Ιουλίου 16, 2008

Το παρασκήνιο της επιλογής Ρουβά για τη Eurovision 2009

Σάκης Ρουβάς Eurovision 2009 Sakis RouvasΤα νερά της σόουμπιζ ήρθε να ταράξει εν μέσω καλοκαιριού η είδηση οτι η ΕΡΤ συμφώνησε με τον Σάκη Ρουβά να εκπροσωπήσει την Ελλάδα του χρόνου στην Eurovision.

Το τραγούδι του Σάκη θα συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και δεν θα υπάρξει διαγωνισμός με πολλούς συνθέτες.

Το παρασκήνιο ήταν έντονο. Πώς πείστηκε ο Ρουβάς να κλείσει το deal, και τι ρόλο έπαιξε ο Κοντόπουλος;

Σύμφωνα με το MAD TV, ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο εκπρόσωπός της Ελλάδας στη Eurovision του 2009 που θα διεξαχθεί στις 12, 14 και 16 Μαϊου στη Μόσχα. Το τραγούδι του Σάκη θα υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Για πρώτη φορά η ΕΡΤ κλείνει τόσο νωρίς την σαπουνόπερα της Eurovision που βλέπουμε κάθε χρόνο. O Σάκης εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2004 και έφερε την 3η θέση στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έλαμψε με την παρουσία του ως παρουσιαστής στη διοργάνωση της Αθήνας το 2006. Το μόνο που απομένει πια είναι να κερδίσει τον διαγωνισμό και να τον φέρει και πάλι στην Αθήνα το 2010.

Η πρόταση της ΕΡΤ και ο όρος του Σάκη

Πληροφορίες μας λένε οτι η ΕΡΤ επιθυμούσε διακαώς να στείλει τον Σάκη στην Eurovision και του έταξε ό,τι ήθελε. Αλλά και ο Σάκης έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον διαγωνισμό και ποτέ δεν έκρυψε οτι ήθελε να ξαναπάει με ένα καλό τραγούδι. Γι' αυτό και όταν του πρότεινε η ΕΡΤ πριν μερικές βδομάδες να εκπροσωπήσει την χώρα μας, ο Σάκης έβαλε ως προϋπόθεση να πάει με τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Ο Κοντόπουλος κλειδί της συμφωνίας

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Σάκη σε επιτυχίες όπως το "Ολα γύρω σου γυρίζουν" και το πρόσφατο "Και σε θέλω", και ο Σάκης πιστεύει οτι μπορεί να του γράψει τραγούδι που θα νικήσει την Eurovision. Η ΕΡΤ έκανε αποδεκτή την επιθυμία του Ρουβά να πάει με τραγούδι του Κοντόπουλου και έτσι έκλεισε η συμφωνία.

Μην ξεχνάμε οτι ο Κοντόπουλος έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε εθνικούς τελικούς για την Eurovision και έχει έρθει σε όλους δεύτερος ("Μια στιγμή" - Γιάννης Βαρδης 2003, "Welcome to the Party" - Αννα Βίσση 2006 και "Always and Forever" - Κώστας Μαρτάκης 2008). Γι' αυτό και ο συνθέτης είχε δηλώσει οτι δεν προτίθεται να ξαναπροσπαθήσει για την Eurovision, παρά μόνο με απ' ευθείας ανάθεση, όπερ και εγένετο.

Το παρασκήνιο είναι έντονο και η ΕΡΤ προτίθεται να ανακοινώσει επίσημα την απόφαση της σε συνέντευξη τύπου τον Σεμπέμβρη. Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι τότε!

Περισσότερα Naked News:


Διαδώστε το: Share on Facebook Add to Del.icio.us DiggIt! Add to Technorati Add to Google Bookmarks Buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάλε το Greek Gossip widget στο blog σου


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange