Ιανουαρίου 24, 2009

Δείτε τα video της Πετρούλας Κωστίδου στο δελτίο καιρού του STAR

Η Πετρούλα Κωστίδου τελείωσε ήδη τρεις φορές στο δελτίο καιρού του STAR. Μαζί της τελειώσαμε κι εμείς.

Το νέο δελτίο της Πετρούλας για τoν καιρό φέρνει «επανάσταση» στην ελληνική τηλεόραση. Και τι σόι Naked News θα είμασταν αν δεν το στηρίζαμε;

Μαζέψαμε τα τρία πρώτα καυτά δελτία καιρού της Πετρούλας Κωστίδου και σας παρουσιάζουμε τα βίντεο:

Ο... καιρός της Πετρούλας Κωστίδου δεν έχει καμία σχέση με ό,τι άλλο έχουμε δει στην Ελλάδα. Το concept βασίζεται στα γνωστά Naked News του εξωτερικού όπου οι sexy παρουσιάστριες γδύνονται καθώς λένε τις ειδήσεις.

Πετρούλα Κωστίδου - Sexy δελτίο καιρού 21.01.2009



Πετρούλα Κωστίδου - Sexy δελτίο καιρού 22.01.2009



Πετρούλα Κωστίδου - Sexy δελτίο καιρού 23.01.2009



Ακόμα βέβαια η Πετρούλα δεν έχει βγάλει και πολλά στο δελτίο καιρού. Κάνουμε υπομονή, έρχονται θερμότερες μέρες και τα ρούχα της θα λιγοστέψουν.

Πρόταση προς STAR:

Σας έχουμε φοβερή ιδέα και μην ξεχάσετε να μας αναφέρετε όταν την κάνετε πράξη. Βάλτε την Πετρούλα να λέει και τα αθλητικά. Ξέρετε εσείς... «το κάρφωσε ο Μπέκαμ», «25 πόντους, με το συμπάθειο, έβαλε ο Παπαλουκάς», «καλέ, τι πήδημα έκανε η Δεβετζή;» και άλλα τέτοια... Το ακούσατε κ. Μαλέλη;

Διαβάστε την συνέχεια

Ιανουαρίου 18, 2009

Η Πετρούλα Κωστίδου γυμνή στο δελτίο καιρού του STAR

Καύσωνας, θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, όλος ο κόσμος στις παραλίες και στο στούντιο του STAR η Πετρούλα Κωστίδου με μπικίνι μας εξηγεί πόσο καυτός είναι ο καιρός ρίχνοντας λίγο νερό στο στήθος της για να δροσιστεί.

Όχι δεν πρόκειται για φαντασίωση, είναι το νέο δελτίο καιρού που μας υπόσχεται το STAR.

Διαβάστε πώς θα παρουσιάζει το δελτίο καιρού του STAR η Πετρούλα Κωστίδου:

Στο εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του STAR, με φανατικό κοινό τους νέους 15 - 44, έρχεται να προστεθεί ένα «αναδομημένο δελτίο καιρού» που θα είναι αλλιώτικο από τα άλλα.

Τα υψηλά και χαμηλά βαρομετρικά, τα μποφόρ, οι ασθενείς και ισχυροί άνεμοι, οι αραιές νεφώσεις, οι βροχές, οι καταιγίδες αλλά και η ζέστη και ο καύσωνας, θα ενισχύουν την εικόνα του καιρού και θα... οπτικοποιούνται από το ντύσιμο και τα αξεσουάρ της Πετρούλας Κωστίδου, που θα είναι η παρουσιάστρια αυτής της νέας τηλεοπτικής πρότασης.

Δηλαδή, άμα ο καιρός είναι κρύος η Πετρούλα θα βγαίνει με γούνα Χουντάλα να τρίβεται και να μας κλείνει το μάτι ψιθυρίζοντας «κρύο... καιρός για δύο». Άμα έχει βροχή, θα βλέπουμε την Πετρούλα με ομπρέλα και λευκό βρεγμένο μπλουζάκι που δεν θα αφήνει τιποτα στην φαντασία. Για την περίπτωση του κάυσωνα μην τα ξαναλέμε, τα είπαμε στην αρχή.

Το νέο δελτίο καιρού θα «ενημερώνει» τους τηλεθεατές από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 20:50 περίπου.

Άντε και εις ανώτερα εκεί στο STAR. Προτείνουμε την Σάσα Μπάστα για τα αθλητικά, την Τζούλια Αλεξανδράτου για την μόδα και την Ευγενία Μανωλίδου για τα θέματα της Έφη Θώδη, 50% θα φτάσει η τηλεθέαση!

UPDATE:

Δείτε τα video από τα τρία πρώτα καυτά δελτία καιρού της Πετρούλας Κωστίδου.

Διαβάστε την συνέχεια

Ιανουαρίου 13, 2009

Το porno video της Σάσας Μπάστα

Στιχομυθία μεταξύ της Σάσας Μπάστα και ενός θαυμαστή της που αξίζει να διαβάσετε, κυρίως την απάντηση της Σάσας:

«Σάσα, πες μου ότι είναι αλήθεια αυτό που διάβασα σε περιοδικό, ότι "διεθνούς φήμης παραγωγός σου έκανε δελεαστική πρόταση να συμμετάσχεις στις ερωτικές ταινίες sex που γυρίζει". Δε θα μου έκανε εντύπωση αν έλεγες το ναι.»

Τι απάντησε η Σάσα Μπάστα στην πρόσκληση-πρόκληση;

Η Σάσα ήταν κατηγορηματική στην απάντηση της από το Yupi.gr:

«Όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά θα κινηθώ και νομικά για αυτές τις γελοιότητες. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη στο τι κάνω. Και αυτό, το πορνό δηλαδή, ξεπερνάει τα όρια της αηδίας. Σιχαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Και όσο κι αν προσπαθώ να μην ασχολούμαι με όλα αυτά που γράφουν, αυτήν τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση».

Συνειδητοποιημένη η Σάσα Μπάστα παιδιά, ακούσατε; Μην κάνετε λοιπόν όρεξη, άντε να τραγουδήσει το "Καμίνι" στη κάμερα του NakedNews-GR, μέχρι εκεί φτάνουν τα sex video της!

Διαβάστε την συνέχεια

Ιανουαρίου 12, 2009

Στέλλα Μπεζαντάκου και Ζαχόπουλος μαζί;

Μα καλά τι γούστο έχει αυτή η οικογένεια, από την Εύη Τσέκου στην Στέλλα Μπεζαντάκου; Που πάνε και τις βρίσκουν τέλος πάντων;

Ζαχόπουλος και Μπεζαντάκου συναντιούνται συχνά στο κέντρο όπου τραγουδάει η «αοιδός» στην Θεσσαλονίκη και περνάνε... τρυφερές στγμές μαζί.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε πώς ξεκίνησε το ειδύλιο:

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, κάτι τρέχει με τον γιο του πρώην Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστο Ζαχόπουλο (εμ τι νομίσατε;) και τη sexy τραγουδίστρια του «τραλαλά» Στέλλα Μπεζαντάκου.

Εδώ κι ένα μήνα που η Στέλλα εμφανίζεται στο κέντρο «Οπα-Οπα», στη Θεσσαλονίκη, ο Θανάσης Ζαχόπουλος δίνει συχνά το «παρών» εκεί. Πριν από μερικά βράδια ο Ζαχόπουλος απαθανατίστηκε να διασκεδάζει στα μπουζούκια με τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Ο ίδιος καθόταν στο τραπέζι του και η τραγουδίστρια πήγαινε συχνά κοντά του και του έκανε αφιερώσεις.

Κάποια στιγμή η Στέλλα Μπεζαντάκου κατέβηκε από την πίστα, κάθισε μαζί του και οι δύο τους πέρασαν μαζί και αρκετή ώρα, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Η γλώσσα του σώματος όμως έδειχνε πως οι δύο τους έχουν αναπτύξει μια ζεστή και τρυφερή σχέση.

Άκου Ζαχόπουλε, την Στέλλα να την προσέχεις γιατί την ίδια ώρα που ο πατέρας σου χαροπάλευε πριν από ένα χρόνο, η Μπεζαντάκου δήλωνε οτι «το τραμ έπεσε πάνω της»!

Διαβάστε την συνέχεια

Ιανουαρίου 10, 2009

Η τσόντα της ΕΛ.ΑΣ.: Πόρνη χορεύει σε Αστυνομικό Τμήμα

Βίντεο με πόρνη που χορεύει σε αστυνομικό τμήμα και τραβήχτηκε από αστυνομικούς που «έσπαγαν πλάκα» κυκλοφορεί στο internet.

Οι αστυνομικοί δεν είναι όλοι ίδιοι, μερικοί όμως προκαλούν. Και τις τελευταίες βδομάδες είδαμε πολλούς να προκαλούν με αποκορύφωμα την εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Σε αυτούς τους μπάτσους που προκαλούν αντί να υπηρετούν το καθήκον τους αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο.

Δείτε την «τσόντα» της Ελληνικής Αστυνομίας:



Φυσικά δεν γενικεύουμε και δεν υποστηριζουμε οτι όλοι οι αστυνομικοί κάνουν τέτοια πράγματα. Αλλά αξίζει να δείχνουμε την γυμνή αλήθεια που επικρατεί στα σώματα ασφαλείας, έτσι για να μην μας παραμυθιάζουν...

Διαβάστε την συνέχεια


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange