Νοεμβρίου 06, 2008

Το στήθος της Salma Hayek ξεχειλίζει

Η Σάλμα Χάγεκ μπορεί να έγινε γνωστή παγκοσμίως ως «Φρίντα» στην ομώνυμη ταινία, έκτοτε όμως μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών με το πλούσιο στήθος της.

Και αυτό έκανε πάλι πριν μερικές μέρες σε γερμανική εκπομπή όπου ντύθηκε γερμανιδούλα και στρίμωξε το στήθος της τόσο πολύ που αυτό δεν άντεξε και βρήκε τρόπο να... δραπετεύσει!

Δείτε την φωτογραφία της Salma Hayek με το στήθος να ξεχειλίζει:

Και ενώ άλλες σταρ του Χόλιγουντ προσπαθούν να ενισχύσουν το σεξ απίλ τους, η Σάλμα Χάγιεκ το κάνει δίχως καμία προσπάθεια. Πήγε, λοιπόν, σε εκπομπή της Γερμανίας και εκεί συνέβη το όμορφο ατυχηματάκι.

Στη συγκεκριμένη γερμανική εκπομπή οι καλεσμένοι βάζουν ένα στοίχημα και αν το χάσουν ο παρουσιαστής τους γελοιοποιεί, περίπου. Η Χάγιεκ το έχασε και την ανάγκασαν να φορέσει μια παραδοσιακή Βαυαρική στολή με κορσέ και όλο το βυζί έξω. Ε, κι επειδή της Σάλμας οι μαστοί ξεπερνούν ακόμα κι αυτούς της μέσης Γερμανίδας, δεν άντεξαν, ξεχείλισαν.

Ομολογουμένως θα θέλαμε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη σε όγκο και διάρκεια η ηρωική έξοδος από τον κορσέ αλλά μην είμαστε και αχάριστοι. Την καθημερινή δόση από βυζάκι (έστω και πλαστικό) την πήραμε.

Πάντως, είναι ιδέα μας ή η Σάλμα Χάγεκ μοιάζει επικίνδυνα στην Πενέλοπε Κρουζ, ιδιαίτερα οταν ο λόγος γίνεται για... τα βυζιά τους;

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange