Ιανουαρίου 18, 2009

Η Πετρούλα Κωστίδου γυμνή στο δελτίο καιρού του STAR

Καύσωνας, θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, όλος ο κόσμος στις παραλίες και στο στούντιο του STAR η Πετρούλα Κωστίδου με μπικίνι μας εξηγεί πόσο καυτός είναι ο καιρός ρίχνοντας λίγο νερό στο στήθος της για να δροσιστεί.

Όχι δεν πρόκειται για φαντασίωση, είναι το νέο δελτίο καιρού που μας υπόσχεται το STAR.

Διαβάστε πώς θα παρουσιάζει το δελτίο καιρού του STAR η Πετρούλα Κωστίδου:

Στο εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του STAR, με φανατικό κοινό τους νέους 15 - 44, έρχεται να προστεθεί ένα «αναδομημένο δελτίο καιρού» που θα είναι αλλιώτικο από τα άλλα.

Τα υψηλά και χαμηλά βαρομετρικά, τα μποφόρ, οι ασθενείς και ισχυροί άνεμοι, οι αραιές νεφώσεις, οι βροχές, οι καταιγίδες αλλά και η ζέστη και ο καύσωνας, θα ενισχύουν την εικόνα του καιρού και θα... οπτικοποιούνται από το ντύσιμο και τα αξεσουάρ της Πετρούλας Κωστίδου, που θα είναι η παρουσιάστρια αυτής της νέας τηλεοπτικής πρότασης.

Δηλαδή, άμα ο καιρός είναι κρύος η Πετρούλα θα βγαίνει με γούνα Χουντάλα να τρίβεται και να μας κλείνει το μάτι ψιθυρίζοντας «κρύο... καιρός για δύο». Άμα έχει βροχή, θα βλέπουμε την Πετρούλα με ομπρέλα και λευκό βρεγμένο μπλουζάκι που δεν θα αφήνει τιποτα στην φαντασία. Για την περίπτωση του κάυσωνα μην τα ξαναλέμε, τα είπαμε στην αρχή.

Το νέο δελτίο καιρού θα «ενημερώνει» τους τηλεθεατές από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 20:50 περίπου.

Άντε και εις ανώτερα εκεί στο STAR. Προτείνουμε την Σάσα Μπάστα για τα αθλητικά, την Τζούλια Αλεξανδράτου για την μόδα και την Ευγενία Μανωλίδου για τα θέματα της Έφη Θώδη, 50% θα φτάσει η τηλεθέαση!

UPDATE:

Δείτε τα video από τα τρία πρώτα καυτά δελτία καιρού της Πετρούλας Κωστίδου.

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange