Νοεμβρίου 17, 2008

Την έχω παίξει με την Ευγενία Μανωλίδου!

Είναι sexy και προκαλεί, μιλάει με υπονοούμενα και παρουσιάζει το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Πώς μπορεί κανείς να αντισταθεί στην καυτή Ευγενία Μανωλίδου, σύντροφο του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη και παρουσιάστρια της "Στιγμής της Αλήθειας";

Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε μια ομάδα νεαρών για να γυρίσει βίντεο όπου παραδέχονται οτι... «την έχουν παίξει με την Ευγενία Μανωλίδου»!

Δείτε το video των ξαναμμένων νεαρών:

Φαντάστηκαν την Ευγενία Μανωλίδου γυμνή; Το έκαναν παρακολουθώντας την "Στιγμή της Αλήθειας"; Ή μήπως ακούγοντας κάποια από τις συνθέσεις της; Θα σας γελάσουμε, πάντως η κ. Μανωλίδου έχει δώσει ουκ ολίγες αφορμές για sex φαντασιώσεις με ερωτήσεις του στυλ "Πιστεύεις οτι ο Ερμής την έχει μεγαλύτερη;"



Το βίντεο έχει φτιαχτεί από την φοβερή και τρομερή ομάδα urfurshlaag που έχει ανεβάσει πολλά σατιρικά βιντεάκια στο YouTube.

Εμείς τι να πούμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για μερικούς η Ευγενία Μανωλίδου είναι όντως σέξι, για άλλους αντιπαθητική. Σε κάθε περίπτωση όμως, σας υπενθυμίζουμε οτι ο αυνανισμός έχει... και τα καλά του.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

3 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως τη βρίσκω πολύ σέξυ, πολύ τσαχπίνα, πολύ γυναίκα.
    Παρουσιάζει αυτό το παιχνίδι χαμηλής ή αμφισβητούμενης εκτιμήσεως όσον αφορά την ποιότητά του, ε & λοιπόν; Όλες οι άλλες εκπομπές & οι παρουσιάστριες που τις παρουσιάζουν, είναι βλέπετε πολύ υψηλής αξίας!
    Αφήστε βρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, είναι να μην κάνεις κάτι εδώ στο Ellada & ξεχωρίσεις... Παρουσιάζει η γυναίκα μια εκπομπή αμφισβητούμενης ποιότητος. Ε & λοιπόν; Η πρώτη είναι ή η τελευταία; Βλέπετε όλες οι άλλες που είναι πρωτοκλασάτες, είναι φοβερής ποιότητος!
    Η Ευγενία είναι πάντως κορίτσαρος, είναι πολύ hot, είναι πολύ θηλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι χαζοβιόλιδες όλοι τους που λένε το μακρύ του & το κοντό του ο καθένας για τη Μανωλίδου.Ως γνωστόν, ήμαστε στη χώρα που με το που ξεχωρίζει κάποιος, να πέσουν όλοι να τον φάνε.
    Παρουσιάζει ένα παιχνίδι αμφισβητούμενης ποιότητος.Και λοιόπον;Είναι η πρώτη, ή η τελευταία;Όλες οι άλλες παρουσιάστριες είναι ποιοτικές & ηθικές έτσι;
    Κουκλάρα είναι η Ευγενία, κορίτσαρος, καυτό θηλυκό & όσοι λένε εναντίον της, απλά έχουν σεξουαλικά απωθημένα. Αυτό συμβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange