Νοεμβρίου 17, 2008

Την έχω παίξει με την Ευγενία Μανωλίδου!

Είναι sexy και προκαλεί, μιλάει με υπονοούμενα και παρουσιάζει το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Πώς μπορεί κανείς να αντισταθεί στην καυτή Ευγενία Μανωλίδου, σύντροφο του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη και παρουσιάστρια της "Στιγμής της Αλήθειας";

Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε μια ομάδα νεαρών για να γυρίσει βίντεο όπου παραδέχονται οτι... «την έχουν παίξει με την Ευγενία Μανωλίδου»!

Δείτε το video των ξαναμμένων νεαρών:

Φαντάστηκαν την Ευγενία Μανωλίδου γυμνή; Το έκαναν παρακολουθώντας την "Στιγμή της Αλήθειας"; Ή μήπως ακούγοντας κάποια από τις συνθέσεις της; Θα σας γελάσουμε, πάντως η κ. Μανωλίδου έχει δώσει ουκ ολίγες αφορμές για sex φαντασιώσεις με ερωτήσεις του στυλ "Πιστεύεις οτι ο Ερμής την έχει μεγαλύτερη;"



Το βίντεο έχει φτιαχτεί από την φοβερή και τρομερή ομάδα urfurshlaag που έχει ανεβάσει πολλά σατιρικά βιντεάκια στο YouTube.

Εμείς τι να πούμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για μερικούς η Ευγενία Μανωλίδου είναι όντως σέξι, για άλλους αντιπαθητική. Σε κάθε περίπτωση όμως, σας υπενθυμίζουμε οτι ο αυνανισμός έχει... και τα καλά του.

Διαβάστε την συνέχεια

Νοεμβρίου 12, 2008

Τζούλια Αλεξανδράτου - Χονολουλού (sex video clip)

Αρκετά χρόνια μετά το παλιό κι αγαπημένο «Πάμε για τρέλλες στις Σεϊχέλλες», η Τζούλια Αλεξανδράτου έρχεται να δηλώσει: «Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού, εκεί θα πάει η τρέλλα, δεν πάει αλλού».

Το νέο τραγούδι της Τζούλιας είναι εδώ και το ακούσαμε για πρώτη φορά στο tzoulia-alexadratou.blogspot.com. Η εμπορική επιτυχία είναι δεδομένη, αν και υπάρχουν προβλήματα με την κυκλοφορία του.

Ακούστε το τραγούδι και διαβάστε ποιος το είχε πρωτοτραγουδήσει πριν 30 (!) ολόκληρα χρόνια:

Το τραγούδι "Στη Χονολουλού" είχε κάνει τεράστια επιτυχία το 1978 από τη φωνή του Γιάννη Καλατζή (τραγούδι νο. 2 στον δίσκο του "Κάποιος πάντα λέει αντίο"). Συνθέτης και στιχουργός του τραγουδιού είναι -ποιος άλλος- ο Νίκος Καρβέλας, που όπως διαβάζουμε είναι αντίθετος στην επανακυκλοφορία του τραγουδιού από την Τζούλια Αλεξανδράτου.



Η αυθεντική εκτέλεση της "Χονολουλού" είχε τον Καρβέλα στα φωνητικά και ήταν σαφώς πιο χιουμοριστική από αυτή της Τζούλιας. Με αυτό το τραγούδι ο Καρβέλας κατηγορήθηκε για υποβιβασμό του καταξιωμένου μέχρι τότε Καλατζή, παρότι το τραγούδι σάρωσε σε airplay, μπουζούκια και πωλήσεις. Τέτοιος κίνδυνος πάντως για την Τζούλια δεν φαίνεται να υπάρχει, η Τζούλια είναι μία και μοναδική σε αυτό που κάνει.

Οι... βαθυστόχαστοι στίχοι της "Χονολουλού"

Το κορίτσι μου έχω χάσει,
μου ’πε "πάω ως τη στάση",
και ακόμα να φανεί.

Μήπως μάλλον το ’χει σκάσει;
Μήπως το ’χουν ξελογιάσει;
Μήπως για πλάκα έχει κρυφτεί;

Ε, τότε αυτό θα πει πως είναι απαγωγή.
Ε, τότε αυτό θα πει πως είναι απαγωγή.

Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού,
εκεί θα πάει η τρέλα, δεν πάει αλλού.

Το κορίτσι μου έχω χάσει
και τα νεύρα μου έχουν σπάσει
από την ταραχή.

Μήπως μου την έχει στήσει;
Μήπως άλλος το ’χει ψήσει;
Μήπως το κατάπιε η γη;

Και τέλος, τι βλέπουμε, έχει και η Τζούλια blog αφιερωμένο σ' αυτή; Μωρέ μπράβο! Και μπορεί το Τζούλια Αλεξανδράτου blog να χρησιμοποίησε απόσπασματα του sex video που βγάλαμε στην δημοσιότητα χωρίς link σε μας, εμείς τους το συγχωρούμε. Άμα είναι για την Τζούλια ρε παιδιά, χαλάλι...!

Διαβάστε την συνέχεια

Νοεμβρίου 10, 2008

Μας γδύνουν... στα καζίνο

Με αυτόν το πετυχημένο τίτλο ένας αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω άρθρο για την νομιμοποίηση 200.000 κουλοχέρηδων από την κυβέρνηση.

Η κατάσταση είναι πραγματι εκτός ελέγχου, είναι γνωστό οτι τα κέρδη από τον τζόγο είναι τεράστια, αλλά έτσι ελπίζει η κυβέρνηση να αναστρέψει την κακή πορεία της οικονομίας; Στρέφοντας τους απελπισμένους Έλληνες στα «φρουτάκια»;

Διαβάστε πώς η επιστροφή των κουλοχέρηδων θα «γδύσει» τον μέσο Έλληνα:

Τζογάρει με ισπανικούς «κουλοχέρηδες» η κυβέρνηση

Άρχισαν ήδη να εισάγονται τα 200.000 μηχανήματα – Χορός εκατομμυρίων και πιέσεις στο παρασκήνιο από οργανωμένα συμφέροντα, που ζητούν μονοπώλιο στην ελληνική αγορά.

Στην αφαίρεση της όποιας ικμάδας απέμεινε στην ελληνική μεσαία τάξη οδηγεί νομοτελειακά το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης που αναμένεται να νομιμοποιήσει ηλεκτρονικά παίγνια («φρουτάκια») τα οποία είχαν απαγορευτεί το 2002. Μάλιστα, ορισμένες πληροφορίες φέρουν την κυβέρνηση να καταθέτει το νομοσχέδιο στις 23 Νοεμβρίου.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ενδιαφερόμενοι ξένοι και Έλληνες επιχειρηματίες εισηγούνται και προωθούν την επιστροφή των «κουλοχέρηδων», που κατά κοινή εκτίμηση αποτελούν την πιο εθιστική και κατά στροφική μορφή τζόγου. Οι δε εισηγήσεις από στελέχη του υπουργείου πραγματο ποιούνται με τα προσχήματα αφενός της εύρεσης εσόδων και αφετέρου της απαίτησης από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ωστόσο, η ΕΕ απαιτεί την επαναφορά των ψυχαγωγικών παιχνιδιών και όχι των τεχνικών παιγνίων. Η αγορά του τζόγου όμως στην Ελλάδα είναι τεράστια, καθώς το 2007 ανήλθε σε 9 δισ. ευρώ. Με το σχέδιο νόμου για τα «φρουτάκια», το οποίο θα αφορά και στην επαναφορά του ΞΥΣΤΟ, η κυβέρνηση επιδιώκει να διπλασιάσει την αγορά στα 18 δισ. ευρώ. Πηγές της αγοράς σημειώνουν ότι δύο - τρεις επιχειρηματίες απαιτούν ακόμη και αποκλειστικότητα με χορήγηση αδειών.

Το μοντέλο που εισηγούνται στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη εφαρμόστηκε στην Ισπανία με καταστροφικά αποτελέσματα για τον νεανικό πληθυσμό. Οι «κουλοχέρηδες» της Ισπανίας νομιμοποιήθηκαν το 1981 και έκτοτε λειτουργούν 250.000 μηχανήματα. Τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Ισπανία είναι τεράστια και είναι χαρακτηριστική η έκφραση των «New York Times», που αποκάλεσαν την Ισπανία «γη των τζογαδόρων».

Σύμφωνα με τον Βρετανό καθηγητή κ. Mark Griffiths: «Τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών χαμηλού στοιχηματισμού δεν πρέπει να υπάρχουν, γιατί, αν και φαινομενικά δεν κοστίζουν πολύ, συνήθως οι παίκτες καταλήγουν να χάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά πολύ γρήγορα». Στη Βρετανία το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας) προχώρησε σε δυσοίωνες προβλέψεις για το κόστος που θα επωμιστεί το κράτος σε 15 χρόνια από τώρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του εθισμού στα νόμιμα «φρουτάκια». Πηγή: Πρώτο Θέμα

Καλώς ήρθατε «φρουτάκια» λοιπόν, εσείς μας λείπατε...

Διαβάστε την συνέχεια

Νοεμβρίου 06, 2008

Το στήθος της Salma Hayek ξεχειλίζει

Η Σάλμα Χάγεκ μπορεί να έγινε γνωστή παγκοσμίως ως «Φρίντα» στην ομώνυμη ταινία, έκτοτε όμως μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών με το πλούσιο στήθος της.

Και αυτό έκανε πάλι πριν μερικές μέρες σε γερμανική εκπομπή όπου ντύθηκε γερμανιδούλα και στρίμωξε το στήθος της τόσο πολύ που αυτό δεν άντεξε και βρήκε τρόπο να... δραπετεύσει!

Δείτε την φωτογραφία της Salma Hayek με το στήθος να ξεχειλίζει:

Και ενώ άλλες σταρ του Χόλιγουντ προσπαθούν να ενισχύσουν το σεξ απίλ τους, η Σάλμα Χάγιεκ το κάνει δίχως καμία προσπάθεια. Πήγε, λοιπόν, σε εκπομπή της Γερμανίας και εκεί συνέβη το όμορφο ατυχηματάκι.

Στη συγκεκριμένη γερμανική εκπομπή οι καλεσμένοι βάζουν ένα στοίχημα και αν το χάσουν ο παρουσιαστής τους γελοιοποιεί, περίπου. Η Χάγιεκ το έχασε και την ανάγκασαν να φορέσει μια παραδοσιακή Βαυαρική στολή με κορσέ και όλο το βυζί έξω. Ε, κι επειδή της Σάλμας οι μαστοί ξεπερνούν ακόμα κι αυτούς της μέσης Γερμανίδας, δεν άντεξαν, ξεχείλισαν.

Ομολογουμένως θα θέλαμε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη σε όγκο και διάρκεια η ηρωική έξοδος από τον κορσέ αλλά μην είμαστε και αχάριστοι. Την καθημερινή δόση από βυζάκι (έστω και πλαστικό) την πήραμε.

Πάντως, είναι ιδέα μας ή η Σάλμα Χάγεκ μοιάζει επικίνδυνα στην Πενέλοπε Κρουζ, ιδιαίτερα οταν ο λόγος γίνεται για... τα βυζιά τους;

Διαβάστε την συνέχεια

Νοεμβρίου 01, 2008

Sexy Βουλγάρα τραγουδάει γυμνή την "Ασπιρίνη" της Άντζυ Σαμίου

Το καινούργιο τραγούδι "Ασπιρίνη" της Άντζυ Σαμίου έχει γίνει σουξέ στα ραδιόφωνα. Μια Βουλγάρα τραγουδίστρια έδωσε όμως άλλη διάσταση στο άσμα τραγουδώντας το ολόγυμνη στους δρόμους της χώρας της.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε την Βουλγάρα να περπατάει χωρίς εσώρουχα σε δρόμους της Βουλγαρίας, σε γραφεία, να μπαίνει σε ασανσερ, να χαϊδεύεται στα σεντόνια και πολλά άλλα.

Δείτε το βίντεο και... πάρτε και μιά ασπιρίνη για καλό και για κακό:



Και εδώ το βίντεο με την Άντζυ Σαμίου να τραγουδάει το ομώνυμο άσμα, δυστυχώς όμως ντυμένη:



Λέτε να ζήλεψε την Βουλγάρα η Έλενα Πούτση (με όνομα βαρύ σαν ιστορία) που άρχισε να παίρνει σβάρνα τα κανάλια γυμνή;

Διαβάστε την συνέχεια


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange