οι καλεσμένοι.

Πριν από δυο μήνες, paparazzi είχαν "συλλάβει" την Ράνια Θρασκιά και τον Ανδρέα Φωτόπουλο στο Island να προετοιμάζουν τη δεξίωση του γάμου τους. Το ζευγάρι όμως τους την έσκασε και παντρέυτηκε εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Δεν αποκλείεται πάντως οι νιόπαντροι να παραχωρήσουν μεγάλη δεξίωση στους φίλους που δεν βρέθηκαν στον γάμο τους στο Island τον Ιούνιο.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη Ράνια Θρασκιά. Ο πρώτος της έρωτας με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, διήρκεσε όμως περίπου δύο χρόνια, μέχρι που οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση της με το Γρηγόρη Αρνούτογλου διήρκεσε πολύ περισσότερο, αλλά έληξε πριν από ενάμισυ περίπου χρόνο.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange