Ιανουαρίου 12, 2009

Στέλλα Μπεζαντάκου και Ζαχόπουλος μαζί;

Μα καλά τι γούστο έχει αυτή η οικογένεια, από την Εύη Τσέκου στην Στέλλα Μπεζαντάκου; Που πάνε και τις βρίσκουν τέλος πάντων;

Ζαχόπουλος και Μπεζαντάκου συναντιούνται συχνά στο κέντρο όπου τραγουδάει η «αοιδός» στην Θεσσαλονίκη και περνάνε... τρυφερές στγμές μαζί.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε πώς ξεκίνησε το ειδύλιο:

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, κάτι τρέχει με τον γιο του πρώην Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστο Ζαχόπουλο (εμ τι νομίσατε;) και τη sexy τραγουδίστρια του «τραλαλά» Στέλλα Μπεζαντάκου.

Εδώ κι ένα μήνα που η Στέλλα εμφανίζεται στο κέντρο «Οπα-Οπα», στη Θεσσαλονίκη, ο Θανάσης Ζαχόπουλος δίνει συχνά το «παρών» εκεί. Πριν από μερικά βράδια ο Ζαχόπουλος απαθανατίστηκε να διασκεδάζει στα μπουζούκια με τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Ο ίδιος καθόταν στο τραπέζι του και η τραγουδίστρια πήγαινε συχνά κοντά του και του έκανε αφιερώσεις.

Κάποια στιγμή η Στέλλα Μπεζαντάκου κατέβηκε από την πίστα, κάθισε μαζί του και οι δύο τους πέρασαν μαζί και αρκετή ώρα, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Η γλώσσα του σώματος όμως έδειχνε πως οι δύο τους έχουν αναπτύξει μια ζεστή και τρυφερή σχέση.

Άκου Ζαχόπουλε, την Στέλλα να την προσέχεις γιατί την ίδια ώρα που ο πατέρας σου χαροπάλευε πριν από ένα χρόνο, η Μπεζαντάκου δήλωνε οτι «το τραμ έπεσε πάνω της»!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange