Απριλίου 30, 2008

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στην Μύκονο το Πάσχα

Παρουσιαστές, πολιτικοί, τραγουδιστές, μοντέλα, γιατροί... Εκατοντάδες επώνυμοι και επίδοξοι σταρ της εγχώριας σόουμπιζ βρέθηκαν και φέτος το Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Ξεχωριστή θέση είχε ο Αλέξης Κούγιας μαζί με τα δύο παιδιά του, παρ' όλες τις δηλώσεις του οτι τα παιδιά του δεν θα ξαναπατήσουν στην Μύκονο...

Ποιοι ήταν οι stars που κατέκλυσαν την Μύκονο φέτος το Πάσχα;

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου, φιλοξενούμενοι στο σπίτι του κουμπάρου τους Πέτρου Κωστόπουλου. Μάλιστα, με αφορμή την επέτειο αυτή, ο διευθυντής παραγωγής του Ant1 χάρισε στην οικοδέσποινα του πρωινού προγράμματος του Alpha ένα δαχτυλίδι, η αξία του οποίου σύμφωνα με εκτιμήσεις, ανέρχεται στα 25.000 ευρώ.

Ο Μιχάλης Γουλανδρής και Ελλη Στάη εντοπίστηκαν στο κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη στα Ματογιάννια, όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα, τόσο με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όσο και με τη σύζυγό του.

Στο νησί των Ανέμων, όμως, ήταν και ο ποινοκολόγος Αλέξης Κούγιας, με τα παιδιά του Χρήστο και Μαϊρα, όπως είπαμε. Μιχάλης Ασλάνης, Μάκης Τσέλιος, Γιάννης Γαλάτης, Βασίλειος Κωστέτσος, Πάνος Ζήνας, Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς και ο στυλίστας Νίκος Ευταξίας, έζησαν την κατάνυξη της Μεγάλης Παρασκευής και γιόρτασαν την Ανάσταση, αλλά και την ημέρα του Πάσχα στο ίδιο μέρος. Εκεί βρέθηκε και ο μακιγιέρ πολλών επωνύμων Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Από τη Μύκονο δεν έλειψαν όμως και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, όπως ο υπουργός τουριστικής ανάπτυξης Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Εύα Καϊλή.

Ανάμεσα σε πολλούς άλλους, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης την οδοντίατρο των επωνύμων Χριστίνα Ιακωβίδου, τον τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη, τη συνάδελφό του Ευσταθία, την Ντέλα Ρουνίκ και τη στενή συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη, Δέσποινα Καμπούρη.

Διαβάστε την συνέχεια

Σεξουαλικό σκάνδαλο με Ρονάλντο, τραβεστί και ναρκωτικά

Ο Ρονάλντο δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό στο γήπεδο, αλλά το ίδιο φαίνεται πως του συνέβη και στη σεξουαλική του ζωή.

Σε πρόσφατο ταξίδι του στη Βραζιλία, πιάστηκε σε σεξουαλικό σκάνδαλο με τρεις τραβεστί και κατηγορείται οτι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά ένα βίντεο που τραβήχτηκε από μία από τις τραβεστί πιστοποιεί ότι κάτι συνέβη.

Διαβάστε πώς μπλέχτηκε ο Ρονάλντο στο σκάνδαλο και δείτε το επίμαχο βίντεο:

Στο Ρίο ντε Ζανέιρο, όπου βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν, προκειμένου να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο, είχε προφανώς όρεξη για "περιπετειούλες".

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήγε σε ένα μοτέλ με συντροφιά μια ιερόδουλη. Εκτός αυτής, ο Ρονάλντο ήθελε περισσότερη παρέα και γι' αυτό τηλεφώνησε σε ένα αρμόδιο γραφείο παραγγέλνοντας άλλες δύο κοπέλες για να περάσει το βράδυ της Δευτέρας.

Τελικά, όμως, αποδείχθηκε πως οι τρεις "φίλες" του Βραζιλιάνου, ήταν άντρες τραβεστί. Ο Ρονάλντο αρνήθηκε να τις (τους) πληρώσει και κάπου εκεί ξεκίνησε το "δράμα" του ποδοσφαιριστή.

Οι "κοπέλες", θέλοντας να λάβουν τα χρήματα για τις υπηρεσίες τους, κατέφυγαν στην αστυνομία, κατηγορώντας τον Ρονάλντο ότι τις άφησε απλήρωτες, με τον Βραζιλιάνο να καταλήγει και αυτός στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την εκδοχή της τραβεστί Αντρέ Λουίς Ριμπέιρο Αλμπερτίνο, ο ποδοσφαιριστής την "έστειλε" να αγοράσει ναρκωτικά, ενώ αυτός είχε παραμείνει στο μοτέλ με τις άλλες δύο.

Προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο Ρονάλντο δήλωσε πως έδωσε 380 ευρώ στις ιερόδουλες, αλλά μία από αυτές τον εκβίασε, ζητώντας του 20.000 ευρώ, για να μην του προσάψει την κατηγορία της χρήσης ναρκωτικών και δημιουργηθεί σκάνδαλο.

Ταυτόχρονα, ο σύμβουλος του παίκτη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ουσιών και πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε μία εκ των "ιερόδουλων":



Η αστυνομία του Ρίο ντε Ζανέιρο ξεκίνησε την Τρίτη έρευνα με σκοπό την εξεύρεση στοιχείων, που να αποδεικνύουν τον εκβιασμό της Αλμπερτίνο. Σύμφωνα πάντως με τον υπεύθυνο της έρευνας, η εκδοχή του Ρονάλντο είναι πιό πιστευτή.

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 29, 2008

Επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στον ANT1;

Eleni Menegaki Ελένη Μενεγάκη ΑΝΤ1 ALPHA Latsios ΛάτσιοςΈντονες είναι οι φήμες οτι η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τον ALPHA και να επιστρέψει στον σταθμό από τον οποίο ξεκίνησε, τον ΑΝΤ1.

Τα σχετικά δημοσιεύματα στον τύπο πυκνώνουν, ενώ μαθαίνουμε πληροφορίες για αστρονομικά ποσά, μυστικές συναντήσεις και υπόγειες συμφωνίες.

Γιατί ο ΑΝΤ1 πολιορκεί τόσο έντονα την Ελένη;

Το γεγονός είναι οτι πριν το Πάσχα η παρουσιάστρια είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους του σταθμού αλλά και με τον πρόεδρο του καναλιού Μίνωα Κυριακού. Ο ΑΝΤ1 είχε την χειρότερη χρονιά του φέτος και ψάχνει εντατικά τρόπους να επανέλθει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι σίγουρο οτι δεν θα παρουσιάζει τον "Πρωινό Καφέ" του χρόνου μετά τα πολύ χαμηλά νούμερα της φετινής χρονιάς.

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη τα πήγε καλά σε τηλεθέαση φέτος και το κασέ της είναι ανεβασμένο. Πληροφορίες μιλάνε για προσφορά 1.200.000 ευρώ από τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή της. Μην ξεχνάμε οτι και ο σύζυγος της Ελένης, Γιάννης Λάτσιος, είναι διευθυντής προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να επιστρέψει η ωραία Ελένη...

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 28, 2008

Συνελήφθησαν "μάγοι" που μίκραιναν... πέη

Η αστυνομία της Κινσάσα στο Κογκό συνέλαβε 13 ύποπτους "μάγους" με την κατηγορία οτι χρησιμοποιούσαν μαύρη μαγεία για να κλέψουν ή να μικρύνουν τα πέη των θυμάτων τους.

Η σύλληψη έγινε μετά από τον πανικό που προκάλεσαν οι 13 "μάγοι" στην πόλη και τις απειλές για λιντσάρισμα που δέχτηκαν.

Είναι αλήθεια, το μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς. Διαβάστε την απίστευτη είδηση:

Οι καταγγελίας κλοπής πέους δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο στην Δυτική Αφρική, όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ακόμα στην μαγεία. Συχνά μάλιστα γίνονται δολοφονίες για λήψη αίματος ή ανθρώπινων οργάνων.

Μου κλέψανε το πέος στο λεοφωρείο!

Οι φήμες για τις κλοπές πέους άρχισαν να διαδίδονται στην Κινσάσα την προηγούμενη βδομάδα. Ναι, καλά διαβάσατε, κλοπές πέους. Πολίτες τηλεφωνούσαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για να καταγγείλουν τα περιστατικά και να πάρουν οδηγίες. Οι αρχές είπαν στους πολίτες να προσέχουν τους συνεπιβάτες τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ιδιαίτερα άτομα που φορούσαν χρυσά δαχτυλίδια!

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 14 υποτιθέμενα θύματα που υποστηρίζουν οτι οι μάγοι τους άγγιξαν με αποτέλεσμα το πέος τους να μικρύνει δραματικά ή να εξαφανιστεί. Υποστηρίζουν οτι το έκαναν για να τους εκβιάσουν με χρήματα προκειμένου να τους θεραπεύσουν. Χμμ, ναι...

Ο αρχηγός της αστυνομίας στην Κινσάσα, Jean-Dieudonne Oleko, είπε σε πρόφατη συνέντευξη: "Πρόκειται μάλλον για μια μεγάλη φάρσα, αλλά όταν προσπαθούμε να πούμε στα θύματα οτι το πέος του είναι ακόμη στη θέση του, αυτοί μας λένε οτι έχει γίνει πολύ μικρό και έχουν γίνει ανίκανοι. Εμείς τους απαντάμε, 'πώς το ξέρεις, αφού δεν έχεις πάει σπίτι σου να το δοκιμάσεις;'" ΟΚ, σωστός ο αστυνόμος...

Αλλά οι πολίτες συνεχίζουν να πιστεύουν οτι είναι αλήθεια. Ο Άλεν Καλάλα, κάτοικος της Κινσάσα, δήλωσε "Είναι αλήθεια. Μόλις χτες ήταν εδώ ένας άντρας που είχε πέσει θύμα τους. Το είδα με τα μάτια μου. Αυτό που είχε απομείνει ήταν εξαιρετικά μικρό."

Και που το ξέρεις βρε Άλεν οτι δεν ήταν μικρό εξαρχής;

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 27, 2008

Sexy Easter!

Sexy Easter BunnyΧρόνια Πολλά σε όλους.

Υγεία, ευτυχία και αγάπη σε εσάς, αλλά και στους celebrities όλου του κόσμου, να είναι καλά και να μας δίνουν θέματα!

Μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσαμε να μην σας πούμε τις ευχές μας με δυο sexy πασχαλινά κουνελάκια...

Happy Sexy Easter λοιπόν! Απολαύστε:








Και προσοχή στα πολλά σοκολατένια αυγά, ανεβάζουν τις... ορέξεις στα ύψη!

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 26, 2008

Άγιο Φως: Θαύμα ή Απάτη;

Άγιο Φως Πάσχα Ανάσταση Holy Light Greek Easter OrthodoxΤο θαύμα του Αγίου Φωτός της Ιερουσαλήμ είναι ένα τελετουργικό που συμβαίνει κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία και ώρα, στην Εκλησία της Αναστάσεως της Ιερουσαλήμ. Πολλοί προσκυνητές συρρέουν για να είναι μάρτυρες των υπερφυσικών γεγονότων της αυτόματης ανάφλεξης κεριών και καντηλιών. Είναι κατά κάποιο τρόπο θαύμα "κατά παραγγελία".

Ή μήπως όχι; Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη έχει αποδείξει οτι η αυτόματη ανάφλεξη κεριών είναι δυνατή χωρίς υπερφυσικά μέσα. Είναι το Άγιο Φως απάτη;

Ας δούμε τι γινεται στην Ιερουσαλήμ κάθε Μεγάλο Σάββατο και τι υποστηρίζουν όσοι αμφισβητούν το θαύμα.

Άγιο Φως Πάσχα Ανάσταση Holy Light Greek Easter OrthodoxΤο άναμα του Αγίου Φωτός λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο κατά τη Λειτουργία του μεσημεριού του Μεγάλου Σαββάτου. Το θαύμα είναι η εμφάνιση με υπερφυσικό τρόπο φωτιάς σε μια κρύπτη η οποία έχει από πριν ερευνηθεί και σφραγιστεί για να αποκλειστεί το άναμα της φωτιάς τεχνητά, με ανθρώπινη παρέμβαση. Το θαύμα πετυχαίνει στα χέρια του Πατριάρχη της Ορθόδοξης Εκκκλησίας Ιεροσολύμων ο οποίος ερευνάται τελετουργικά πριν εισέλθει στην κρύπτη.

Η έρευνα της κρύπτης και η σωματική έρευνα του Πατριάρχη επιτηρείται από εκπροσώπους και άλλων δογμάτων όπως της Αρμενικής Εκκλησίας οι οποίοι διατηρούν και αυτοί ορισμένα παραδοσιακά δικαιώματα στο Ναό της Αναστάσεως, εκπροσώπους των τοπικών αρχών και τον αστυνομικό διευθυντή της Ιερουσαλήμ.

Άγιο Φως Πάσχα Ανάσταση Holy Light Greek Easter OrthodoxΟ πατριάρχης αποσύρεται στην κρύπτη, προσεύχεται και εμφανίζεται στη συνέχεια με το θαυματουργό φως, προς έκσταση και αγαλλίαση του κοινού που παρακολουθεί. Κατά τον ίδιο χρόνο αναφέρεται ότι φωτιές ανάβουν σποραδικά αυτόματα σε κεριά και σε καντήλια, με Θεία παρέμβαση, αφού αρχίσουν να καπνίζουν πριν για λίγη ώρα.

Σύμφωνα με την εκκλησία, το Αγιο Φως συμβολίζει αλλά και υπενθυμίζει με θαυματουργικό τρόπο την Ανάσταση του Χριστού. Είναι ένα Θεόσταλτο θαύμα δια μέσου των αιώνων από το Φως του κόσμου, που είναι ο Χριστός, για τον κόσμο.

Το Αγιο Φως μεταφέρεται στην Ελλάδα με ειδική πτήση της Κρατικής Αεροπορικής Εταιρείας και γίνεται δεκτό με τιμές Αρχηγού Κράτους. Αποτελεί το πιό σεβαστό και συχνότερα αναφερόμενο θαύμα της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Στο παρελθόν υψώθηκαν φωνές που κατήγγειλαν το λεγόμενο θαύμα της Ιερουσαλήμ, διατυπώνοντας σοβαρές επιφυλάξεις για τις εκεί θρησκευτικές τελετές και θεουργίες. Ο πρωτεργάτης της απελευθέρωσης της Ελλάδας, Αδαμάντιος Κοραής, κατήγγειλε το Άγιο Φως ως απάτη και προέτρεψε την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία να διακόψει αυτές τις τελετές υποστηρίζοντας ότι "η αληθής θρησκεία όχι μόνο δεν διασφαλίζεται με την απάτην αλλά και τρέχει μέγαν κίνδυνον να καταφρονηθεί παντάπασι και να συναριθμηθεί με τας ψευδείς θρησκείας όποτε μεταχειρίζεται αυτά εκείνα μέσα".

Λογική εξήγηση στα λόγια του Κοραή κλήθηκε να δώσει η επιστήμη. Πως θα μπορούσε να εξηγηθεί η αυτόματη εμφάνιση φωτιάς με αυστηρά ανθρώπινους όρους αφού δεν υπάρχει εμφανής ανθρώπινη παρέμβαση στα δρώμενα στην εκκλησία;

Η απάντηση ακούει στο όνομα λευκός φώσφορος. Το στοιχείο αυτό είναι μια αυτόματα αναφλεγόμενη ουσία η οποία αναφλέγεται από μόνη της όταν έρθει σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα.

Πως όμως θα μπορούσε κανείς να καθυστερήσει αυτή την αυτόματη ανάφλεξη ώστε να συμβεί με ελεγχόμενο τρόπο σε προκαθορισμένη στιγμή; Απλά, εάν ο φώσφορος διαλυθεί σε κάποιο κατάλληλο οργανικό διαλύτη και ένα κερί βυθιστεί στο διάλυμα φωσφόρου, τότε η αυτοανάφλεξη δεν γίνεται αμέσως αλλά καθυστερεί εως ότου εξατμιστεί ο διαλύτης. Έτσι το κερί αρχίζει πρώτα να καπνίζει και τέλος αναφλέγεται, με ζωηρή φλόγα, όπως συμβαίνει και κατα τη λειτουργία του Μ. Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα. Δείτε το παρακάτω βίντεο:



Πειράματα έδειξαν ότι η αυτόματη ανάφλεξη των κεριών μπορεί να επέλθει με ελεγχόμενη χρονοκαθυστέρηση από 10 λεπτά έως 10 ώρες ανάλογα με την πυκνότητα του διαλύματος του φωσφόρου και του τύπου του οργανικού διαλύτη που χρησιμοποιεί κανείς. Τα αποτελέσματα αυτά δημοσιεύτηκαν από τον κ. Μιχάλη Καλόπουλου το 2003 με τον τίτλο "Θαύμα ή Απάτη: Το 'Άγιον' Φως της Ιερουσαλήμ".

Τα πειράματα αυτά δεν αποδεικνύουν βέβαια οτι το Άγιο Φως είναι απάτη. Αποδεικνύουν όμως οτι η αυτόματη ανάφλεξη κεριών δεν είναι απαραίτητα θαύμα. Τελικά, το Άγιο Φως είναι θέμα πίστης.

Η κρίση δικιά σας. Εμείς πιστεύουμε οτι το Φως της Αγάπης που ανάβει σήμερα δεν πρέπει να ανάβει σε κεριά και σε λαμπάδες, αλλά στις καρδιές των ανθρώπων. Και καλό είναι το φως αυτό να το ανάβουμε όλες τις μέρες του χρόνου και όχι μόνο το Μεγάλο Σάββατο...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 25, 2008

Sexy μοντέλα - Μέρος 5: Kim Kardashian

Kim Kardashian tape videoΣυνεχίζουμε με το 5ο μέρος της στήλης του NakedNews-GR για τα πιο sexy μοντέλα.

Είναι προκλητικές χωρίς να προσπαθούν, σέξι "εκ γενετής" και πρωταγωνιστούν όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στις φαντασιώσεις των αντρών που τις βλέπουν. Μετά τις τολμηρές Βίντα Γκέρα, Κίλι Χέιζελ, Κέιτι Πράις και Λούσι Πίντερ, συνεχίζουμε με την πληθωρική Κιμ Καρντάσιαν.

Η Kim Kardashian είναι 28 χρονών, πρώην κολλητή της Πάρις Χίλτον και ξέρει να πουλάει τον εαυτό της. Ως σωστό party animal, καταφέρνει να απασχολεί συχνά τον τύπο με τα καμώματά της, αλλά και το πλούσιο στήθος της. Οι φωτογραφίες και το video μιλάνε από μόνα τους!




Η Κιμ έχει αρμένικη, γερμανική και ιρλανδική καταγωγή. Η κοσμική ζωή της έχει κάνει το γύρω του κόσμου και έχει αφήσει πίσω της χιλιάδες θαυμαστές των... αναλογιών της.

Η Kim Kardashian έγινε γνωστή από το sex video στο οποίο συμμετείχε με τον τότε φίλο της ράππερ Ray J. Η εταιρεία Vivid Entertainment κυκλοφόρησε το video και η Kardashian στράφηκε εναντίον της δικαστικά διεκδικώντας την ιδιοκτησία της ταινίας. Μην νομίζετε όμως οτι η Κιμ προσεβλήθη από την δημοσίευση της σεξουαλικής της ζωής. Μετά από διαπραγματεύσεις με την Vivid Entertainment, τα βρήκαν και η Κιμ έβαλε στην τσέπη της 5 ολόκληρα εκατομμύρια δολλάρια!

Διαβάστε και για τα υπόλοιπα Sexy μοντέλα:

Μέρος 1: Vida Guerra
Μέρος 2: Keeley Hazell
Μέρος 3: Katie Price
Μέρος 4: Lucy Pinder

Δείτε επίσης το αφιέρωμα στα 7 "Party girls του Χόλιγουντ".

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 24, 2008

Νεοναζί απειλούν τον Χάρη Ρώμα λόγω Δεληγιάννειου

Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο Δελιγιαννειο Χάρης Ρώμας Άνω-κάτω έγινε η παράσταση «Βασιλικοί μετά Τρούλου» στο θέατρο «Μπροντγουαίη» πριν μερικές μέρες εξαιτίας ενός συστημένου πακέτου που έλαβε ο Χάρης Ρώμας.

Το πακέτο περιείχε ωμό κρέας κομμένο σε φέτες κι ένα απειλητικό σημείωμα που χαρακτηρίζει τον ηθοποιό, φίλο των Εβραίων και εχθρό των ναζί.

Πώς αντέδρασε η αστυνομία και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του "Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου";

Το απειλητικό σημείωμα και το ωμό κρέας συμβολίζουν -σύμφωνα με την Αστυνομία- ότι θα τον κάνουν φέτες. Φυσικά ο Χάρης Ρώμας κατέθεσε μήνυση κατ αγνώστων στις αστυνομικές Αρχές, η οποία και πήρε δακτυλικά αποτυπώματα.

Όπως αναφέρει το Έθνος, ο λόγος που έγινε στόχος ο δημοφιλής ηθοποιός είναι η σειρά που υπογράφει και προβάλλεται στον ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο». Η σειρά μάς μεταφέρει στην εποχή της γερμανικής κατοχής, ενώ το σενάριο πλειοδοτεί υπέρ των Εβραίων.

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ θα δούμε τους καθηγητές και τις μαθήτριες να συζούν στο σχολείο με Γερμανούς αξιωματικούς, τον έναν εκ των οποίων θα υποδυθεί ο Γιώργος Καραμίχος. Επίσης, μια μαθήτρια, πάντα σύμφωνα με το σενάριο, είναι εβραϊκής καταγωγής, ενώ στο σάουντρακ της σειράς υπάρχει ένα εβραϊκό τραγούδι.

Διαβάστε τι είπε ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη του για το περιστατικό.

Πώς αντιδράσατε όταν λάβατε το πακέτο; Σκεφτήκατε ότι επρόκειτο για κάποιο κακόγουστο αστείο ή φοβηθήκατε;

Αρχικά αγριεύτηκα, διότι εν μέσω της παράστασης δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Βέβαια αμέσως μετά το κατέταξα ως γεγονός εκεί που του αρμόζει. Νομίζω ότι πρόκειται περί μιας μεγάλης ανοησίας. Βέβαια είναι άκρως απειλητική και ελπίζω ότι αυτά τα άτομα είναι μια μικρή μειοψηφία. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικές Αρχές τι σας είπαν;

Μου είπαν ότι συνηθίζεται αυτή η τακτική, (σ.σ.: να στέλνουν ωμό κρέας), συνέλεξαν δακτυλικά αποτυπώματα και ότι βέβαια είναι άκρως απειλητικό.

Σκέφτεστε να ελαττώσετε τις αναφορές στους Εβραίους;

Σε καμία περίπτωση. Θα αστειεύεστε. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει και μπορεί να πρόκειται για μια δουλειά μυθοπλασίας, όμως αντιπροσωπεύει τις θέσεις μου.

Ακραίες και επικίνδυνες κινήσεις που δεν έχουν θέση σε μια ελεύθερη κοινωνία και πρέπει όλοι να τις καταδικάσουμε.

Διαβάστε την συνέχεια

Πιάστηκαν στα χέρια Βάσια Λόη και Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Faii Skorda FeiVasia Loi Βασια ΛοηΧαμός έγινε πριν μερικές μέρες στο ALTER. Δύο από τις πλέον προβεβλημένες παρουσιάστριές του πιάστηκαν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί.

Οι φωνές αλλά και οι εκφράσεις που ακούστηκαν σε όλο τον όροφο άφησαν στην κυριολεξία άλαλους δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Εβδομαδιαίο περιοδικό έγραψε για τον καυγά χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα των παρουσιαστριών. Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα... με το όνομα τους:

Από τo ξεκίνημα της τηλεοπτικής περιόδου υπέβοσκε μια μεγάλη κόντρα μεταξύ της Βάσιας Λόη και της Φαίης Σκορδά, που παρουσιάζουν εφάμιλλης θεματολογίας προγράμματα στο ALTER.

Η Βάσια Λόη, «παλιά» στο σταθμό και με την εξόφθαλμη υποστήριξη μεγαλοστελέχους, ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την έλευση της Φαίης Σκορδά, που και τσαχπίνα είναι, όπως λένε οι τηλεκριτικοί, και την υποστήριξη στελέχους από το ψυχαγωγικό τμήμα του σταθμού έχει. Οι δυο τους μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους που καλύπτουν κοσμικό ρεπορτάζ ήταν πάντα μέσα στις αγκαλιές και στα φιλιά, όταν όμως τα φώτα έσβηναν, στην κυριολεξία έβγαιναν τα μαχαίρια. Κυρίως βέβαια από την πλευρά της Βάσιας, καθώς η Φαίη δεν είχε καλά καλά εξοικειωθεί με το χώρο της τηλεόρασης.

Είναι αλήθεια οτι η Βάσια Λόη δεν χώνεψε ποτέ το γεγονός οτι παρ' όλο που είναι η παλιότερη στο κανάλι, δεν πήρε την καθημερινή κουτσομπολίστικη μεσημεριανή εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα", που δόθηκε τελικά στην Φαίη Σκορδά. Έτσι η Βάσια αναγκάστηκε να αρκεστεί στο μεσημεριανό του Σαββατοκύριακου "TV Weekend".

Η «νέα» Φαίη γρήγορα κατάλαβε πώς παίζεται το παιχνίδι στην τηλεόραση. Κάνοντας μάλιστα τον τελευταίο καιρό υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεν δίσταζε να «θάβει» στους διαδρόμους του καναλιού την «παλιά» Βάσια, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αντίπαλός της θα τα πληροφορηθεί άμεσα.

Πώς πιάστηκαν όμως στα χέρια;

Σε μια συνάντηση που είχαν στα γραφεία του καναλιού η νεοεισερχόμενη Σκορδά παραπονέθηκε στην Λόη ότι, ενώ παίζει θέματα από άλλες εκπομπές, δεν παίζει από τη δική της και όταν το κάνει, φροντίζει ώστε να μην αναφέρεται ποτέ το όνομά της. Η ειρωνική απάντηση της Βάσιας «και ποια είσαι εσύ;» έφερε τα πράγματα στα άκρα.

Βωμολοχίες και ουρλιαχτά έδιναν και έπαιρναν, μέχρι που η Φαίη Σκορδά υπονόησε σχέση της Βάσιας Λόη με στέλεχος του σταθμού. Στο σημείο εκείνο πιάστηκαν στα χέρια. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων το συμβάν έληξε εκείνη τη στιγμή και τα πνεύματα φαινομενικά ηρέμησαν. Βέβαια, τα στοιχήματα πλέον για την παραμονή στο κανάλι της Φαίης που έβγαλε γλώσσα στην Βάσια έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Αχ ρε παιδιά, αυτό είναι το πρόβλημα. Τα μεσημεριανά καλά κάνουν και βγάζουν τα άπλυτα των άλλων στον αέρα. Αλλά τα δικά τους άπλυτα ποιος θα τα βγάλει; ...Εμείς.

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 23, 2008

Έγκυος η Κάτια Ζυγούλη στο παιδί του Ρουβά

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη έγκυος Sakis Rouvas Katia Zigouli EurovisionΚι όμως αυτή την φορά φαίνεται να είναι αλήθεια. Μεταδίδουμε την πληροφορία όπως έφτασε στα αυτιά μας. Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη όχι μόνο είναι πάλι μαζί μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους, αλλά ετοιμάζονται να γίνουν και γονείς.

Πόσο μηνών έγκυος είναι η Κάτια και πότε ο γάμος Ρουβάς - Ζυγούλη;

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του "Super Star" της Χριστίνας Λαμπίρη, η Κάτια είναι περίπου 3 μηνών έγκυος και θα γεννήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όσο για γάμο, ίσως γίνει το καλοκαίρι, αν και η Κάτια Ζυγούλη δεν είναι τρελλαμένη με την ιδέα να φορέσει νυφικό με την κοιλιά στο στόμα, και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Εμείς κρατάμε μια πισινή, μιας και η είδηση έχει ακουστεί πολλές φορές. Κάτι μας λέει όμως οτι αυτήν τη φορά είναι αληθινή. Αναμένουμε και εικόνες από τον πρώτο υπέρηχο...

Διαβάστε την συνέχεια

Η Penelope Cruz γυμνή σε sex video

Penelope Cruz Elegy naked nudeΜπορεί να μην πρόκειται για άλλο ένα sex tape από την προσωπική ζωή της Πενέλοπε, είναι όμως η πιο σέξι σκηνή της νέας της ταινίας "Elegy" που διέρρευσε στο internet.

Στο απόσπασμα αυτό η Penelope Cruz ποζάρει γυμνή για έναν φωτογράφο και σιγά-σιγά αποκαλύπτει το στήθος της.

Το απόσπασμα έμεινε online μερικές μόνο ώρες πριν το κατεβάσουν. Εμείς προλάβαμε να το δούμε και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες:

(Τα επίμαχα σημεία καλυμμένα, γιατί... κυκλοφορούν και παιδιά)


Penelope Cruz Elegy naked nude

Penelope Cruz Elegy naked nude


Penelope Cruz Elegy naked nude

Penelope Cruz Elegy naked nude


































Στην ταινία "Elegy" ένας διαπρεπής τηλεοπτικός κριτικός (Ben Kingsley), ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένεια του και αποφάσισε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από σχέσεις, αρχίζει να διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Εκεί θα συναντήσει μια σεμνή φοιτήτρια (Penelope Cruz), 24 ετών και κόρη ενός πλούσιου Κουβανού εξόριστου, η οποία θα προκαλέσει ερωτικές διαταραχές στην ζωή του και θα του ανατρέψει τα σχέδια.

Ο ρόλος πάει γάντι στην Penelope Cruz, δεν συμφωνείτε;

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 22, 2008

Ο Πούτιν κλείνει την εφημερίδα που έγραψε για την Αλίνα

Alina Kabaeva PutinΗ ρωσική εφημερίδα Maskovsky Correspondent, που σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επρόκειτο να παντρευτεί την 25χρονη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Alina Kabaeva, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά την κυκλοφορία της. Παράλληλα, απελύθη ο διευθυντής σύνταξης ειδήσεων.

Ο διευθυντής της εφημερίδας διαψεύδει οτι τους ζητήθηκε να κλείσουν, αλλά πληροφορίες της αντιπολίτευσης μιλάνε για επέμβαση των αρχών.

Τι έγινε λοιπόν και κλείνει (προσωρινά;) η ρωσική εφημερίδα;

«Διακόψαμε προσωρινά την κυκλοφορία της εφημερίδας. Η Maskovsky Correspondent δεν κυκλοφόρησε το Σάββατο» δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας, διευκρινίζοντας ότι «κανένας δε μάς ζήτησε να κλείσουμε την εφημερίδα».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα είναι πιο επικεντρωμένο «στα καθημερινά προβλήματα των Μοσχοβιτών και λιγότερο στα πολιτικά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα της αντιπολίτευσης Gazeta, οι Αρχές υπενθύμισαν στον Λεμπέντεφ, τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας, ότι έχει μια τράπεζα και τού συνέστησαν να επικεντρωθεί στις τραπεζικές του υποθέσεις. Αν και ο ίδιος επικαλέστηκε θέματα κερδοφορίας, η εφημερίδα εκτιμά ότι ο Λεμπέντεφ ίσως να φοβήθηκε.

Την περασμένη Παρασκευή ο Πούτιν διέψευσε το δημοσίευμα που αποκάλυπτε ότι χώρισε μυστικά πριν δύο μήνες από την 50χρονη Λιουντμίλα και σχεδιάζει να παντρευτεί την κατά 30 χρόνια μικρότερή του ευλύγιστη Αλίνα.

Διαβάστε την συνέχεια

Μαριέττα Γιαννάκου: "Αγωνίστηκα για το παιδί μου"

Με δάκρυα στα μάτια, μετά την μάχη που έδωσε για τη ζωή της, η Μαριέττα Γιαννάκου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην Μαρία Χούκλη. Σημείωσε ότι για εκείνη πρόκειται για μια νέα αρχή, είναι πάντα παρούσα στην πολιτική, ενώ ευχαριστεί τους γιατρούς και τον κόσμο που την στήριξε.

Η Μαριέττα δήλωσε οτι είναι πλέον καλά και πως το πρόβλημα μετά τον ακρωτηριασμό στο πόδι της μπορεί να αποκατασταθεί άμεσα με τεχνολογικά μέσα.

Τι είπε η Μαριέττα για την περιπέτεια της, το παιδί της και τα μελλοντικά πολιτικά της σχέδια;

«Βρήκα τη δύναμη για το παιδί μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε. Ευχαριστώ τους γιατρούς που συμμετείχαν με επιστημονική αξιοπιστία, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση που τα έδωσαν όλα» τόνισε η πρώην υπουργός Παιδείας για να προσθέσει με νόημα και εμφανή συγκίνηση: «Πήγα και γύρισα».

Επεσήμανε ότι εξ αρχής γνώριζε τι θα συμβεί, απ’ όταν υπέστη το πρώτο της κάταγμα. «Το έβλεπα να έρχεται και είχα πει στους γιατρούς ότι πρέπει να προχωρήσουμε, διότι σημασία είχε η επιβίωση» υπογράμμισε η Μ. Γιαννάκου.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή κάνω κινησιοθεραπεία και φυσικοθεραπεία. Πάει καλά αυτή η υπόθεση, έως ότου μπει το τεχνικό μέλος, που με τα συστήματα που υπάρχουν θα είναι όλα σωστά. Η θέληση και η διάθεση υπάρχει, οφείλω να ζήσω και να μεγαλώσω το παιδί μου όπως πρέπει».

«Είμαι παρούσα στην πολιτική»

Παρούσα δήλωσε, επίσης, η κ. Γιαννάκου και στην πολιτική: «Είμαι πολιτικό πρόσωπο και θα επιστρέψω» είπε και συμπλήρωσε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον πρωθυπουργό για κάποια θέση.

«Θέλω να σκέφτομαι τι θα κάνω, είναι μία νέα αρχή. Στην πολιτική είχα απογοητεύσεις, είχα και μεγάλη ικανοποίηση» τόνισε ερωτηθείσα για το τι σκοπεύει να κάνει όταν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν οτι είναι πιθανό να δούμε την Μαριέττα στην ευρωβουλή.

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι πριν από το ατύχημα είχε παραμελήσει τον εαυτό της είπε: «Είχα βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την αποστολή και δεν πρόσεχα τον εαυτό μου. Ήθελα να κάνω πράγματα που θα είναι χρήσιμα στο μέλλον. Είμαι πάντα στην πολιτική, ενεργό στέλεχος. Όχι για να λέω αυτά που χειροκροτούνται, αλλά την αλήθεια».

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι πολλές φορές υπερέβαλε στην προσπάθεια της να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε. Και σημείωσε με δάκρυα ότι «από αυτή την περιπέτεια κατάλαβα πόσο με αγαπούσαν οι συγγενείς και οι φίλοι μου».

Σε ερώτημα για το αν παρακολουθεί τις τρέχουσες εξελίξεις τόνισε ότι «στην Ελλάδα όταν έρχεται το “πικρό ποτήριον” των μεταρρυθμίσεων, δεν θέλουμε να το κάνουμε. Έχω διαπιστώσει ότι ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται γρήγορα και αμέσως και παρά τις αντιδράσεις».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Σε σχέση με την επικοινωνία και την δουλειά, εγώ θα διάλεγα τη δουλειά».

Διαβάστε την συνέχεια

Απριλίου 21, 2008

Madonna's new HARD CANDY songs (play the video)

Madonna Hard Candy 4 MinutesΤα 12 τραγούδια του καινούργιου δίσκου της Madonna "Hard Candy" διέρρευσαν στο internet πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Εμείς τα βρήκαμε, τα ανεβάσαμε στο YouTube, αλλά η Warner Music μας τα κατέβασε. Βρήκαμε όμως άλλο τρόπο και σας τα παρουσιάζουμε. Ακούστε τα πριν τα ξανακατεβάσουν!

Η Μαντόνα αποδεικνύει για άλλη μια φορά οτι ξέρει να πρωτοπορεί και να προσαρμόζεται στην μουσική των καιρών. Απολαύστε την:




Δείτε ακόμα:

  • Madonna vs Janet Jackson - 4 Minutes to Feedback Remix
  • Madonna vs Kalomira - 4 Minutes is my Secret Combination Remix
  • Madonna Ft. Justin Timberlake - 4 MINUTES LIVE performance

    Τα 12 τραγούδια του "Hard Candy" της Madonna:

    1. "Candy Shop" (Madonna, Pharrell Williams) – 4:15
    2. "4 Minutes" (featuring Justin Timberlake and Timbaland) (Madonna, Timothy Mosley, Floyd Nathaniel Hills, Justin Timberlake) – 4:04
    3. "Give It 2 Me" (Madonna, Williams) – 4:47
    4. "Heartbeat" (Madonna, Williams) – 4:03
    5. "Miles Away" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake) – 4:48
    6. "She's Not Me" (Madonna, Williams) – 6:04
    7. "Incredible" (Madonna, Williams) – 6:19
    8. "Beat Goes On" (featuring Kanye West) (Madonna, Williams, Kanye West) – 4:26
    9. "Dance 2night" (Madonna, Mosley, Hannon Lane, Timberlake) – 5:03
    10. "Spanish Lesson" (Madonna, Williams) – 3:37
    11. "Devil Wouldn't Recognize You" (Madonna, Mosley, Hills, Timberlake, Joe Henry) – 5:08
    12. "Voices" (Madonna, Mosley, Lane, Hills, Timberlake) – 3:39

    Η Μαντόνα για άλλη μια φορά δείχνει οτι όχι μόνο ξέρει να προσαρμόζεται στη μουσική των καιρών, αλλά και να δημιουργεί δική της σχολή.

    Διαβάστε την συνέχεια
  • Ζώνες αγνότητας κατά της πορνείας

    Hooker ΠορνείαΗ είδηση έρχεται από την Ινδονησία και έχει κάτι από... μεσαίωνα. Σε μια προσπάθεια να πατάξουν την πορνεία στους χώρους που προσφέρουν μασάζ, οι τοπικές αρχές της επαρχίας της Νότιας Ιάβας, στην Ινδονησία, επέβαλαν στις εργαζόμενες εκεί να φοράνε ζώνες αγνότητας και μάλιστα με κλειδαριά.

    Ωστόσο, το μέτρο αυτό ξεσήκωσε ήδη θύελλα διαμαρτυρίας από την υπουργό αρμόδια για γυναικεία θέματα, Μουτία Χάττα, η οποία δήλωσε ότι το μέτρο προσβάλλει τις γυναίκες.

    Πώς θα είναι αυτή η ζώνη αγνότητας και ποιος θα κρατά το κλειδί;

    Η ζώνη αγνότητας θυμίζει κορσέ, είναι μαύρου χρώματος και έχει μια κλειδαριά στην αριστερή πλευρά της, ώστε να είναι δύσκολο να την ανοίξει κάποιος. Τα κλειδιά, φυσικά, βρίσκονται στην κατοχή του ιδιοκτήτη του ινστιτούτου.

    "Τα ινστιτούτα αυτά είναι συνυφασμένα με την πορνεία. Γι αυτό αποφασίσαμε να επιβάλλουμε ένα τόσο σκληρό μέτρο", δήλωσε ο Ιμάμ Σουριόνο, επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή Μπατού.

    "Αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την πορνεία. Προσβάλλει τις γυναίκες σαν να είναι εκείνες που φταίνε", δήλωσε η Χάττα στην εφημερίδα "Τζακάρτα Ποστ".

    Στην χώρα μας, όπου και η ελεύθερη συμβίωση είναι πορνεία, πόσες ζώνες αγνότητας χρειαζόμαστε;

    Διαβάστε την συνέχεια

    21 Απριλίου 1967: H αποθέωση του Κιτς

    21 Απριλίου Χούντα Αετός ΔικτατορίαΣήμερα θυμόμαστε το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 και σας παρουσιάζουμε την αποθέωση του κιτς κατά τα 7 χρόνια δικτατορίας που το ακολούθησαν.

    Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της χούντας των συνταγματαρχών ήταν η ανακοπή της πολιτιστικής ανάπτυξη της χώρας. Το «πουλί της επταετίας», το μυστρί του Παττακού και τα τσάμικα του Παπαδόπουλου έγιναν «πολιτιστικά δρώμενα», θάβοντας κάθε προσπάθεια για εξέλιξη του ελληνικού πολιτισμού.

    Ας δούμε αναλυτικά με φωτογραφίες και βίντεο την αποθέωση του κιτς κατά την διάρκεια της επταετίας:

    Δεν θα σταθούμε στα βασανιστήρια και στα πολιτικά εγκλήματα που έγιναν. Θα σταθούμε όμως στο "πολιτιστικό έργο" της χούντας, που ήταν επιοικώς μια φαρσοκωμωδία.

    Για τα πανηγύρια, καλαματιανό με... φράκο

    Γεώργιος Παπαδόπουλος Georgios PapadopoulosΌπως αναφέρει το Έθνος σε παλιότερο άρθρο του, η καθεστωτική επιβολή του κιτς με τις «πολεμικές αρετές των Ελλήνων», το «πουλί της επταετίας», το μυστρί του Παττακού, τα τσάμικα του Παπαδόπουλου αποπειράθηκε να ανακόψει την πολιτισμική εξέλιξη ενός ολόκληρου λαού και έως έναν βαθμό το κατάφερε.

    Είναι γνωστή η εμμονή των απριλιανών στις γιορτές και τα πανηγύρια. Τα δύο πρωτοπαλίκαρα έσερναν τον χορό με μεγάλη ζέση φορώντας συχνά μαύρα γυαλιά και καλογυαλισμένα υποδήματα. Χωρίς ιδιαίτερη φαντασία, θέλησαν να ακολουθήσουν τη δοκιμασμένη συνταγή του «άρτος και θεάματα», μιμούμενοι ίσως τις φασιστοειδείς καρικατούρες ενός παλαιότερου κοινής αντίληψης καθεστώτος.

    Για τα εγκαίνια έργων, μυστρί και λάσπη

    Με φράκα και ημίψηλα καπέλα παραβρίσκονταν από τις λειτουργίες στις εκκλησίες μέχρι τις επετείους, τις δεξιώσεις και τις παρελάσεις. Την επίσημη αμφίεση την αποχωρίζονταν μόνο για να εγκαινιάσουν ένα νέο έργο. Ο Παττακός σχεδόν σε καθημερινή βάση με το μυστρί στο χέρι εγκαινίαζε τα νέα μεγαλόπνοα έργα της επταετίας και πάντα με μια ντελικάτη κίνηση του χεριού έριχνε ο ίδιος πρώτος την λάσπη.

    Και παντού το... πουλί

    Το πολιτιστικό έγκλημα της χούντας, το πουλί, συντελέστηκε από τα αρχαία μνημεία, το κάλλος των οποίων κανείς δεν αμφισβητεί, το δημοτικό τραγούδι, την αρχιτεκτονική των κτιρίων που χτίζονταν εκείνη τη χρονική περίοδο μέχρι τα νομίσματα, τα σπιρτόκουτα, την τηλεόραση, το αεροδρόμιο, τα σχολεία αλλά και τον Λυκαβηττό, όπου «κούρνιασε» το γνωστό πουλί της χούντας εν είδει φωτεινής διαφήμισης. Στον Λυκαβηττό, από την πλευρά όπου βρίσκεται το κανόνι, σιμά στο τεράστιο φωτεινό πουλί είχε στηθεί ο φοίνικας της 21ης Απριλίου.

    Μεγάλη αγάπη για τα πασχαλινά αυγά

    Ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των συνταγματαρχών είχαν τα πασχαλινά αβγά. Δεν έχαναν την ευκαιρία για τσουγκρίσματα μπροστά από τους οβελίες που ψήνονταν στις σούβλες. Από τα δε στρατόπεδα περνούσαν όλοι οι πρωταγωνιστές και δεν παρέλειπαν φυσικά να τσουγκρίσουν το αβγό τους με τον φαντάρο της σκοπιάς, ο οποίος ήταν εγκατεστημένος σε ένα τεράστιο ομοίωμα πασχαλινού αβγού.

    Και παρελάσεις στο Παναθηναϊκό στάδιο, γελοιότητες με περικεφαλαία

    Γεώργιος Παπαδόπουλος Georgios PapadopoulosΗ γελοιωδέστερη όλων καλλιτεχνική έκφραση των συνταγματαρχών ήταν οι εκδηλώσεις που ελάμβαναν χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο προς τιμήν της «πολεμικής αρετής των Ελλήνων». Εν μέσω χειροκροτημάτων και μπροστά σε μια λύρα, που για χορδές είχε πυρσούς, η Κλειώ Δενάρδου τραγουδούσε το «Που να ν ο ίσκιος σου Θεέ, να ρθω να προσκυνήσω». Αρχαίες τριήρεις και το πολεμικό «Αβέρωφ», φτιαγμένα από φελιζόλ σύρθηκαν μέσα στο Στάδιο πάνω σε στρατιωτικά οχήματα, ενώ στον λόφο του Αρδηττού αξιωματικοί από όλα τα σώματα καθώς και εύζωνοι περιέβαλλαν μεγαλοπρεπώς το ομοίωμα του πτηνού.

    Ενα τεράστιο τιμόνι πλοίου είχε στηθεί πάνω σε λουλουδένια βάση, καθώς εισέβαλλαν μικρογραφίες πυραύλων, σκάλες στις οποίες κατέληγαν οι αχτίδες του ηλίου της 21ης Απριλίου, διάφορα ικριώματα και κατασκευές στον ρόλο προπομπών του κυρίως θεάματος, το οποίο ακολουθούσε. Εκατοντάδες νεαροί και νεαρές πάνω σε άλογα και άρματα ντυμένοι αρχαίοι Ελληνες, Ρωμαίοι, Καρχηδόνιοι, Αραβες, Βυζαντινοί, Πέρσες, μακεδονομάχοι με μουστάκια. Δεν έλλειπαν και οι μεταμφιεσμένοι σε κομμουνιστές, Κορεάτες, Ιταλούς, Γερμανούς, οι οποίοι ήταν οι εχθροί της Ελλάδας, που έδωσαν μάχες μπροστά στις κατάμεστες κερκίδες του Σταδίου για να επικρατήσει στο τέλος και να στεφανωθεί η «πολεμική αρετή των Ελλήνων».

    Το απαράμιλλο θέαμα ολοκληρωνόταν με τους πεζοναύτες που έπεφταν από ελικόπτερα με σχοινιά στο κέντρο του Σταδίου και τον συγκινημένο Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο οποίος έσπευδε να χαιρετήσει και να συγχαρεί τα πλήθη. Ενα εθνικοπατριωτικό κιτς σε όλο του το μεγαλείο.

    Τα τραγούδια - ύμνοι στη χούντα με εμβατήρια και κλαρίνα

    Οι δικτάτορες ήθελαν και τα αποκλειστικά δικά τους τραγούδια και γι αυτό από το φθινόπωρο του 1968 είχαν προκηρύξει διαγωνισμό για τη συγγραφή και τη σύνθεση του ύμνου της 21ης Απριλίου. Οι προτάσεις πολλές και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο όφειλαν όλοι οι μαθητές να ψάλλουν, ήταν το εξής:

    «Μέσα στ Απρίλη τη γιορτή, το μέλλον χτίζει η νιότη αγκαλιασμένη, δυνατή, μ εργάτη, αγρότη, φοιτητή και πρώτο τον στρατιώτη. (δις)
    Τραγούδι αγάπης αντηχεί, γελούν όλα τα χείλη και σμίγουν μέσα στην ψυχή, του Εικοσιένα η εποχή κι η Εικοσιμιά τ Απρίλη. (δις)
    Μες στις καρδιές μπαίνει ζεστή του Απριλιού η λιακάδα κι έχουν στα στήθια τους κλεισθεί θρησκεία, οικογένεια και πάνω απ όλα Ελλάδα (δις)»:



    Ειδικό εμβατήριο ηχογραφήθηκε και για τις ανάγκες της προπαγάνδας υπέρ του χουντικού Συντάγματος:

    «Ναι στο Σύνταγμα για μια Ελλάδα αιώνια.
    Ναι στο Σύνταγμα γι αγάπη και ομόνοια.
    Θα γεμίσεις μ ένα ναι,
    Γαλανέ μας ουρανέ».

    Σε παραλλαγή γνωστών δημοτικών σκοπών οι συνταγματάρχες μπορούσαν πλέον να χορεύουν τα δικά τους τραγούδια:

    Τσάμικο

    «Ωρέ η εθνική κυβέρνηση
    εθνική κυβέρνηση του έθνους μας σωτήρας
    Ωρέ με Γιώργο Παπαδόπουλο με Γιώργο Παπαδόπουλο και Παττακό λεβέντη
    Ωρέ εικοσιμιά του Απριλιού εικοσιμιά του Απριλιού εστήσανε το γλέντι».

    Καλαματιανό

    «Στις εικοσιμιά τ Απρίλη σηκωθήκανε έξι φίλοι του στρατού μας οι φωστήρες και του έθνους οι σωτήρες.
    Να μας ζήσει ο στρατός, Σπαντιδάκης, Παττακός, Παπαδόπουλος ο Γιώργος, Κόλλιας ο πρωθυπουργός.
    Μακαρέζος, Αγγελής κι όλοι οι επιτελείς.
    Να μας ζήσει ο στρατός Σπαντιδάκης Παττακός.
    Οι εργάτες και αγρότες που με αίμα και ιδρώτες
    Στη σκληρή δουλειά μοχθούνε, τώρα τη στοργή θα βρούνε.
    Να μας ζήσει ο στρατός κ.λπ.
    Μας ζηλεύουν κι εχθροί μας για τη δόξα τη δική μας και το μέλλον το λαμπρό μας θα χρωστάμε στον στρατό μας.
    Να μας ζήσει ο στρατός κ.λπ.».

    Και ποίηση αφιερωμένη στα πρωτοπαλίκαρα της χούντας

    Γεώργιος Παπαδόπουλος Georgios PapadopoulosΚαι τελειώνουμε με διάφορα στιχάκια που ακούστηκαν για τους χουντικούς. Με δεδομένο ότι πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να είναι αρεστοί στους συνταγματάρχες, υπήρξε και μία πληθώρα ποιημάτων και διστίχων, τα οποία εξύψωναν το φρόνημά τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που το 1969 εκδόθηκε με πρωτοβουλία των συνταγματαρχών η «Λαϊκή Μούσα», η οποία περιελάμβανε το σύνολο των ποιητικών εξάρσεων.

    «Αϊτός» ο Παττακός, «τιμονιέρης» ο Παπαδόπουλος και η ποίηση στον γύψο.

    Αλλωστε, σύμφωνα με την έπαρση των πρωτοστατών και την ακλόνητη πεποίθησή τους, αυτά τα πονήματα δικαιολογούνταν απόλυτα εφόσον:

    «Η Επανάστασις της 21ης Απριλίου έγινε πηγή έμπνευσης και καινούργιων αισθημάτων σε πάρα πολλούς Ελληνες. Η απότομη κατάργησις του παρελθόντος που επέφερε και η αναδημιουργική πνοή που ενεφύσησε εδημιούργησαν αναμφίβολα ικανοποίηση και ένα πλήθος ελπίδων σε χιλιάδες απλούς ανθρώπους. Η Επανάστασις υπήρξε γι αυτούς η αφορμή να εκφράσουν σε ποιητικό λόγο αλλά και σε αυθόρμητες επιστολές ό,τι από καιρό συνειδητά ή ασυνείδητα τους καταπίεζε, ήταν σαν ένα ηφαίστειο που εξερράγη εκτοξεύοντας ψηλά ό,τι καταπιεζόταν από καιρό στις καρδιές».

    Μαντινάδα από το Βραχάσι Μεραμβέλλου:

    «Χειρουργική επέμβασις επιτυχώς εδόθη και εκ βεβαίου θάνατου ο ασθενής εσώθη.
    Συγχαίρουμε τους χειρουργούς και αισιοδοξούμε πως τελική ανάρρωση στον ασθενή θα δούμε».

    Η λατρεία των ποιητών στρέφεται κυρίως προς τον Παπαδόπουλο...

    Γεώργιος Παπαδόπουλος Georgios Papadopoulos«Κύριε Παπαδόπουλε να ζήσης χίλια χρόνια γιατί προσφέρεις στον λαό αγάπη και συμπόνια».
    «Ελάτε να ενισχύσουμε τον νέο κυβερνήτη τον Γιώργο Παπαδόπουλο που πήρε το τιμόνι αναστηθούν παλιοί καιροί και δοξασμένοι χρόνοι».
    «Λεβέντη Παπαδόπουλε, αετέ μου Μακαρέζο και παλικάρι Παττακέ με δάφνες φορτωμένο».

    Χριστουγεννιάτικη έμπνευση:

    «Μες στον Απρίλη έφθασαν τρεις μάγοι με τα δώρα.
    Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κι ο Παττακός στην ώρα.
    Ακόλουθα στέκει πιστός ο Νίκος Μακαρέζος που στάθηκε στο ραντεβού και τώρα σαν Εγγλέζος».

    Υπάρχουν πολλά ποιήματα με ειδική μνεία στον Παττακό:

    «Δυο τρανοί συνταγματάρχες κι ο γενναίος Παττακός ώρμησαν σαν καταρράχτες, όπως ένας κεραυνός».
    «Τρανός αϊτός ο Παττακός ψηλά κρατά τη δόξα τον αγκαλιάζει ο λαός απ όλη την Ελλάδα».
    «Μέσα εις την κυβέρνηση έχομε ένα κλωνάρι το λένε Στέλιο Παττακό, της Κρήτης το καμάρι».

    Αλλά και ο Μακαρέζος έχει τους δικούς του πιστούς:

    «Γεια σου αϊτέ της Ρούμελης Νικόλα Μακαρέζο, γεια σου σαϊνι της Γραβιάς κι ελάφι της Λαμίας.
    Εσύ και οι συνάδελφοί σου οι τρεις ανδρειωμένοι κανείς δεν σας παρέσυρε για να σας βάλη χέρι».

    Απρίλης 1969

    «Στα μέσα της ανοίξεως στην τόση ωραιότη ανέτειλε περήφανη τ Απρίλη εικοστή πρώτη.
    Και γελαστός ο ήλιος με ξέχωρη λαμπράδα απ άκρη σ' άκρη φώτισε τη δόλια την Ελλάδα.

    Τα στρατευμένα της παιδιά τα τίμια βλαστάρια με αρχηγούς περήφανους αληθινά καμάρια,βάλαν το στήθος τους μπροστά αγνοί συνταγματάρχες και εφώναξαν μ αντρειά στην πάντα οι κομματάρχες και τα ρουσφέτια κι οι ψευτιές η κατηφόρα φθάνει καθίσετε στην άκρη σας όλοι οι λαοπλάνοι».

    Δεκέμβρης 1968

    «Δεν πέρασε πολύς καιρός μου φαίνεται σαν τώρα που εκινήθη ο στρατός και έσωσε τη χώρα.
    Τώρα ο Παπαδόπουλος και ο στρατός επίσης, θα επιτύχουν θαύματα ώστε η Ελλάς να ζήση».

    Τελειώνουμε αυτό το αφιέρωμα στο κιτς της χούντας με το παραλήρημα του δικτάτορα Παπαδόπουλου πριν ακριβώς 41 χρόνια:



    Το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», το γνωστό σύνθημα των απριλιανών, έγινε φυλακή και έκλεισε μέσα της τη χώρα που προσπαθούσε να επουλώσει τα μεταπολεμικά και μετεμφυλιακά της τραύματα. Μέσα σε αυτή τη φυλακή, κατά τη διάρκεια της επταετίας, αλλοιώθηκε και σε πολύ μεγάλο βαθμό διεφθάρη ο τρόπος σκέψης των Ελλήνων.

    Οι συνταγματάρχες και η δικτατορία τους αποτέλεσαν τροχοπέδη στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, καθώς εκείνη την περίοδο δεν επετράπη η ωρίμανσή της, που είχε ξεκινήσει στις αρχές του 60. Η Ελλάδα, που μέχρι πριν από λίγο ζούσε την άνοιξη της δεκαετίας του 60, έχανε για ακόμη μία φορά το νήμα της φυσιολογικής της εξέλιξης...

    Το κείμενο είναι βασισμένο σε παλιότερο άρθρο του "Έθνους" με τροποποιήσεις και εμπλουτισμό με οπτικοακουστικό υλικό.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Απριλίου 20, 2008

    Αμφίβολη η πραγματοποίηση του "Extreme Makeover"

    Extreme makeover MEGAΓια το καινούργιο ριάλιτι του MEGA, "Extreme Makeover" γράψαμε αρχικά πριν από έναν μήνα. Την υπόθεση την παρακολουθούμε στενά γιατί το παιχνίδι είναι πραγματικά καινούργιο για τα ελληνικά δεδομένα και αμφιλεγόμενο.

    Πριν μερικές βδομάδες σας γράψαμε για τις αντιδράσεις που έχουν ακουστεί για το τηλεπαιχνίδι όπου πλαστικοί χειρουργοί, οδοντίατροι, ψυχολόγοι κλπ πραγματοποιούν extreme μεταμόρφωσεις παιχτών.

    Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται, καθώς έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προβλήματα που ίσως εμποδίσουν το παιχνίδι να βγει στον αέρα:

    Oι αιτήσεις συμμετοχής για το Extreme Makeover ανέρχονται σε 4.000, νούμερο πολύ μικρότερο από άλλα ριάλιτι, αλλά όχι απαγορευτικό για την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Το κανάλι θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τα τέλη Μαϊου, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Δείτε την online αίτηση.

    Ωστόσο, η τύχη του παιχνιδιού είναι αμφίβολη γιατί υπάρχει πρόβλημα με τους γιατρούς που θα συμμετέχουν. Το MEGA ζήτησε άδεια από τον Ιατρικό Σύλλογο για να προσλάβει πλαστικούς χειρουργούς, οφθαλμίατρους, οδοντίατρους, ορθοδοντικούς, δερματολόγους, ψυχίατρους και άλλες ειδικότητες, που θα "μεταμορφώσουν" τους παίχτες υπό το "βλέμμα" της τηλεοπτικής κάμερας. Το αίτημα τους όμως δεν έγινε δεκτό ή τουλάχιστον όχι ακόμα. Ο Ιατρικός Σύλλογος προβληματίζεται για το αν παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το ιατρικό απόρρητο. Έτσι, η ειδική άδεια που απαιτείται, δεν έχει δοθεί ακόμα. Οι συζητήσεις πάντως της παραγωγής με τον Ιατρικό Σύλλογο συνεχίζονται.

    Προβλήματα ίσως υπάρξουν και με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που δεν βλέπει με καλό μάτι την εκπομπή.

    Διαβάστε περισσότερα για το "Extreme Makeover" και την επιτυχία του στο εξωτερικό, αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις σε αυτό.

    Λέτε να κοπει κι αυτό πριν καν αρχίσει, όπως και το "Ciao Darwin" του ΑΝΤ1; Εμείς μια υπόθεση κάνουμε...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Η Βανδή κάνει επίθεση φιλίας στην Βίσση

    Η αντιπαλότητα μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση, που πολλές φορές ξεκινάει από τους φανς τους, δεν είναι πια είδηση. Όταν όμως η μια εκφράζει θαυμασμό για την άλλη και μάλιστα παίζει τα τραγούδια της δημόσια, τότε αυτό είναι είδηση και μάλιστα μεγάλη.

    Η Δέσποινα Βανδή ανέλαβε πριν μερικές μέρες χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού στον «Sfera» και έπαίξε τα αγαπημένα της κομμάτια. Η γνωστή τραγουδίστρια εξέπληξε όλους όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα της με ποια άλλη, την Άννα Βίσση!

    Ποιο τραδούδι της Άννας έπαιξε η Βανδή και τι είπε για την "συνάδελφο" της;

    Η Δέσποινα έπαιξε το παλιότερο τραγούδι της Βίσση και του Καρβέλα «Τρελαίνομαι» και μάλιστα έκανε κι ένα μικρό πρόλογο πριν το παίξει. Είπε λοιπόν ότι θα βάλει ένα αγαπημένο της τραγούδι της Άννας, προσθέτοντας οτι με όσα ακούγονται δεν θα μπορούσε να μη βάλει Βίσση στην «εκπομπή» της.

    Η νέα επίθεση φιλίας της Βανδή έρχεται να προστεθεί σε παλιότερη δήλωση της στο Κοσμοράδιο της Θεσσαλονίκης οτι "θα ήταν πάρα πολύ καλή η ιδέα να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση μια που ένα τέτοιο στοίχημα θα είχε σίγουρη επιτυχία". Εμείς σας παρουσιάζουμε μια φανταστική συνομιλία της Δέσποινας με την Άννα, που ίσως όμως να μοιάζει αληθινή εάν η συνεργασία των δύο σταρ γίνει πραγματικότητα!

    Η συνομιλία της Βίσση με την Βανδή



    Η Δέσποινα Βανδή διανύει μια καλή φάση της καριέρας της με τον ελληνικό δίσκο της να παίζει πολύ στα ραδιόφωνα και με μια νέα ευρωπαική επιτυχία, το "Destiny". Η Άννα Βίσση προσπαθεί να ξεπεράσει την ρήξη της με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο δεν θα συνεργαστεί στον επόμενο δίσκο. Η είδηση οτι μπορεί να συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο φέρνει αέρα αισιοδοξίας στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια.

    Πάντως, παρ' όλο που η Βανδή έχει μιλήσει αρκετές φορές για μια πιθανή συνεργασία με την Βίσση, η Άννα δεν έχει απαντήσει ακόμα... γιατί;

    Διαβάστε την συνέχεια

    Απριλίου 19, 2008

    Party girls του Hollywood: φωτογραφίες και videos

    Paris Hilton Britney Spears Lindsay LohanΣε προηγούμενα ποστς σας παρουσιάσαμε τα 7 party girls του Χόλιγουντ ένα προς ένα. Εδώ κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για τους λόγους που επιλέξαμε την κάθε μια.

    Χορεύουν, πίνουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλούν σκάνδαλα και να ξενυχτάνε. Πρόκειται για γυναίκες που εκτός από το να μπαινοβγαίνουν στα αστυνομικά τμήματα, μπαινοβγαίνουν και στις φαντασιώσεις πολλών αντρών του πλανήτη. Ποιες είναι;



    1. Paris Hilton
    Η Πάρις Χίλτον έγινε συνώνυμη του σέξι κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. Έχει περάσει από τον κινηματογράφο, έχει βγάλει το δικό της cd, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την σκανδαλώδη home made ταινία της «A night in Paris». Εμείς σας παρουσιάσαμε το πρόσφατο στριπτίζ της σε κλάμπ της Καλιφόρνιας.

    2. Lindsay Lohan
    Η Λίντσεϊ Λόχαν συλλαμβάνεται επειδή οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ και μπαινοβγαίνει στις κλινικές αποτοξίνωσης με τον ίδιο ρυθμό που μπαινοβγαίνει στα parties και τα club. Ας κάνει ότι θέλει, εμάς μας αρέσει και ιδιαίτερα όταν κρατάει αυτόματο όπλο.

    3. Nicole Richie
    Όταν έπιασαν την Νικόλ Ρίτσι να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Επειδή όμως έμεινε έγκυος, έμεινε μόνο λίγες ώρες μέσα στο κελί, τσαντίζοντας την Paris, που πέρασε τα «πάνδεινα» τις 20 μέρες της στη στενή. Εμείς τις θυμόμαστε αγαπημένες και ημίγυμνες, όπως στο εν λόγω βίντεο.

    4. Mary Kate Olsen
    Η Μέρι Κέιτ Όλσεν τα είχε με τον Σταύρο Νιάρχο, πριν της τον κλέψει η Πάρις. Πέρα από την άσωτη ζωή της στα κλαμπς του Los Ageles, η Μέρι Κέιτ είνα γνωστή και για το πρόβλημα νευρικής ανορεξίας που σας παρουσιάσαμε.

    5. Tara Reid
    Η σέξι Τάρα μεθάει, χορεύει σαν τρελή και φλερτάρει ασύστολα τους άντρες. Άλλοτε φαίνεται σαν καυτή Αμερικάνα με σέξι καμπύλες και διαθέσεις κι άλλοτε απλά σαν μια μεθυσμένη και ξεμαλλιασμένη ξανθιά. Ή μήπως είναι το ίδιο;

    6. Misha Barton
    Η άτακτη Μίσα Μπάρτον δεν έχει και την καλύτερη φήμη στο Χόλιγουντ. Ως άλλη... Τζούλια Αλεξανδράτου, η Μίσα στραβώνει την φάτσα της, υιοθετεί σνομπ υφος της και δήθεν στυλάκι που σε κάνουν να την αντιπαθείς. Ένα party girl όμως είναι πάντα αμφιλεγόμενο.

    7. Britney Spears
    Λείπει ο Μαρτης από την Σαρακοστή; Η πάλαι ποτέ σέξι φιγούρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει εξαφανιστεί κι έχει δώσει τη θέση της στα περιττά κιλά, τις περούκες και το μεθυσμένο χαμόγελο. Ένα θυελλώδες διαζύγιο, δεκάδες φωτογραφίες με τα εσώρουχα της εκτεθειμένα (ή και χωρίς αυτά) κι ένα αποτυχημένο αισθητικά come back, υποδηλώνουν την πτώση της πρώην "πριγκίπισσας" της ποπ.

    Αν θέλετε κι άλλες πληροφορίες, ρωτήστε τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Στάυρο Νιάρχο που είναι κολλητοί τους.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Απριλίου 18, 2008

    Φοιτήτρια έβαζε σπέρμα στον κόλπο της, έκανε εκτρώσεις και το ονόμασε "τέχνη"

    Aliza Shvarts Yale abortion girlΗ είδηση προκαλεί σοκ. Πρόκειται για μια φοιτήτρια τέχνης του πανεπιστημίου Yale, την Aliza Shvarts, η οποία προκάλεσε πολλαπλές εγκυμοσύνες και αποβολές στον εαυτό της ως μέρος της διπλωματικής της εργασίας.

    Η Αλίζα λέει οτι προκάλεσε αλλεπάλληλες εγκυμοσύνες με ένεση σπέρματος στον κόλπο της, που τις διέκοψε η ίδια με φάρμακα προκαλώντας αιμοραγία. Στην συνέχεια, έβαψε με το αίμα της κύβους και ονόμασε το όλο εγχείρημα "τέχνη".

    Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο:

    Η Αλίζα δήλωσε στην Yale Daily News οτι τον τελευταίο ένα χρόνο προκάλεσε πολλαπλές εγκυμοσύνες και αποβολές στον εαυτό της ως μέρος της διπλωματικής της εργασίας.

    Για αυτόν τον σκοπό, "στρατολόγησε" μια ομάδα ανώνυμων εθελοντών που έδιναν το σπέρμα τους στην Αλίζα μεταξύ της 9ης και της 15ης μέρας του κύκλου της. Η φοιτήτρια χορηγούσε το σπέρμα στον κόλπο της με σύριγγα χωρίς βελόνα μέσα σε 30 μόνο λεπτά από την συλλογή του, έτσι ώστε να είναι το σπέρμα ζωντανό. Την 28η μέρα του κύκλου της η Αλίζα έπαιρνε φάρμακα για να προκαλέσει αποβολή. Τα φάρμακα αυτά της προκαλούσαν σπασμούς και αιμορραγία.

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η Aliza Shvarts, έπαιρνε το αίμα της, το αναμίγνυε με βαζελίνη και χρησιμοποιούσε το μίγμα για να βάφει διάφορους κύβους και γεωμετικά σχήματα ονομάζοντας τα "τέχνη". Η εκκεντρική φοιτήτρια δεν ήξερε ποτέ αν η χορήγηση του σπέρματος της προκαλούσε πράγματι εγκυμοσύνη ή όχι. Αυτή η αβεβαιότητα είναι και το κλειδί της "τέχνης" της, άλλωστε, καθώς με την πράξη της "προσπαθεί να καταρρίψει μύθους που ο κοινός νους θεωρεί δεδομένους".

    Aliza Shvarts Yale abortion girlΗ Αλίζα προχωρά ακόμα περισσότερο δηλώνοντας: "Ακριβώς όπως είναι μύθος οτι οι γυναίκες είναι πλασμένες για να είναι θυληκές και οι άντρες αρσενικοί, οτι το πέος και το αιδοίο είναι πλασμένα για διεισδυτικό ετερόφυλο σεξ (ή οτι το στόμα, ο πρωκτός, το στήθος, τα πόδια, η σιλικόνη, τα ελαστικά και μεταλλικά εμφύματα δεν είναι πλασμένα για σεξ), με τον ίδιο τρόπο είναι μύθος οτι οι ωοθήκες και η μήτρα είναι φτιαγμένα για να γεννούν παιδιά".

    Το πανεπιστημίο Yale εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας οτι οι ισχυρισμοί της Aliza Shvarts είνα απλά μια φάρσα στην προσπάθεια της να προκαλέσει με τα γραφόμενα της.

    Η Αλίζα επανήλθε με νέα συνέντευξη στην Yale Daily News λέγοντας οτι όσα είπε είναι απολύτως αληθινά. Σπεύδει να προσθέσει όμως οτι: "Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά 100% εάν ο,τιδήποτε στο άρθρο μου συνέβη ή δεν συνέβη, ακριβώς γιατί η φύση των γραφόμενων μου είναι οτι δεν ενθαρύνουν την βεβαιότητα".

    Η Shvarts έδειξε μάλιστα εικόνες από μια ταινία που πιστοποιεί αυτά που λέει. Η ταινία δείχνει την ίδια, άλλοτε ντυμένη, άλλοτε γυμνή, όρθια μέσα στο μπάνιο της να αιμορραγεί μέσα σε μια κούπα. Η εκκεντρική φοιτήτρια σκοπεύει να προβάλλει όλη την ταινία στην έκθεση της σχολής της, όπου θα παρουσιάσει την διπλωματική της.

    Αλήθεια ή ψέματα, η Aliza Shvarts κατάφερε να στρέψει όλους τους προβολείς πάνω της, καθώς τις τελευταίες 24 ώρες πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά πρακτορεία και blogs του κόσμου.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Άννα Βίσση και Πάριος μαζί

    Η ρήξη της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα είναι γεγονός. Χωρίζουν τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά τους. Η λύση για την Άννα φαίνεται οτι ακούει στο όνομα Γιάννης Πάριος.

    Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» βλέπει στον «μεγάλο ερωτικό τραγουδιστή» τον άνθρωπο που μπορεί να της γράψει τις επόμενες επιτυχίες και να δώσει νέα πνοή στην καριέρα της.

    Πώς έφτασαν Βίσση και Πάριος σε αυτήν την συνεργασία;

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Πάριος θα γράψει τραγούδια στο νέο CD της Άννας, που αναμένεται με ανυπομονησία. Η συνεργασία Βίσση - Πάριου βασίζεται στην εκτίμηση και στον σεβασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλο. Άλλωστε, στα πρώτα βήματα της καριέρας της, στις αρχές του ʼ80 η Άννα Βίσση είχε βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη Πάριου στην πίστα του παλιού «Διογένη» και η συνεργασία τους ήταν άψογη.

    Επίσης το 2002, περίπου είκοσι χρόνια μετά, βρέθηκαν και πάλι μαζί. Συνεργάστηκαν εκ νέου στο «Fever» και τραγουδούσαν ντουέτο «Το μαρτύριο» που έγινε σούπερ επιτυχία και αξίζει να το θυμηθούμε:



    Η είδηση όμως από την συνέργασία Βίσσης - Πάριου είναι οτι η Άννα θέλει αυτή τη φορά να ξεφύγει από extreme μουσικές φόρμες που είχε επιλέξει στο τελευταίο της CD και να τραγουδήσει μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, όπως το «Τρένο», που είχε θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο.

    Σε αυτήν τη στροφή της καριέρας της ο Γιάννης Πάριος φαντάζει ιδανική επιλογή. Βέβαια δεν είναι ο μόνος που θα της γράψει κομμάτια. Ακούγεται ότι τη νέα της δουλειά θα υπογράφει, μεταξύ άλλων, και ο Γιώργος Θεοφάνους. Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι και στραβώσει το κλίμα την τελευταία στιγμή, μπορούμε να μιλάμε για την επιστροφή της Βίσση με έναν από τους πιο εμπορικούς δίσκους των τελευταίων ετών.

    Είναι γεγονός πάντως οτι η Άννα προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να ξεπεράσει το σοκ από την οριστική ρήξη της με τον Καρβέλα, με τον οποίο θεωρούσε οτι θα έμεναν για πάντα φίλοι. Στις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκει συμπαράσταση στον σύντροφο της, Χρήστο Ψωμόπουλο, και ελπίδα στη νέα της συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο.

    Ο ερωτικός τραγουδιστής από την άλλη, διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του στο πλάι της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και βλέπει τις μετοχές του στο ελληνικό τραγούδι πολύ ανεβασμένες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι ο Λαζόπουλος τον επέλεξε για την τελευταία εκπομπή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Πεθαίνει μια ηρωίδα στην ταινία του "Sex & the City"

    sex and the city movie a character diesΜία από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του "Sex and The City", η Cynthia Nixon, ή αλλιώς Μιράντα, αποκάλυψε οτι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς πεθαίνει στην ταινία που βγαίνει στις αίθουσες τις επόμενες βδομάδες.

    Και η ερώτηση που βασανίζει όλους τους φανς της σειράς είναι: ποια από τις ηρωίδες πεθαίνει;

    H Cynthia Nixon φυσικά αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος χαρακτήρας πεθαίνει. Οι φανς της σειράς ανά τον κόσμο πιθανολογούν οτι αυτή που θα πεθάνει θα είναι είτε η Σάρλοτ (Kristin Davis) ή η Σαμάνθα (Kim Cattrall).

    Η Σάρλοτ θα μπορούσε να πεθάνει κατά την γέννα του υποτιθέμενου παιδιού που κυοφορεί. Η Σαμάνθα από την άλλη είναι πιθανόν να ξαναντιμετωπίσει πρόβλημα με τον καρκίνο που την είχε ταλαιπωρήσει και τελικά να πεθάνει λόγω της αρρώστειας της.

    Αυτό βέβαια που φαντάζει εντελώς απίστευτο είναι οι σεναριογράφοι να "σκότωσουν" την Κάρι (Sarah Jessica Parker), την κύρια πρωταγωνίστρια της σειράς... Λέτε να μας κάνουν την έκπληξη-βόμβα;

    Τέλος, να μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο όλα αυτά να είναι απλά ένα διαφημιστικό τρικ για την προώθηση της ταινίας.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας και διαβάστε για το sex tape της Kristin Davis.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Απριλίου 17, 2008

    Ο Πάριος στο τελευταίο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

    Μετά την εκπομπή του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που έφτασε μέχρι 70%, λιγότερο από δύο μήνες έχουν μείνει μέχρι το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

    Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου δεν θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

    Γιατί αποφάσισε ο Λάκης να σταματήσει την πιο επιτυχημένη εκπομπή της φετινής τηλεόρασης;

    Έχοντας διανύσει μια χρονιά με μέσο όρο τηλεθέασης πάνω από 60%, ο Λάκης Λαζόπουλος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που τον θέλουν του χρόνου να ασχολείται με το θέατρο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για προετοιμασία μιας με το "Αλ Τσαντίρι" ανάλογης εκπομπής.

    Επιπλέον, όπως δήλωσε πριν από λίγο καιρό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, επιθυμεί να σταματήσει τη συγκεκριμένη εκπομπή τώρα, που είναι ακόμη "στα πάνω" της και πρωτού ο κόσμος τη βαρεθεί. Μέθοδο που εφάρμοσε και στους "10 μικρούς Μήτσους".

    Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου με μια έκπληξη. Ο Γιάννης Πάριος θα είναι εκείνος που θα "κλείσει" τον κύκλο της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου με πολύ ερωτικό τρόπο.

    Διαβάστε την συνέχεια

    REMIX: Madonna vs. Καλομοίρα

    Madonna Jannet Jackson 4 Minutes to Feedback Hard Candy ΕλλάδαΤο 4 minutes της Madonna και του Justin Timberlake σαρώνει σε όλο τον κόσμο. Η δικιά μας Καλομοίρα με το Secret combination ετοιμάζεται για την Eurovision και τα πάει καλά στα στοιχήματα.

    Δείτε παρακάτω το πρώτο Remix των δύο κομματιών που κάνει επιτυχία στο YouTube:

    Kalomira vs. Madonna - 4 Minutes is my Secret Combination!





    Αν σας άρεσε, δείτε και το remix της Janet Jackson με την Madonna στο περιβόητο "4 Minutes to Feedback".

    Το νέο άλμπουμ της Μαντόννα "Hard Candy" αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Απριλίου 16, 2008

    Η Ρώπα κατηγορεί τον Λάλα οτι ξέχασε το παιδί

    Χρυσα Ρωπα Θανάσης Λάλας Xrysa Ropa Thanasis LalasΕπεισοδιακός είναι ο χωρισμός του Θανάση Λάλα με την γυναίκα του Χρύσα Ρώπα, που αναβιώνει τον τελευταίο καιρό στις δικαστικές αίθουσες. Η σχέση του Λάλα με την Άννα Δρούζα φαίνεται οτι έφερε το οριστικό τέλος στον γάμο του γνωστού δημοσιογράφου, αλλά και την ρήξη με τον 13χρονο γιο του.

    Πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις και ένα «ματωμένο» διαζύγιο συνθέτουν το παζλ της 12ετούς συμβίωσης του δημοσιογράφου και της γνωστής ηθοποιού. Τι γίνεται στις δικαστικές αίθουσες τις τελευταίες μέρες;

    Η ηθοποιός ζητάει από τον εν διαστάσει σύζυγό της να αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον 13χρονο γιο τους. Υποστηρίζοντας ότι επιθυμία της είναι να «διασφαλίσει για το παιδί της τις συνθήκες ζωής και διαπαιδαγώγησης σύμφωνα με τις οποίες έως σήμερα βιώνει και αναπτύσσεται», η κ. Ρώπα μέσω πολυσέλιδης αγωγής επιμέλειας και διατροφής, που εκδικάσθηκε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εξαπολύει καυτά βέλη εναντίον του Θανάση Λάλα ζητώντας να της καταβάλλει μηνιαία διατροφή ύψους 7.200 ευρώ για το αγοράκι τους.

    Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η Χρύσα Ρώπα παρουσιάζει τον δημοσιογράφο ως «ωσεί παρών» καθ’ όλη τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσής τους, αναφέροντας ότι «ουδέποτε στάθηκε αντάξιος στις υποχρεώσεις που απέρρεαν από το ρόλο του πατέρα» και ζητώντας από το δικαστήριο να της αναθέσει την επιμέλεια του 13χρονου, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα καλεί τον δημοσιογράφο να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του μονάκριβου παιδιού τους.

    Ειδικότερα, του ζητεί να αυξήσει κατά 6.000 ευρώ το μηνιαίο ποσό των 1.200 ευρώ που καταβάλλει ύστερα από τη δικαστική απόφαση επί των ασφαλιστικών μέτρων. Υποστηρίζει ότι ο Θανάσης Λάλας έχει μεγάλη προσωπική περιουσία. Ειδικότερα, έχει μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 20.000 ευρώ, μετοχές σε πολλές εταιρείες, καθώς και μεγάλο αριθμό ακινήτων (σε Σύρο, Βαρνάβα Αττικής, Χολαργό, Εξάρχεια και Παρίσι), τα οποία φροντίζεει να μην εμφανίζονται στο όνομά του, όπως ισχυρίζεται η ίδια. Αντιτείνει ότι εκείνη δεν διαθέτει περιουσιακά στοιχεία και επιπλέον παρουσιάζει μειωμένα έσοδα, καθώς η «κλονισμένη» υγεία της δεν της επιτρέπει να εργάζεται εντατικά.

    Η Χρύσα Ρώπα κοστολογεί ως εξής τις ανάγκες του παιδιού:

    - 500 ευρώ το μήνα για αγορά βιβλίων, CD και DVD επιμορφώσεως και ψυχαγωγίας, ρουχισμό, μετακινήσεις και υπόλοιπες ανάγκες του 13χρονου.
    - 1.220 ευρώ το μήνα για την πληρωμή δασκάλων στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά και το ωδείο, που προκύπτουν από τις μαθησιακές του ανάγκες από τη φοίτησή του στην Α' Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών.
    - 2.850 ευρώ το χρόνο για την ασφάλεια ζωής και κινδύνου στην Interamerican.

    Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος οφείλει να της καταβάλλει 3.000 ευρώ το μήνα για την τροφοδοσία του σπιτιού με οτιδήποτε αναγκαίο για τη διατροφή εκείνης και του αγοριού, 850 ευρώ μηνιαίως για την καθαρίστρια, η οποία συντηρεί το διαμέρισμα όπου μένουν, και 500 ευρώ το μήνα για τη γυναίκα που προσέχει το αγόρι όταν εκείνη είναι απούσα. Ακριβή ποσά παραθέτει αναφερόμενη και στα μηνιαία έξοδα του διαμερίσματος των 270 τ.μ. στο οποίο διαμένει με τον 13χρονο: 50 ευρώ για ΕΥΔΑΠ, 100 ευρώ για ΟΤΕ, 100 ευρώ για ΔΕΗ, 600 ευρώ για κοινόχρηστα, 100 ευρώ για το Ιντερνετ και το λογαριασμό κινητού τηλεφώνου του ανηλίκου και 100 ευρώ για έκτακτες ανάγκες (ηλεκτρολόγο, υδραυλικό και επισκευές λόγω βλαβών).

    Καταθέτοντας χθες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η κ. Ρώπα επισήμανε ότι το μόνο που επιθυμεί είναι ο Θανάσης Λάλας να εξακολουθήσει να προσφέρει τα υλικά αγαθά που έδινε στον γιο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου.

    «Είχε συνηθίσει τον γιο μας σ’ έναν τρόπο ζωής με νταντάδες και σοφέρ. Ολα αυτά πρέπει να του τα προσφέρει και στο μέλλον» τόνισε αναφέροντας ότι η βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να εργαστεί τα τελευταία δύο χρόνια. «Δεν μπορώ να εργασθώ, όπως θα ήθελα. Εχω απορρίψει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για να μην επιβαρύνω την κατάσταση της υγείας μου, αλλά και επειδή ήθελα να αφοσιωθώ στην ανατροφή του παιδιού μου» ανέφερε ψέγοντας τον εν διαστάσει σύζυγό της για την αδιαφορία που δείχνει απέναντι στις ανάγκες του παιδιού του.

    «Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων δεν είχε την παραμικρή επικοινωνία με το παιδί. Αλλά και τώρα φέρεται με απαξιωτικό τρόπο, φτάνοντας στο σημείο τα 1.200 ευρώ που δίνει το μήνα να τα πετάει μ’ έναν σοφέρ έξω από το σπίτι» κατέθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

    «Ηταν διπρόσωπος, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις»

    Ως «διπρόσωπο άνθρωπο», με μόνο ενδιαφέρον την καταξίωση στο χώρο της δημοσιογραφίας, καλοπερασάκια με πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις και διαρκώς αδιάφορο προς τις ανάγκες εκείνης και του γιου της παρουσιάζει η Χρύσα Ρώπα τον Θανάση Λάλα.

    «Οι σχέσεις μας και η εν γένει οικογενειακή μας συμβίωση υπήρξαν από την αρχή του γάμου μας δύσκολες, η δε επικοινωνία μας καθίστατο δυσκολότερη με την πάροδο του χρόνου, ιδίως μετά τη γέννηση του υιού μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή διατροφής και συνεχίζει: «Διαρκούσης της εγκυμοσύνης μου, δημιούργησε την πρώτη κρυφή παράλληλη σχέση. Οταν αυτό μου έγινε γνωστό, έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει πια αυτή η σχέση και ότι δεν τίθεται θέμα χωρισμού μας, αφού η όλη ιστορία ήταν προϊόν επιπολαιότητας που δεν επρόκειτο να επαναληφθεί».

    Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της δεν βελτιώθηκε ούτε όταν γεννήθηκε το παιδί. «Δικαιολογούσε τον εαυτό του για την έλλειψη χαράς και παρουσίας με μια μεταφυσική αγωνία που αφορούσε δήθεν το μέλλον του παιδιού και συγκεκριμένα το φόβο του μήπως μπλέξει με ναρκωτικά. Προσπαθούσε να με πείσει ότι η παρουσία του παιδιού μας δεν ήταν ανάγκη να αλλάξει τη ζωή μας και ότι αυτός ήταν ελεύθερος να ζει όπως ο ίδιος καταλαβαίνει και νομίζει, ανεξάρτητα από εμένα και το παιδί, προφασιζόμενος φόρτο εργασίας» επισημαίνει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο δημοσιογράφος όχι μόνο περνούσε ελάχιστες ώρες στο πλευρό της, αλλά συνέχιζε απτόητος να συνάπτει παράνομες ερωτικές σχέσεις.

    «Υπήρχα μόνο με την ιδιότητα της συζύγου, της μητέρας και της υποχρέωσής μου να διατηρώ και να προστατεύω την εικόνα του. Το μοντέλο του ήταν το “happy family”» λέει η κ. Ρώπα, αναφέροντας ότι το 2000, όταν διαμαρτυρήθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της για σχέση που εκείνος διατηρούσε, της απάντησε πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στη ζωή του.

    «Αλλη μια απόδειξη ότι ο ρόλος ο δικός μας ήταν να μένουμε μαντρωμένοι σ’ ένα σπίτι ως ζωντανή επιβεβαίωση του “happy family”» αναφέρει η ηθοποιός, καταλήγοντας ότι έως και το 2006, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν, ο Θανάσης Λάλας ήταν περαστικός από το σπίτι και είχε ανύπαρκτη σχέση με τον γιο τους.

    «Είμαι συνεπής» υποστηρίζει ο Λάλας

    Το ότι ο Θανάσης Λάλας εμφανίζεται συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στον γιο του, καταβάλλοντας ακόμα και τα δίδακτρα του Κολλεγίου Αθηνών στο οποίο φοιτά ο 13χρονος και προσφέροντας χρήματα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, υποστήριξε χθες στο δικαστήριο η πλευρά του δημοσιογράφου.

    Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του (ο κ. Λάλας απουσίαζε) επισήμαναν, μεταξύ άλλων, ότι τα έσοδα του δημοσιογράφου έχουν μειωθεί, καθώς διέκοψε τη συνεργασία του με τον ΔΟΛ (του απέφερε 300.000 ευρώ ετησίως), αλλά τόνισαν ότι ο δημοσιογράφος έλαβε αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ.

    Ένα "ματωμένο" διαζύγιο που πραγματικά συναγωνίζεται την κόντρα Κούγια - Βατίδου.

    Διαβάστε την συνέχεια


    @ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


    AdBanner Exchange



    Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange