Μαρτίου 31, 2008

Η Άννα Βίσση επιστρέφει χωρίς Καρβέλα

Η Άννα Βίσση επιστρέφει με καινούργιο δίσκο και lookΗ απόλυτη Ελληνίδα σταρ βρίσκεται σε εγρήγορση αυτήν την εποχή, καθώς προετοιμάζεται εντατικά για δυνατό comeback. Αναζητά τα τραγούδια που θα περιέχει το νέο της CD, το οποίο θα είναι "πολυσυλλεκτικό". Δηλαδή θα περιέχει κομμάτια πολλών συνθετών και στιχουργών, όχι όμως του Νίκου Καρβέλα (!)

Ταυτόχρονα, η Άννα ηχογραφεί και το αγγλόφωνο CD της, συζητά την επικείμενη εμφανιση της σε μαγαζί της Αθήνας, αλλάζει χρώμα στο μαλλί και... σκέφτεται το γάμο. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ:

Όπως μαθαίνουμε από το Yupi.gr, εκτός από τον ελληνικό δίσκο, η Άννα Βίσση ηχογραφεί και το νέο της αγγλόφωνο cd που θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όσο για τον ελληνικό δίσκο της, η Βίσση αποφάσισε να μην ερμηνεύσει τραγούδια του Καρβέλα σε αυτόν. Μη νομίσετε οτι μάλωσαν, απλά η Βίσση θέλει να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και ο Καρβέλας να αφοσιωθεί στον γιο του, στην Αννίτα Πάνια και στα... παρατράγουδα. Μεταξύ μας, αφήνεις τη Βίσση για τον... Κατμαν;

Όσον αφορά στις νυχτερινές της εμφανίσεις, οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν φαίνεται να προχωράνε καθώς η Άννα προτιμάει να τραγουδήσει μόνη της σε ένα μικρότερο χώρο που να θυμίζει club. Φαίνεται πως η φετινή επιτυχία των Onirama έχει εμπνέυσει πολλούς καλλιτέχνες: Και η Δέσποινα Βανδή σκέφτεται να κάνει κάτι ανάλογο!

Αυτή όμως δεν θα είναι όμως και η μόνη καινοτομία που θα παρουσιάσει η Άννα το ερχόμενο φθινόπωρο. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της, έχει βαρεθεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και θέλει να το αλλάξει. Ρόλο σε αυτό ίσως παίζει και η πρόσφατη οικογενειακή κρίση της τραγουδίστριας με τους γονείς της.

Όσο για τα γαμήλια σχέδια της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, φαίνεται πως έχουν μπει στον πάγο καθώς το ζευγάρι περνάει μια χαρά έτσι όπως είναι. Ειδικά η Άννα, μαθαίνουμε, δεν έχει κανένα άγχος να φορέσει την κουλούρα, κάτι που, έτσι κι αλλιώς, θα έκανε μόνο για χάρη του συντρόφου της!

Διαβάστε την συνέχεια

Η Paris Hilton σκανδαλίζει την Τουρκία

Η Πάρις Χίλτον χορεύει τσιφτετέλιΗ Πάρις Χίλτον είναι παντού, ακόμα και στην Τουρκία! Κριτής στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Τουρκία 2008» ήταν η Paris Hilton και μια και βρέθηκε στη γειτονική χώρα, είπε να το ρίξει στο... τσιφτετέλι.

Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον θλιβερό καθώς η Αμερικανίδα Paris δεν το είχε μέσα της το «σπάσιμο» της μέσης και προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα να μιμηθεί την επαγγελματία χορεύτρια που είχε την ατυχή έμπνευση να την καλέσει στη σκηνή.

Εν τω μεταξύ, πανικός στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της Πάρις, καθώς Τούρκοι φωτογράφοι έπαιξαν... ξύλο για πάρτη της. Δείτε τα videos:

Χάος στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της Πάρις Χίλτον στην Τουρκία:



Η Πάρις επιχειρεί... τσιφτετέλι



Στο τέλος του τσιφτετελιού, η Paris μάλλον κρατήθηκε με νύχια και με δόντια, για να μην επιστρέψει τρέχοντας στην ασφάλεια της θέσης της και ήταν φανερά ανακουφισμένη που τελείωσε το μαρτύριό της... Εγώ πάντως την προτιμώ πολύ καλύτερα στο στριπτίζ, παρά στο... τσιφτετέλι. Ή έστω σε παιχνίδι!

Διαβάστε την συνέχεια

Ξανθιές του κόσμου, ενωθείτε!

Kόμμα ξανθιών ιδρύθηκε στη Ρωσία - Party of Blonds in RussiaΠοιος είπε οτι το ξανθό μαλλί είναι συνώνυμο της χαζομάρας; Αυτά μόνο στα ανέκδοτα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν 5.000 πολίτες της Ρωσίας που ίδρυσαν το πρώτο κόμμα για τους λάτρεις του ξανθού μαλλιού αλλά και της "ξανθιάς διάθεσης για τη ζωή"!

Η γενική γραμματέας του κόμματος Marina Voloshinova, μια 39χρονη οικονομολόγος, δηλώνει: "Είναι το κόμμα όλων εκείνων που είναι μέσα τους ξανθές και φυσικά του καθενός που αγαπά τις ξανθές".

Τι εννοούν όμως όταν λένε "ξανθιά διάθεση για τη ζωή" και τι χρειάζονται για να μπουν στη βουλή;

Πρόεδρος του κόμματος είναι άνδρας και μάλιστα πολύ δυναμικός, ο Sergei Kushnerov. Η επίσημη παρουσίαση του κόμματος θα γίνει στις 31 Μαϊου, που είναι και η παγκόσμια ημέρα των ξανθών.

Ολο το εγχείρημα ξεκίνησε κυριολεκτικά από ένα αστείο και συγκεκριμένα από μια ιστοσελίδα στο internet, με τίτλο "η λέσχη των εραστών των ξανθών γυναικών", η οποία απευθυνόταν σε εκείνους που βλέπουν με "ξανθιά" διάθεση τη ζωή και τα προβλήματά της. Τουτ' έστιν, με μια διάθεση πιο χαλαρή και πιο...ανάλαφρη.

Στόχος του νέου κόμματος είναι να προσηλυτίσει τουλάχιστον 50.000 μέλη, που είναι και ο αριθμός που απαιτείται για να θέσει υποψηφιότητα για τη βουλή. Εκτός όμως από τα...45.000 μέλη που λείπουν, οι ξανθές σκοπεύουν να προσελκύσουν και τη διασημότερη ξανθιά της χώρας που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του νέου πολιτικού προσώπου της χώρας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

Τα μέλη του κόμματος είναι ως επί το πλείστον ξανθά. Απευθύνονται όμως σε ξανθές και μη, στοχεύοντας να επιλύσουν τα προβλήματα του κόσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τώρα η ιδέα να ιδρυθεί κόμμα ξανθιών εσας σας φαίνεται οτι θα σώσει τον κόσμο; Μήπως... πρόκειται για άλλο ένα "ξανθό" ανέκδοτο; Οι πληροφορίες πάντως οτι οι Ρώσοι έκαναν κρύση και στις δικές μας Τζούλια Αλεξανδράτου και Σάσα Μπάστα ελέγχονται ως ανακριβείς.

Διαβάστε την συνέχεια

Μαρτίου 30, 2008

Η Ντέμι Μουρ και τα αιμοβόρα παράσιτα

Η Ντέμι Μουρ μπορεί να είναι 45 χρονών, αλλά κάθε άλλο παρά γερασμένη τη λες. Έχεις άλλωστε δίπλα της τον 30χρονο Άστον Κούτσερ που την... ανανεώνει.

Η sexy ηθοποιός όμως, παρ' όλο που κατάφερε να σέρνει τον Άστον συνεχώς από τη μύτη, σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύεται. Μετά από πολλά λίφτινγκ και πλαστικούς χειρουργούς, η Μουρ αποφάσισε τώρα να ακολουθήσει και άλλους τρόπους για να διατηρηθεί νέα όπως μια θεραπεία με αιμοβόρα παράσιτα!

Τι σχέση έχουν λοιπόν τα παράσιτα που πίνουν ανθρώπινο αίμα με την νεότητα της Ντέμι Μουρ;

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η τελευταία της «ανακάλυψη» είναι τα παράσιτα, τα οποία βάζουν πάνω στο κορμί της και της ρουφούν το αίμα. Αφού πιούν και σκάσουν από το πολύ... πιώμα, τα αφαιρούν προσεκτικά. Στη συνέχεια απελευθερώνονται τα ένζυμα από τον οργανισμό της και η ίδια μετά από λίγες μέρες δείχνει πιο φρέσκια και νέα από ποτέ. Τη «θεραπεία» αυτή η Μουρ την έκανε στην Αυστρία και το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό.

Τόσο πολύ, που στην τελευταία της εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις η κατά πέντε χρόνια μικρότερη του Ντέμι έμοιαζε με... κόρη του!

Διαβάστε την συνέχεια

Kalomira Report 5: Ο Φωκάς είπε όχι στην Ελλάδα

Kalomira Report 5: Ο Φωκάς είπε όχι στην ΕλλάδαΣε προηγούμενο ποστ σας είπαμε πως η Καλομοίρα ψάχνει για χορογράφο καθώς η Μαρία Λυραράκη παραιτήθηκε. Η ΕΡΤ έκανε τα πάντα για να πείσει τον Φωκά Ευαγγελινό να χορογραφήσει την Καλομοίρα, αλλά αυτός αρνήθηκε.

Γιατί ο χορογράφος του Ρουβά (3η θέση) και της Παπαρίζου (1η θέση) είπε όχι στην ΕΡΤ και στην Καλομοίρα;

Πληροφορίες μέσα από την ΕΡΤ λένε οτι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τον Φωκά όσο-όσο, αλλά ο χορογράφος τους απάντησε οτι το θέμα δεν είναι οικονομικό. Απλά αισθάνεται οτι έχει κλείσει τον κύκλο του με την Ελλάδα στην Eurovision και επίσης η Καλομοίρα και το τραγούδι δεν του λένε τίποτα. Συμπλήρωσε μάλιστα οτι αν πήγαινε η Βανδή, θα την χορογραφούσε, αλλά την Καλομοίρα όχι. Σε αυτή τη φάση θέλει να κάνει κάτι στο εξωτερικό και θεωρεί μεγάλη τιμή του που οι μεγαλύτεροι σταρ της Ουκρανίας και της Ρωσίας τον ζητάνε να τους αναλάβει για την Eurovision 2008. Και θα το κάνει.

Φωκά, είναι πολλά τα λεφτά των Ρώσων, το καταλαβαίνουμε. Αλλά πρόσεχε, γιατί το καλάμι το έχεις μάλλον ήδη ανέβει...

Διαβάστε όλα τα Kalomira Reports για την πορεία της Καλομοίρας στην Eurovision!

Διαβάστε την συνέχεια

Μαρτίου 29, 2008

Κούγιας - Βατίδου σε νέες περιπέτειες

Νέος γύρος για Κούγια - ΒατίδουΘυμάστε που ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους και υποσχέθηκαν οτι δεν θα ξαναβγούν στα περιοδικά να μιλήσουν για το θέμα; Ε, λοιπόν ξεχάστε το.

Μετά το πρόσφατο επεισόδιο Κούγια - Βατίδου, ο δικηγόρος επιστρέφει δριμύτερος δηλώνοντας στο "DownTown" οτι σκοπεύει να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του. Η Εύη Βατίδου μετά από αυτή τη συνέντευξη, ένα φόβο, ένα άγχος θα πρέπει να το ένιωσε. Τι ακριβώς είπε ο Κούγιας;

Ο Κούγιας λοιπόν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Βατίδου: αν δεν κόψει τα ξενύχτια στα μπαρ και στα κακόφημα μπουζούκια της Συγγρού, θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών. Δήλωσε επίσης οτι «έσπασε» τη συμφωνία που είχε κάνει με την Εύη να μη μιλήσουν ξανά δημοσίως για τον χωρισμό τους γιατί και η πρώην σύζυγός του συνεχίζει να βγαίνει έξω και να γυρίζει σπίτι στις 6 το πρωί.

Ο Alexis κάλεσε την Evi να βρει μία κανονική δουλειά, όπως όλες οι γυναίκες του κόσμου και να ξυπνάει το πρωί, να την βλέπουν τα παιδιά, αλλιώς... θα αναγκαστεί να πάρει τα παιδιά! Είπε τέλος ότι κάθε μήνα της δίνει πέντε χιλιάδες ευρώ, ώστε να έχει μία καλή και άνετη ζωή αυτή και τα παιδιά, αλλά αυτή καταχραται της "καλοσύνης" του.

Μα βρε Alexi, με τόση ανεργία που μαστίζει τη νέα γενιά, τι να σου κάνει κι αυτή η Βατίδου; Το "πρώην σύζυγος Κούγια" είναι το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα που μπορεί να κάνει αυτήν τη στιγμή!

Διαβάστε την συνέχεια

Βίντεο-σκάνδαλο με βουλευτή της ΝΔ στα στήθη χορεύτριας

Φωτογραφία από το βίντεο-σκάνδαλο όπου ο Αλέξαντρος Παρίσης χώνεται στα στήθη χορεύτριαςΝέο ροζ σκάνδαλο ξεσπά στην πολιτική ζωή της χώρας με την ανάρτηση βίντεο στο YouTube που δείχνει τον βουλευτή Κεφαλληνίας της ΝΔ, Αλέξανδρο Παρίση, να έχει το πρόσωπο του στα στήθη χορεύτριας. Το βίντεο έκανε το γύρο της ελληνικής blogόσφαιρας προκαλώντας αίσθηση, αλλά και πανικό στον βουλευτή και στην κυβέρνηση που ταλανίζεται από ροζ σκάνδαλα (δες εδώ κι εδώ).

Αργά το βράδυ της Παρασκευής το βίντεο αποσύρθηκε από το YouTube χωρίς καμιά εξήγηση. Το NakedNews-GR σας παρουσιάζει μια φωτογραφία από το επίμαχο βίντεο όπου φαίνεται ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης σε... απόσταση αναπνοής από το στήθος της χορεύτριας.

Τι έδειχνε αναλυτικά το βίντεο;

Ο Παρίσης παραβρέθηκε στον χορό των αστυνομικών όπου ήταν προσκεκλημένη μια χορεύτρια oriental. Σε κάποια στιγμή η χορεύτρια πλησίασε τον βουλευτή, τύλιξε το σάλι της γύρω από το λαιμό του και άρχισε να χορεύει προκλητικά μπροστά του. Αυτός δεν αντέδρασε και έτσι η χορεύτρια πήρε θάρρος και με μια αποφασιστική κίνηση έσπρωξε τα στήθη της στο πρόσωπο του βουλευτή.

Παραθέτουμε τα λόγια του βουλευτή Αλέξανδρου Παρίση λίγο μετά την εκλογή του, όπως δημοσιεύονται στο troktiko:

"Η δουλειά αρχίζει! Δεν θα σκεφτώ χρόνο, κόπο και θυσίες για το καλό των νησιών μας. Θα σταθώ δίπλα σας και θέλω να σταθείτε και εσείς στο πλευρό μου, να μου δίνετε δύναμη με την αγάπη σας, την κριτική και τις υποδείξεις σας. Μαζί θα ανοίξουμε νέους δρόμους προόδου και ανάπτυξης για τα νησιά μας!"

Αυτή είναι η ανάπτυξη που φέρατε στο νησί σας, κ. Παρίση;

Διαβάστε την συνέχεια

Νέος έρωτας για την Εύα Καϊλή;

Το νέο αμόρε της Εύας Καϊλή, Ντένης ΠαπαγεωργίουΠολλοί θα σφάζονταν για την αγκαλιά της νεαρής βουλευτού Εύας Καϊλή, αλλά αυτή φαίνεται ότι έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν όσοι τους είδαν πρόσφατα σε κοινή τους έξοδο.

Πώς δημιουργήθηκε αυτή η σχέση και πώς την προσέγγισε ο Ντένης;

Είναι αλήθεια ότι η Εύα Καϊλή είναι ένας άνθρωπος που πάντα προτιμάει να διατηρεί low profile, δεν της αρέσει να δίνει δικαιώματα και θέλει να συζητιέται το όνομά της μόνο όσον αφορά τις πολιτικές της δραστηριότητες. Πριν από λίγες ημέρες όμως, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Λοιπόν, δεν έκρυψε το φλερτ της με το νεαρό επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Όσοι τους είδαν στο γνωστό club περιγράφουν μια πολύ τρυφερή σχέση ανάμεσά τους. Εκείνος ήταν πολύ περιποιητικός απέναντί της, ενώ εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τη συντροφιά του και την αβροφροσύνη του, που θύμιζε αληθινό τζέντλεμαν.

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό και είχαν διατηρήσει φιλικές σχέσεις. Όταν έφτασε στο τέλος της η πολύχρονη σχέση που είχε ο Ντένης Παπαγεωργίου με μια άλλη κοπέλα, εκείνος για ένα διάστημα προτίμησε να μείνει ελεύθερος. Αλλά μέχρι που συνάντησε ξανά την Εύα και από εκείνη τη στιγμή, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχουν γίνει αχώριστοι. Οι δυο τους κάθισαν για αρκετή ώρα στο κλαμπ, όπου διασκέδαζαν με τις παρέες τους, ενώ έφυγαν αγκαλιασμένοι τις πρώτες πρωινές ώρες προς άγνωστη κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ωστόσο με αυτή τους την κίνηση ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, μαζί με την αδερφή του Βίβιαν και συχνάζει στο classic «Rock n roll» στο Κολωνάκι και στους Onirama που είναι το νέο must για τους νεαρούς των Βορείων Προαστείων.

Τώρα αν η σχέση Καϊλή - Παπαγεωργίου είναι ένας καινούργιος ανοιξιάτικος έρωτας ή απλά μια δυνατή φιλία, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Διαβάστε την συνέχεια

Μαρτίου 28, 2008

Sexy μοντέλα - Μέρος 2: Keeley Hazell

Sexy μοντέλα - Μέρος 2: Keeley HazellΣυνεχίσουμε την στήλη του NakedNews-GR με τα πιο sexy μοντέλα.

Είναι κοπέλες που ξεχωρίζουν για τις... πληθωρικές καμπύλες τους. Είναι προκλητικές χωρίς να προσπαθούν, σέξι "εκ γενετής" και πρωταγωνιστούν όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στις φαντασιώσεις των αντρών που τις βλέπουν. Μετά την τολμηρή Βίντα Γκέρα, συνεχίζουμε με την άτακτη Κίλι Χέιζελ!

Η Keeley Hazell είναι μόλις 21 χρονών και από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην εφημερίδα Sun, όλα τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά. Και με ένα προσωπικό βίντεο φρόντισε να αποκτήσει φήμη ανάλογη της Πάρις Χίλτον. Απολαύστε την ως naughty school girl:



Sexy μοντέλα - Μέρος 2: Keeley HazellΗ Keeley Hazell δηλώνει ότι αρνήθηκε πρόταση για γυμνή φωτογράφηση από το Playboy, ωστόσο δε δίστασε να τα πετάξει όλα για σινεφίλ βρετανική ταινία!

Έλα Κίλι, στην showbiz δεν χωράνε ντροπές!

Διαβάστε την συνέχεια

Η Αλίκη Αρβανιτίδη κατεβαίνει για βουλευτής

Η Αλίκη Αρβανιτίδη κατεβαίνει για βουλευτήςΑναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη, μιλάει στα κανάλια πολύ περισσότερο από τον Πασχάλη και την ερωμένη του, Ουρανία Τουτουντζή, που είναι και οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση; Η "γυναίκα-παντόφλα" έχει δηλώσει μέχρι και ότι το παιδί έγινε "μέρα-μεσημέρι", λες και ήταν παρούσα στην σύλληψη!

Οι απορίες μας για την στάση της Αλίκης Αρβανιτίδη επιτέλους λύθηκαν καθώς η ίδια δήλωσε στο ΟΚ οτι σκοπεύει να κατέβει για βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Αμ, έτσι εξηγείται η εμμονή της με την δημοσιότητα! Με ποιο κόμμα θα κατέβει λοιπόν;

Η σύζυγος Πασχάλη είναι πολιτευτής της ΝΔ και έχει ξανακατέβει στις εκλογές, αλλά απέτυχε. Τώρα, με τη δημοσιότητα που έχει πάρει λόγω του "κέρατος" Πασχάλη, ελπίζει να καλλιεργήσει ένα προφίλ "καλής νοικοκυράς" και "χριστιανικής συζύγου" που θα ελκύσει συντηρητικές ψήφους.

Μήπως όμως υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο; Μήπως δεν καταλαβαίνει οτι χάνει την αξιοπρέπεια της διαλλαλώντας παντού την αγάπη του άντρα της γι' αυτήν, ενώ ο Πασχάλης της έχει κάνει ένα εξώγαμο και μάλιστα με τη συγκεκριμένη γυναίκα; Άσε που συνήθως την αγάπη τη διαλλαλεί αυτός που τη δίνει και όχι αυτός που την παίρνει...

Διαβάστε την συνέχεια

Μαρτίου 27, 2008

Άντρας έμεινε έγκυος στις ΗΠΑ (!)

Άντρας έμεινε... έγκυος στις ΗΠΑΣτις μέρες μας βλέπουμε τα όρια μεταξύ αντρών και γυναικών να γίνονται πιο δυσδιάκριτα. Κάτι οι γάμοι ομοφυλοφίλων, κάτι οι metrosexual τύποι, τα δύο φύλα έρχονται πιο κοντά. Αλλά αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο, μιλάμε για την πλήρη κατάργηση των ορίων μεταξύ αντρών και γυναικών.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Beatie, ο οποίος κάποτε ήταν γυναίκα, είναι παντρεμένος με την Nancy και βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης του. Είναι ο πρώτος άνδρας στην Ιστορία που θα... γεννήσει! Πώς όμως κατάφερε να μείνει έγκυος;

H ιστορία δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού The Advocate - που απευθύνεται κυρίως σε αναγνώστες ομοφυλόφιλους, λεσβίες και τρανσέξουαλ – όπου, ο Beatie περιγράφει πώς βιώνει την κατάστασή του.

Πριν χρόνια, ο Beatie θέλησε να αλλάξει φύλο με μια ορμονολογική θεραπεία μέσω ενέσεων τεστοστερόνης. Κράτησε, ωστόσο, τα γυναικεία γεννητικά του όργανα και πριν κάποιους μήνες αποφάσισε να μείνει έγκυος, διότι θέλησε «να διατηρήσει το δικαίωμά του στην τεκνοποίηση», όπως επεξηγεί ο ίδιος. Η επί 10ετίας σύντροφός του Nancy δεν μπορεί να κάνει παιδιά, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Ο κλήρος, λοιπόν, έπεσε στον Beatie.

Για το ζευγάρι ήταν μια εύκολη απόφαση, για τους συγγενείς όμως όχι. «Είμαι τρανσέξουαλ, νομικά άνδρας και παντρεμένος με την Nancy. Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδί, οι συγγενείς μας σοκαρίστηκαν, ενώ πολλοί γιατροί προσπάθησαν να μας αποτρέψουν. Φίλοι και συγγενείς δεν μας υποστήριξαν, oι γιατροί αρνήθηκαν να με αποκαλούν με το ανδρικό όνομά μου και να αναγνωρίσουν την Nancy ως νόμιμη σύζυγό μου» αναφέρει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Beatie, «η επιθυμία να γεννήσεις δεν είναι ένα γυναικείο δικαίωμα, αλλά ένα δικαίωμα του Ανθρώπου». Ο ίδιος, λοιπόν, έμεινε έγκυος χρησιμοποιώντας σπέρμα από μια τράπεζα σπέρματος. «Η εγκυμοσύνη είναι μια απίστευτη αίσθηση. Η κοιλιά μου φουσκώνει μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο, εγώ αισθάνομαι άνδρας και όταν θα γεννηθεί η κόρη μου, εγώ θα είμαι ο πατέρας και η Nancy η μητέρα της» πρόσθεσε. Το ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Ιούλιο.

"Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε" όπως λέει μια παροιμία...

Διαβάστε την συνέχεια

Το διαζύγιο Λιάγκα-STAR και το στήθος της Χειλουδάκη

Η είδηση οτι τα "έσπασαν" STAR και Γιώργος Λιάγκας προκαλεί αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Ο δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε στο κανάλι το Σαββατοκύριακο 22-23/03/08 και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων τα Σαββατοκύριακα.

Γιατί όμως ο Λιάγκας έφυγε από το STAR μετά από τόσα χρόνια και τι θα κάνει στη συνέχεια; Θυμάστε την περιβόητη "συνέντευξη-αποκάλυψη" της Τζένης Χειλουδάκη που στιγμάτισε τα πρώτα του βήματα στο δελτίο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής, το συμβόλαιο του οποίου είχε λήξει από τον Δεκέμβρη του 2007, διαφώνησε με τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, ως προς τους όρους ανανέωσης της συνεργασίας τους. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα, η ανανέωση αυτή, όχι μόνον να καθυστερήσει, αλλά τελικά να μη γίνει ποτέ.

Ο Λιάγκας ήταν στο STAR πάνω από 7 χρόνια και αποτελούσε σήμα-κατατεθέν για το lifestyle ύφος του καναλιού. Μια από τις κλασσικές στιγμές του στο κανάλι ήταν όταν η Τζένη Χειλουδάκη αποκάλυψε το... "στήθος" της στο δελτίο που παρουσίαζε ο Λιάγκας, ο οποίος τότε έχασε τα... αυγά και τα πάσχάλια. Σας θυμίζουμε το στιγμιότυπο, αν τυχόν το έχετε ξεχάσει:



Οι μελλοντικές κινήσεις του Λιάγκα παραμένουν άγνωστες. Ο δημοσιογράφος επιχείρησε να εκλεγεί βουλευτής στη Λάρισα στις προηγούμενες εκλογές αλλά απέτυχε. Είναι άγνωστο αν θα αφιερωθεί τώρα στις πολιτικές του φιλοδοξίες. Οι φήμες οτι θα μπει εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ελέγχονται ως αναληθείς. Σε κάθε περίπτωση διατηρεί τη θέση του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, όπου πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε εκπομπή 12-2 το μεσημέρι.

Είναι γεγονός οτι STAR χωρίς Λιάγκα είναι φαγητό χωρίς αλάτι. ΟΚ, καλός και ο Λιάτσος, αλλά ο Λιάγκας είχε μια μοναδική lifestyle παρουσία, ήταν ο ίδιος μια είδηση του STAR. Αλλά κάτι μας λέει οτι θα τον ξαναδούμε σύντομα... κατά ALTER μεριά.

UPDATE - 30/3/2008

Τελικά, ο Λιάγκας δεν φεύγει από το STAR, αφού το κανάλι αποφάσισε να τον κρατήσει προσφέροντας του ένα πολύ ελκυστικό οικονομικό πακέτο. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια

Μαρτίου 26, 2008

Η Carla Bruni γυμνή και sexy

Η Carla Bruni γυμνή και sexyΑυτή η γυναίκα είναι σκάνδαλο. Γοητευτική, τολμηρή και σέξι, η νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας περνάει κάθε άλλο παρά απαρατήρητη. Μια ολόσωμη και ολόγυμνη φωτογραφία της συζύγου του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, που τραβήχτηκε πριν από 15 χρόνια, ταράζει για μια ακόμη φορά την ησυχία στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού.

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, που τραβήχτηκε το 1993, όταν η Bruni εργαζόταν ως μοντέλο και η οποία θα τεθεί σε δημοπρασία από τον Οίκο Christie's της Νέας Υόρκης στις 10 Απριλίου. Δείτε την φωτογραφία εδώ, όπως την δημοσιεύει η Telegraph του Λονδίνου.

Το πορτραίτο τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Michel Comte και συμπεριλήφθηκε σε λεύκωμα φωτογραφιών των διάσημων φωτογράφων Helmut Newton, Herb Ritts, Richard Avedon και Leni Riefenstahl.

"Πρόκειται για έργο τέχνης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1993, όταν η δεσποινίς Bruni ήταν μοντέλο και αποτελεί ένα εξαιρετικά καλόγουστο γυμνό πορτραίτο, τραβηγμένο από έναν επώνυμο, αναγνωρισμένο καλλιτέχνη", δήλωσε η Milena Sales, εκπρόσωπος του Οίκου Christie's, η οποία πρόσθεσε ότι η απόφαση να συμπεριληφθεί στον πλειστηριασμό του Απριλίου, παρ' ότι η Bruni είναι πλέον η πρώτη κυρία της Γαλλίας, οφείλεται στην πεποίθησή του πως ταυτόχρονα είναι και μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

Οι εκπρόσωποι του Οίκου δημοπρασιών δήλωσαν ότι για την εν λόγω φωτογραφία αναμένεται να διατεθούν περί τα 3.000 με 4.000 ευρώ. Εγώ γιατί πιστεύω οτι η Carla αξίζει (και θα πιάσει) πολύ περισσότερα;

Διαβάστε την συνέχεια

Ο Λαζόπουλος στο 68,3% και οι... Εmo των παρελάσεων

Κάτι ότι είχε να βγεί εδώ και δυο βδομάδες, κάτι ότι ήταν εορταστική μέρα και ο κόσμος έμεινε μέσα, ήρθε ο Λάκης Λαζόπουλος και σάρωσε την τηλεθέαση και πάλι. Ποσοστό μέχρι και 68.3%, κατέγραψε η εκπομπή του την Τρίτη (25/03).

Ο ηθοποιός κατάφερε για μια ακόμη φορά να καθηλώσει το κοινό με την σάτιρά του. Με ποια θέματα ασχολήθηκε αυτή τη φορά και τι δουλειά έχουν οι... Emo στις παρελάσεις; Στο στόχαστρό του λοιπόν βρέθηκαν η επέτειος της 25ης Μαρτίου, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο επονομαζόμενος "Εθνικός Σταρ", Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η Εφη Θώδη και άλλα πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητας.

Δείτε ένα απόσπασμα από το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" όπου ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει την εμφάνιση των... Emo στις παρελάσεις:



Και άλλο ένα όπου ο Λάκης σχολιάζει την Έφη Θώδη και την Φάνη Πάλη-Πετραλιά:



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ παρακολούθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος 3.300.000 τηλεθεατές. Είναι λοιπόν να απορείς γιατί ο ALPHA αποφάσισε να κρατήσει τον Λάκη και του χρόνου;

Διαβάστε την συνέχεια

Η Γωγώ Μαστροκώστα αρραβωνιάζεται

Ίσως να είναι το πιο hot ζευγάρι της showbiz, αν και κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που μάλιστα οδεύει σε αρραβώνα.

Και μην ακούτε αυτά που λέγονται τελευταία ότι χώρισαν. Μια κρίση πέρασε απλώς η σχέση τους, που κράτησε μόνο δέκα μέρες. Τόσο άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Η Γωγώ Μαστροκώστα λοιπόν μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Κώστα Σόμμερ έχει βάλει πλώρη γι' αλλού. Και μάλιστα προς ποδόσφαιρο μεριά. Ποιος είναι ο τυχερός που θα χαίρεται τα κάλη της; Εδώ και αρκετούς μήνες η showbiz συζητάει για το φλογερό ειδύλλιο της Γωγώς Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα. Οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά οι κοινές τους έξοδοι και τα γεμάτα τρυφερότητα βλέμματά τους δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Η εκρηκτική show woman ήθελε έναν άντρα δυνατό, αλλά ταυτόχρονα τρυφερό στο πλευρό της και φαίνεται ότι στο πρόσωπο του δημοφιλή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ βρήκε όλα όσα ζητούσε.

Το ίδιο όμως κι εκείνος, που, όπως λένε άτομα που τον γνωρίζουν, με το που γνώρισε τη Γωγώ ένιωσε ότι αυτή η γυναίκα είναι κάτι πολύ συγκλονιστικό γι αυτόν. Την πολιόρκησε με πολύ ωραίο τρόπο καθώς είναι γνωστό ότι στα πόδια της Γωγώς πέφτουν πολλοί άντρες, αλλά εκείνη δεν αποφασίζει εύκολα να δώσει την καρδιά της και κατάφερε να την κερδίσει. Όλοι έχουν να το λένε για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι και εδώ και καιρό ψιθυριζόταν ότι ο ωραίος του ποδοσφαίρου θα έκανε την πρόταση στην εκρηκτική Γωγώ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά μια είδηση ήρθε να ταράξει τους καλλιτεχνικο-αθλητικούς κύκλους. Ο Τραϊανός και η Γωγώ χώρισαν.

Το νέο διαδόθηκε γρήγορα πριν από μερικές μέρες, αλλά αυτοί που γνώριζαν καλύτερα το ζευγάρι επέμεναν ότι η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή, που ο χωρισμός τους δεν θα κρατούσε πολύ. Και είχαν δίκιο. Μόνο δέκα μέρες άντεξαν μακριά ο ένας από τον άλλο. Η επανασύνδεσή τους έγινε αθόρυβα, αλλά «επισημοποιήθηκε» με ένα ρομαντικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, όπου όσοι τους είδαν έλεγαν ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι έκανε ρομαντικές βόλτες στην παραλία και όλα έδειχναν ότι ο έρωτάς τους είχε αναζωπυρωθεί.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τραϊανός και η Γωγώ είναι τόσο ερωτευμένοι, που είναι θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα.

Γωγώ, τι πας να κάνεις, θυσιάζουν γυναίκες σαν και σένα την ελευθερία τους για αρραβώνες και γάμους;

Διαβάστε την συνέχεια

Μαρτίου 24, 2008

Kalomira Report 4: Ρromo tour, χορογραφία και φωνητικά

Kalomira Report: promo tour, χορογραφία και φωνητικάΣτις 20 Μαρτίου γυρίστηκε η αποχαιρετιστήρια εκπομπή της ΕΡΤ για την Καλομοίρα, πριν την έναρξη του Eurovision Promo Tour σε χώρες της Eurovision. Για πρώτη φορα φέτος, τα γυρίσματα έγιναν εκτός τηλεοπτικών πλατώ, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Δεν υπήρχε κοινό και οι αδελφές Μαγγίρα, που μάλλον περιμένατε να έχουν αναλάβει την παρουσίαση, ήταν απλά καλεσμένες.

Ποιες χώρες θα επισκεφτεί η Καλομοίρα για να προωθήσει το "Secret combination"; Ποια τα τελευταία νέα για την σκηνική της παρουσία στο Βελιγράδι και γιατί άλλαξε χορογράφο;

Οι χώρες τις οποίες θα επισκεφτεί σε πρώτη φάση η Καλομοίρα, στα πλαίσια του Promo Tour της, είναι οι: Ρουμανία, Αζερμπαιτζάν, Τουρκία και Φινλανδία. Φυσικά η προώθηση θα συνεχιστεί και σε άλλα κράτη τα οποία και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Χορογραφία, φωνητικά και ρούχα

Η Καλομοίρα αποκάλυψε πως μαζί με την ομάδα της θα αποφασίσουν σύντομα για την τελική επιλογή του χορογράφου που θα αναλάβει να στήσει το τραγούδι επι σκηνής. Μας υποσχέθηκε πως αυτό που θα δούμε θα μας εντυπωσιάσει χωρίς να αποκαλύψει κάτι παραπάνω για την ώρα. Έχει αποφασιστεί να υπάρχουν δύο γυναικείες φωνές στα backing vocals (μία εκ των οποίων και η γνώριμη από παλαιότερες συμμετοχές της, Βικτώρια Χαλκίτη). Στη σκηνή η Καλομοίρα θα πλαισιώνεται από 3 άντρες χορευτές δύο εκ των οποίων θα την συνοδεύουν στην ερμηνεία.

Τα ρούχα τα οποία θα φορέσει την βραδιά του ημιτελικού και τελικού θα είναι αυθεντικά σχέδια της Jennifer Lopez. Μέσα από μια σειρά που θα της προταθεί, θα διαλέξει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο.

Οι αδελφές Μαγγίρα οι οποίες έχουν αναλάβει την παρουσίαση και των τριών βραδιών του διαγωνιμού για φέτος, υποσχέθηκαν να κάνουν μια ανεπανάληπτη μετάδοση όπως μόνο αυτές ξέρουν..! Η Καλομοίρα στην εκπομπή της ΕΡΤ έστειλε "φιλάκια" σε όλους, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την θετική τους ενέργεια, τις ευχές και την υποστήριξή τους και τραγούδησε acapella το "Secret Combination" στο οποίο την συνόδεψαν και οι καλεσμένοι της εκπομπής. Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί απο τη συχνότητα της ΝΕΤ, στις 29 Μαρτίου.



Διαβάστε όλα τα Kalomira Reports για την πορεία της Καλομοίρας στην Eurovision!

Το slideshow παραπάνω είναι από το Pathfinder club της Καλομοίρας.

Διαβάστε την συνέχεια

Η Άννα Βίσση εκνευρισμένη με τους γονείς της

Κρίση της Άννας Βίσση με τους γονείς τηςΈξαλλη έχουν κάνει οι γονείς της Άννας Βίσση την τραγουδίστρια με αφορμή την απόφαση τους να εγκαταλείψουν την Αθήνα και την περιοχή Μάτι, όπου μένουν τα τελευταία χρόνια, για την πατρίδα τους, την Κύπρο. Οι γονείς της Άννας Βίσση, Νέστορας και Σοφία, ξάφνιασαν τις κόρες τους με αυτή τους την απόφαση.

Γιατί όμως αποφάσισαν να φύγουν; Και γιατί η Άννα Βίσση ήρθε από το Λονδίνο στην Ελλάδα εσπευσμένα την προηγούμενη βδομάδα;

Είναι γνωστό ότι η Άννα Βίσση λατρεύει τους γονείς της και τις αδερφές της και θέλει πάντα να τους έχει κοντά της, αφού είναι πολύ δεμένη μαζί τους. Έτσι, λοιπόν, μόλις οι γονείς της της έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στην Κύπρο για να εγκατασταθούν μόνιμα, η τραγουδίστρια ένιωσε ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Άμεσα λοιπόν επικοινώνησε με την αδερφή της Νίκη, για να βρουν λύση στο «πρόβλημα» που προέκυψε.

Οι γονείς τους εδώ και αρκετό καιρό είχαν πάρει την απόφαση να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, εκεί όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και δημιούργησαν την οικογένειά τους. Όλα αυτά τα χρόνια που έμεναν στην Αθήνα δεν σταμάτησαν να πηγαινοέρχονται στο αγαπημένο τους νησί, να βλέπουν συγγενείς, φίλους, γνωστούς, δικούς τους ανθρώπους, με τους οποίους έχουν μοιραστεί μια ολόκληρη ζωή γεμάτη χαρές και λύπες. Τώρα που τα παιδιά και τα εγγόνια τους μεγάλωσαν, ήρθε ο καιρός να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Στην απόφαση όμως αυτή των γονιών της Άννας αντέδρασαν και τα τρία τους παιδιά. Ειδικά η Άννα έγινε έξαλλη με την απόφασή τους. Έτσι, πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή από το Λονδίνο, με σκοπό να τους πείσει να μη φύγουν, μια προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν και τα εγγόνια τους, προκειμένου να πείσουν τους αγαπημένους τους παππούδες να παραμείνουν στην Ελλάδα και στο σπίτι τους στο Μάτι. Μάταιος κόπος, όμως, αφού και οι δυο τους είναι ανένδοτοι.

Καλά, αφού η Άννα Βίσση ζει πια στο εξωτερικό, τι την μοιάζει αν οι γονείς της θα μένουν στην Έλλαδα ή στην Κύπρο. Μισή ώρα διαφορά είναι... (με το αεροπλάνο, ετσι;)

Διαβάστε την συνέχεια

Μαρτίου 23, 2008

Sexy μοντέλα - Μέρος 1: Vida Guerra

Sexy μοντέλα - Μέρος 1: Vida GuerraΕίναι μοντέλα που ξεχωρίζουν για τις... πληθωρικές καμπύλες τους. Είναι προκλητικές χωρίς να προσπαθούν, σέξι "εκ γενετής" και πρωταγωνιστούν όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στις φαντασιώσεις των αντρών που τις βλέπουν. Είναι η νέα στήλη του NakedNews-GR, sexy μοντέλα.

Ξεκινάμε με την Βίντα Γκέρα, 33 χρονών, με διαστάσεις 91-63-94. Η Βίντα Γκέρα είναι πειρασμός και το ξέρει. Στο σχολείο, θυμάται ότι τα αγόρια της τάξης της, την κυνηγούσαν για να την... χουφτώσουν. Τώρα, μεγάλωσε και η απήχηση της στο αντρικό κοινό μεγάλωσε μαζί της, με φανατικούς θαυμαστές από κάθε γωνιά του πλανήτη. Σημείο κατατεθέν της... οι γοφοί! Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια

Naked Game 6: Άτακτος Paparazzi

Η συλλογή των Naked Games μεγαλώνει με το έκτο παιχνίδι, στο οποίο καλείσαι να γίνεις άτακτος Paparazzi και να φωτογραφήσεις καλλίγραμμες γυναίκες. Πρόσεξε όμως, για να βγούνε καλές οι φωτογραφίες πρέπει να τις τραβήξεις την κατάλληλη στιγμή. Και πότε είναι αυτή; Μα φυσικά όταν φαίνονται τα εσώρουχα των μοντέλων που παρακολουθείς!

Ταχύτητα, ευστοχία και όρεξη για... χάζι. Γίνε άτακτος Paparazzi, αποθανάτησε τα στριγκάκια και κονόμησε χοντρά!


Play Games at AddictingGames

Διαβάστε την συνέχεια

Aνασκόπηση στην υπόθεση του PRESS-GR

Press-GRΔεν έχει περάσει παρά μόνο ένας μήνας από τότε που έσκασε η υπόθεση του PRESS-GR στην Ελλάδα, κι όμως κοντεύουμε να την ξεχάσουμε.

Το NakedNews-GR σας θυμίζει τα γεγονότα που οδήγησαν στην μεγάλη αποκάλυψη και συνοψίζει τα σχετικά ποστς στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Όλα άρχισαν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, 2008... όταν έσκασε είδηση οτι έγινε έφοδος στο σπίτι μπλόγκερ του PRESS-GR ("Συνελήφθησαν οι bloggers του PRESS-GR"). Την επόμενη μέρα αποκαλύφτηκε οτι ο συγκεκριμένος μπλόγκερ είναι ο Ανδρέας Καψαμπέλης ("Και το όνομα του PRESS-GR, Ανδρέας Καψαμπέλης!"), ο οποίος βγήκε στα κανάλια και αρνήθηκε τις κατηγορίες ("Είμαι blogger, όχι κακοποιός"). Η υπόθεση των εκβιασμών εγίνε πιο πολύπλοκη όταν αποκαλύφθηκε οτι τα απειλητικά e-mails προέρχονταν από σχολιαστές του μπλογκ και όχι τους συγγραφείς των ποστς ("Νέα εξέλιξη με τον εκβιασμό του Χιώτη από το PRESS-GR"), γεγονός που δίχασε τους μπλόγκερς όσον αφορά το μετριασμό των σχολίων. Η παρέμβαση της κόρης του Ανδρέα Καψαμπέλη με δικό της ποστ έδωσε έναν πιο δραματικό και ανθρώπινο τόνο στην όλη υπόθεση ("Η κόρη του Καψαμπέλη απαντά για το PRESS-GR"), ενώ οι φήμες έδιναν και έπαιρναν οτι το εν λόγω μπλογκ θα κλείσει ("Πάει για κλείσιμο το PRESS-GR").

Τελικά, το PRESS-GR δεν έκλεισε και δεν στοιχειοθετήθηκε κατηγορία εκβιασμού κατά του Ανδρέα Καψαμπέλη ("Δεν κλείνει το press.gr, καμία σχέση με εκβιασμό ο Καψαμπέλης"). Αυτό που έμεινε είναι η εισαγγελική παρέμβαση και το νομοσχέδιο ρύθμισης της λειτουργίας των μπλογκς που προωθεί η κυβερνηση ("Εισαγγελική παρέμβαση και νομοσχέδιο για τα blogs - πλήττεται η ελευθερία του λόγου μας;").

Μήπως όλα έγιναν για να αμαυρωθεί το όνομα των bloggers στα μάτια της κοινωνίας; Μήπως οι πολιτικοί και οι συμβατικοί δημοσιογράφοι φοβούνται την απείθαρχη και απρόβλεπτη ματιά των μπλογκς; Η πορεία θα δείξει.

Άλλες αναλύσεις-ανασκοπήσεις της υπόθεσης του PRESS-GR που δημοσιεύθηκαν σε ελληνικά μπλογκς περιλαμβάνουν:

  • Το φαινόμενο του Press-gr, Blogspace.gr
  • Τα μαθήματα που πήραμε από την υπόθεση PRESS-gr, Μη μιλάς
  • O Dan Gillmor για την υπόθεση Press-gr, Μετά την εφημερίδα
  • Το φαινόμενο Press-GR , Θέλω να πω μια γνώμη
  • Ουδέν κακόν... , Σκέφτομαι, ... άρα υπάρχω

    Τέλος, παραθέτουμε και άλλα σχετικά ποστς από την ελληνική μπλογκόσφαιρα όπως συνοψίστηκαν από την Ώρα Ελλάδας:

    1. Ουδέτερη παρουσίαση του γεγονότος:
    Γύρω στις 11 παρά η πρώτη αναφορά την Παρασκευή 23/2/2008 στο blog anti, στο οποίο στη συνέχεια υπάρχουν πολλά σχετικά δημοσιεύματα, πρώτη ημέρα επίσης: kourdistoportocali, δεύτερη ημέρα kourdistoportocali, troktiko στις 8:13 μ.μ. 22/2, στις 10:35 περί διάψευσης του Γιάννη Παπαγιάννη troktiko, στις 11:03 22/2 troktiko, τέλος στις 2 περίπου το βράδυ προς ξημερώματα 24/2 από troktiko περί της απόλυσης του Καψαμπέλη από τον Επενδυτή, το nakednews στις 23/2. επίσης στις 23/2 στο wesayeverything, στο yparxeimageia από τις 16/1/2008 και ξανά στις 23/2 στο yparxeimageia, ξημερώματα της 23ης/2 στο apomesa, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23/2 στο bollywood, ξημερώματα της 23ης πάλι στο bollywood.

    2. Παρουσίαση του γεγονότος με ερωτηματικά και εν αναμονή:
    Περίπου στις 8:20 μ.μ. Παρασκευή metablogging.gr, στις 9:12 Παρασκευή oraelladas.gr, magicasland, vrypan (κριτική στάση στα σχόλια), ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ στις 23/2 και στη συνέχεια έχει και άλλες αναφορές, μετά τα μεσάνυχτα της 22ας/2 γράφει και ο Lupus Cynodictus, ενώ ο teleologikos θέτει μερικά συγκεντρωμένα ερωτήματα στις 23/2, αλλά πιθανόν να ήταν και στις 22 μετά τα μεσάνυχτα, όμως δεν έχει ώρα το ποστ του για να αναφέρω, ενώ στην πρώτη αναφορά αναρωτιέται αν είναι για καλό ή για κακό η είδηση. Απορίες έχει και θέτει ερωτήματα και ο Jim Hellas, και το blog anti, (και εδώ το blog anti) καθώς και το argos.

    3. Κριτική στάση απέναντι στο γεγονός θετικά ή αρνητικά:
    Κριτική στάση πριν από όλες αυτές τις εξελίξεις και συγκεκριμένα στις 13/2 είχε κρατήσει το blog thelonapo, ενώ ο i - reporter θέτει κάποια ερωτήματα από τις 31/12/07 και τον επικαλείται στη συνέχεια το blog anti. Εντονα κριτική στάση κρατά ο Νίκος Σμυρναίος, από τη Γαλλία από ό,τι είδα στο προφίλ του, στη σελίδα του με τίτλο Η βιομηχανία του εφήμερου, στις 23/2 το απόγευμα. Το άρθρο του εκτίμησαν και άλλοι και νομίζω ανέβηκε στο buzz από κάποιους. Ο πιτσιρίκος κρατάει επιφυλάξεις, αλλά με θετική στάση απέναντι στο press-gr. Ενώ οι Bloopers και ο άγιος υπεραμύνονται του press-gr και θεωρούν αγνώμονες όσους στηρίχθηκαν σε αυτό και τώρα δεν το υπερασπίζονται, ενώ το greek alert δηλώνει 100% στο πλευρό του press-gr.

    Διαβάστε την συνέχεια
  • Τα 15 πιο καυτά Naked News

    Το NakedNews-GR καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων, TV news, Gossip, Sexy θέματα, Naked Games και άλλα. Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε αυτά που σας ενδιαφέρουν πιο εύκολα, δημιουργήσαμε αυτήν τη σελίδα όπου δημοσιεύονται τα 15 δημοφιλέστερα ποστς του blog σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

    Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μέρα και έχει σκοπό να βοηθήσει τόσο εσάς να εντοπίζετε τα hot topics γρήγορα, όσο και εμας να καταλαβαίνουμε τα... γούστα σας!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαρτίου 22, 2008

    "Extreme Makeover" προσεχώς στο MEGA

    Η επιτυχία της μεταμόρφωσης της "Μαρίας της άσχημης" σε "όμορφη" φαίνεται οτι άνοιξε την όρεξη στους υπεύθυνους του MEGA, που κατάλαβαν πόσο πουλάνε οι μεταμορφώσεις στην τηλεόραση. Oι τηλεθεατές βλέπουν μέσα από αυτές την ελπίδα οτι και οι ίδιοι μπορούν να αλλάξουν, ακόμα κι αν δε το επιχειρήσουν ποτέ. Η ελληνική version του περιβόητου «Extreme makeover» είναι πλέον γεγονός.

    Το «Extreme makeover» είναι ένα τηλε-reality με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, που με τη συνδρομή πλαστικών χειρουργών μεταμορφώνει (κυριολεκτικά) ανθρώπους. Δείτε φωτογραφίες από «Extreme makeovers» του εξωτερικού, είναι πράγματι εντυπωσιακές:

    Το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ...








































































    Οπως λένε οι συντελεστές του MEGA μέσα από την επίσημη ανακοίνωση: «Στη σημερινή εποχή εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν την επιθυμία να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση, για λόγους αισθητικής και όχι μόνο. Η πρόοδος της σύγχρονης ιατρικής εγγυάται λύσεις σε τέτοιου είδους προβλήματα. Το “Extreme makeover” είναι ένα πρόγραμμα που θα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εξωτερική τους εμφάνιση να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να ξανακερδίσουν τη χαμένη πίστη στον εαυτό τους».

    Η εκπομπή αυτή είχε μεγάλη επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα κάποιες προσπάθειες που πήγαν να γίνουν, κυρίως από τη Ρούλα Κορομηλά, που θέλησε να εντάξει ανάλογο section στις εκπομπές της, δεν προχώρησαν λόγω... μη συμμετοχής.

    Τώρα οι υπεύθυνοι πιστεύουν πως τα πράγματα είναι πιο ώριμα. Ομάδα αναγνωρισμένων επιστημόνων διάφορων ειδικοτήτων (χειρουργοί, πλαστικοί, ορθοδοντικοί, αισθητικοί) αναλαμβάνει να «μεταμορφώσει» όσους τολμούν να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή.

    Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος τη μεγάλη απόφαση και να αλλάξει δραματικά την εμφάνιση του. Και ιδιαίτερα όταν αυτό θα γίνει δημόσια. Όσοι πάντως ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο «Extreme makeover», μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-8092492. Τώρα αν θέλετε να βγαίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες χωρίς να σας αγγίξει νυστέρι, υπάρχει πάντα και το... ηλεκτρονικό λίφτινγκ!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Ποιος ηθοποιός αποχώρησε από την "Μαρία την Άσχημη";

    Ποιος ηθοποιός αποχώρησε από την Μπορεί η «Μαρία η Άσχημη» να συνεχίζει την μεταμόρφωση της με μεγάλη επιτυχία (δες τα βήματα της μεταμόρφωσης και φωτογραφίες της "όμορφης" Αγγελικής), ωστόσο η πρώτη αποχώρηση από το καστ είναι γεγονός.

    Παρελθόν αποτελεί για την καθημερινή σειρά του MEGA ο Ασημάκης Αλεξίου, που έπαιζε το ρόλο του αστυνομικού. Γιατί όμως ένας ηθοποιός αποχωρεί από μια τόσο επιτυχημένη σειρά; Οι λόγοι ακόμα παραμένουν άγνωστοι.

    Ποιος ηθοποιός αποχώρησε από την Στην οθόνη μας βέβαια βλέπουμε ακόμη τον Ασημάκη να πρωταγωνιστεί στη σειρά, αφού τα επεισόδια που προβάλλονται αυτόν τον καιρό έχουν γυριστεί αρκετά νωρίτερα. Η αποχώρηση του έγινε κάπως ξαφνικά, με αποτέλεσμα να φέρει αρκετούς μπελάδες στην παραγωγή, αφού αν εξαιρέσει κάποιος την αντικατάσταση των γονιών του Αλέξη Μαντά (Άνθιμος Ανανιάδης) από τον Γιάννη Ευαγγελίδη και την Τέτη Σχοινάκη, κανένας άλλος δεν έχει αντικατασταθεί στα δύο χρόνια που προβάλλεται η σειρά.

    Η αποχώρηση του Ασημάκη αποτελεί μυστήριο ακόμα και για τους συναδέλφους του, αφού ούτε σε εκείνους έδωσε κάποιες εξηγήσεις ούτε συζήτησε το θέμα μαζί τους πριν ή μετά. Η Μάγδα Τσαγγάνη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά και συνεργάστηκε αρκετά με το νεαρό ηθοποιό, ρωτήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους αποχώρησής του: «Παιδιά, ούτε εμείς γνωρίζουμε τι συνέβη. Απλώς ενημερωθήκαμε για την αντικατάστασή του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες».

    Ο ηθοποιός που τον αντικατέστησε είναι ο Δημήτρης Ζωγραφάκης. Πρόκειται για ένα νέο ηθοποιό, ο οποίος έχει εμπειρία κυρίως από το θέατρο και συνεργαζόταν στο παρελθόν με τη θεατρική ομάδα Ex Animo, ενώ το σίριαλ «Μαρία η Άσχημη» είναι μία από τις πρώτες του τηλεοπτικές δουλειές.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαρτίου 21, 2008

    Τζούλια Αλεξανδράτου και Πάρης Κασιδόκωστας μαζί;

    Μα αυτός ο Πάρης όλες θα τις... πάρει; Μετά την άτακτη Paris Hilton, την Ελεονώρα Μελέτη και τη Σάσα Μπάστα (δες κόντρα Μελέτη-Μπάστα), τώρα βάζει πλώρη για την σεξοβόμβα Τζούλια Αλεξανδράτου.

    Οι δύο νέοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το παθιασμένο φιλί της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ζάππειο. Στην πρώτη σειρά της επίδειξης καθόταν ο Πάρης Κασιδόκωστας, ενώ η Τζούλια, πρωταγωνίστρια του σόου, εντυπωσίασε τον νεαρό.

    Πώς όμως γνωρίστηκαν και ποιος έκανε το πρώτο βήμα;

    Mετά το τέλος της επίδειξης η Τζούλια συνοδευόμενη από τον στυλίστα Χάρη Σιανίδη συνάντησε τον Πάρη στην «Αίγλη» του Ζαππείου για να πιουν παρέα τον καφέ τους. Εκείνος είχε φτάσει πρώτος παρέα με τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά και τον Ηλία Πανταζόπουλο (βλέπε κριτή Show... Sexy). Στο τραπέζι τους κάθισε για λίγο η απαστράπτουσα Έμη Λιβανίου, ενώ όλο και κάποιες άλλες κυρίες, όπως η Βανέσα Αδαμοπούλου ή η Κάλι Τσιλίδου, πέρασαν να χαιρετήσουν.

    Η μόνη που κάθισε περί τη μιάμιση ώρα απέναντι από τον Πάρη και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του ήταν η Τζούλια. Τα ξανθά της μαλλιά στόλιζε μια τιάρα και φορούσε ένα κατάλευκο μίνι φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή παραπονέθηκε ότι κρύωνε. Εκείνος, που όλη την ώρα τη μελετούσε κοιτάζοντάς τη μέσα από τα μαύρα του γυαλιά με προσοχή, σηκώθηκε και της πρόσφερε το σακάκι του (τι ρομαντικό...). Να σημειώσουμε ότι κανείς άλλος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να προσφέρει ένα πανωφόρι στο κορίτσι ή κανείς άλλος δεν τόλμησε να κινηθεί παρουσία του Πάρη. Ο νεαρός ήταν στα μεγάλα του κέφια, έπινε τις μπίρες του και μάλιστα χαμογελούσε τόσο στους παπαράτσι όσο και στα τηλεοπτικά συνεργεία. Τι προβλήματα έχει αυτός άλλωστε;

    Λίγο μετά τη δύση του ήλιου η παρέα αναχώρησε δίνοντας υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους ακόμη και το ίδιο βράδυ. Λέτε να καταφέρει η σέξι Τζούλια να κρατήσει δικό της τον περιζήτητο εργένη; Θα είναι η μοιραία γυναίκα μετά την Πάρις, η οποία τον είχε αρραβωνιαστεί, που θα τον δεσμεύσει σε μια σταθερή σχέση; Σύμφωνα με το Λοιπόν, όλοι μιλάνε για το νέο hot φλερτ στην πόλη.

    Με την αστάθεια του χαρακτήρα της Τζούλιας βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τζούλια, ξανασκέψου το, γιατί το φιλί σου να το χαίρεται ένας... Πάρης;

    Διαβάστε την συνέχεια

    Οι πιο sexy διαφημίσεις... ΤΕΛΟΣ

    Οι τρεις πιο sexy διαφημίσεις... ΤΕΛΟΣΤο σεξ στην υπηρεσία της διαφήμισης.

    Μοντέλα που τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους και κολάζουν μέχρι και... άγιο. Ημίγυμνα σώματα, εντυπωσιακές ξανθιές, αισθησιακά βλέμματα, μικροσκοπικά μπικίνι. Το σεξ είναι το "σιγουρο χαρτί" για τους διαφημιστές του σήμερα στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

    Δείτε παρακάτω τρεις διαφημίσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο στο κόκκινο και κάνουν πολλά sexy videos να μοιάζουν ερασιτεχνικά. Ημίγυμνα μοντέλα με ναζιάρικες πόζες, αποκαλυπτικά μαγιό και άμεσες ή έμμεσες αναφορές στο σεξουαλικό παιχνίδι.

    Απολάυστε τα videos:

    Pro-Form
    Καυτές γυναίκες κάνουν ουρά και παρακαλούν έναν αδιάφορο εμφανισιακά τύπο για λίγα λεπτα σεξ. Μα πώς καταφέρνει και έχει τόση επιτυχία;


    Fruits.fr
    Μια από τις πιο αισθησιακές και σέξι διαφημίσεις που έχω δει ποτέ. Και να σκεφτείτε κανείς ότι διαφημίζει απλά... τα φρούτα!


    Mastika
    Βουλγάρικη διαφήμιση που προωθεί το ποτό "μαστίχα" της χώρας της. Μη με ρωτήσετε αν είναι το ίδιο με αυτό της Χίου, δεν είναι εκεί το θέμα. Αυτό που έχει σημασία είναι η ξανθιά με το τάνγκα και η μελαχρινή με τα... καρπούζια στο τέλος.



    Τα videos από το ΜΕΝ24.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Δεύτερος ο Χατζηνικολάου τον Φεβρουάριο

    Δεύτερος ο Χατζηνικολάου τον ΦεβρουάριοΟλοένα και ψηλότερα ανεβαίνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης, τώρα ανέβηκε στη δεύτερη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB.

    Αναλυτικότερα, η κατάταξη των δελτίων ειδήσεων έχει ως εξής:

    Για τον μήνα Φεβρουάριο (τις καθημερινές) οι ειδήσεις του MEGA (Όλγα Τρέμη) τερμάτισαν πρώτες με 19,6%. Ακολούθησαν οι ειδήσεις του ALTER (Νίκος Χατζηνικολάου) με 17,7%. Στην τρίτη θέση έκλεισε ο μήνας για το δελτίο του ΑΝΤ1 (Νίκος Ευαγγελάτος), με 17%. Ακολούθησαν οι ειδήσεις του STAR (Αιμίλιος Λιάτσος) με 13,5% και τελευταίες οι ειδήσεις του ALPHA (Έλλη Στάη) με 12,9%.

    Είδατε επιτυχία ο Πασχάλης, ο Κούγιας και η Μπεζαντάκου; Ακόμα και την Στάη βάζουν κάτω! Και μετά τους φταίει η παραίτηση του Κακαουνάκη...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαρτίου 20, 2008

    Φωτογραφίες της Ουρανίας Τουτουντζή, ερωμένης του Πασχάλη

    Φωτογραφίες της ερωμένης του Πασχάλη, Ουρανίας ΤουτουντζήΤο NakedNews-GR φέρνει τo πρόσωπο της Ουρανίας Τουτουντζή, μητέρας του εξώγαμου παιδιού του Πασχάλη ή αλλιώς "στιγμιαίο λάθος", στο PC σας. Η μισητή αντίζηλος της "γυναίκας-παντόφλα" Αλίκης Αρβανιτίδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Κους-Κους και στον Δημήτρη Παπανώτα και αποκάλυψε το πρόσωπο της.

    Και τι το 'θελε; Δεν έμενε καλύτερα με το πλέγμα που της έβαζαν τα κανάλια; Δείτε φωτογραφίες της Ουρανίας Τουτουντζή και θα καταλάβετε:




    Η Κατερίνα Καραβάτου λοξοκοιτάει την... "επιτυχία", ε ρε τι τραβάει γι' αυτήν την ρημάδα την τηλεθέαση!
    Φωτογραφίες της ερωμένης του Πασχάλη, Ουρανίας Τουτουντζή, Κατερίνα Καραβάτου
    O Δημήτρης Παπανώτας έκανε την συνέντευξη της ζωής του, άντε τώρα και με την Χαρά Βοσκοπούλου!
    Φωτογραφίες της ερωμένης του Πασχάλη, Ουρανίας Τουτουντζή, Δημήτρης Παπανώτας
    Η Αλίκη Αρβανιτίδη ετοιμάζει την παντόφλα γιατί ο Παπανώτας το παρατράβηξε με την συμπόνια για την Ουρανία!
    Φωτογραφίες της ερωμένης του Πασχάλη, Ουρανίας Τουτουντζή, Αλίκη Αρβανιτίδη, Δημήτρης Παπανώτας
    Η Ρούλα Βροχοπούλου τάσσεται με το μέρος της Αλίκης, αλληλεγγύη απατημένων βλέπετε... Λαζόπουλος που τους χρειάζεται!
    Φωτογραφίες της ερωμένης του Πασχάλη, Ουρανίας Τουτουντζή, Ρούλα Βροχοπούλου
    Ε, ρε γλέντια, πάντως η Αλίκη έχει κι ένα δίκιο. Να την απατήσεις βρε Πασχάλη, αλλά με αυτή; Κανένα γούστο; Παντόφλαααααααα!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Το Sex, το city και η βιντεοταινία

    Το Sex, το city και η βιντεοταινίαΚαι μετά τα sex videos της Πάρις Χίλτον και την Πάμελα Άντερσον, άλλη μια "σταρ" του Χόλιγουντ έρχεται να μας δείξει πόσο καλή είναι στο... κρεβάτι. Και μάλιστα δεν είναι άλλη από την σεμνότυφη και μυξοπαρθένα Kristin Davis που έπαιζε την Σάρλοτ στο Sex and the City.

    Η Σάρλοτ αποφάσισε να πάρει λίγο από την αίγλη της Σαμάνθα και εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο "πικάντικες" φωτογραφίες της σε πολύ προσωπικές στάσεις και δραστηριότητες. Πώς διέρρευσαν αυτές οι φωτογραφίες; Οι κακές γλώσσες λένε οτι διέρρευσαν από έναν εκδικητικό πρώην φίλο της, και χρονολογούνται στο μακρινό 1991 ή '92, όταν ακόμα ήταν σχετικά νεαρή. Και ενώ άλλοι λένε ότι είναι ολόκληρο βιντεάκι και άλλοι απλές φωτογραφίες το θέμα είναι ένα: Η Κρίστιν Ντέιβις δεν χρειάζεται κανένα μάθημα από καμιά expert φιλενάδα-Σαμάνθα, το σιγανό ποταμάκι του δίνει και καταλαβαίνει.

    Αλλά εκτός από την Κριστίν Ντέιβις, νέα-σοκ χτύπησαν και την άλλη πρωταγωνίστρια του σίριαλ, την Sara Jessica Parker που είχε βολευτεί στην αναπαυτική πολυθρόνα του γκλαμουράτου κόσμου της... Το αμερικάνικο Μaxim ελάλησε: H Πάρκερ είναι η λιγότερο σέξι γυναίκα του πλανήτη!

    Παίρνοντας λοιπόν το ύφος της απορημένης Κάρυ όταν ο Big τις έριχνε τις χυλόπιτες την μία μετά την άλλη, κατάφερε να ισορροπήσει στα δεκαπεντάποντα τακούνια της και να απαντήσει: "Εγώ δεν έχω ενδώσει ποτέ στον πειρασμό των πλαστικών επεμβάσεων όπως τόσες άλλες σταρς. Έχω τεράστιο ψεύτικο στήθος ή σιλικονάτα χυμώδη χείλη; Μάλλον δεν ταιριάζω στα γούστα των δημοσιογράφων του περιοδικού. Αλλά είναι πραγματικά κακό και για τον σύζυγό μου αφού έχει να κάνει και με το δικό του γούστο". Μ' άλλα λόγια, αυτό νομίζει μόνο ότι της λείπει, τα χείλη και τα στήθη, όλα τα άλλα καλά είναι. Όσο για τον άντρα της, τον συμπαθέστατο Μάθιου Μπρόντερικ, όλοι είχαμε πάντα μιαν απορία για το δικό του γούστο.

    Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν δυο μήνες σχεδόν πριν βγει η ταινία Sex and the City στις αίθουσες. Πράγμα που δεν νομίζω να είναι καθόλου τυχαίο. Δείτε και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

    Διαβάστε την συνέχεια

    Γιατί παραιτήθηκε ο Κακαουνάκης από τον ALPHA

    Γιατί παραιτήθηκε ο Κακαουνάκης από τον ALPHAΠαιχνίδι εντυπωσιασμού ή οριστικό διαζύγιο; Σαν βόμβα έσκασε το νέο της παραίτησης του Νίκου Κακαουνάκη από τον ALPHA. O δημοσιογράφος, που σχολιάζει μέσω παραθύρου την ειδησεογραφία, αποχώρησε από το κανάλι της Κάντζας, δίνοντας έτσι λαβές για ποικίλα σχόλια.

    Γιατί όμως ο Κρητικός παραιτήθηκε; Μήπως απλά παίζει ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού;

    Ο ίδιος ο Κακαουνάκης λέει: «Ο λόγος είναι ότι έδωσαν μόνο στον Ανδρέα Λοβέρδο βήμα να μιλάει για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και εγώ έμεινα εκτεθειμένος. Με ενόχλησε η συμπεριφορά αυτού που κατεύθυνε την κουβέντα (για ποιον χτυπάει η καμπάνα κ. Ελλη Στάη;) και του ανθρώπου που ήταν στο κοντρόλ. Θεώρησα υποτιμητικό το γεγονός ότι, αντί να μιλήσω εγώ και να μεταφέρω τις απόψεις των τηλεθεατών, έβαλαν τον Λοβέρδο να μιλήσει. Μετά το δελτίο, πήγα στον διευθυντή και του είπα ότι αυτό με μειώνει επαγγελματικά. Του είπα ότι θα υποβάλω την παραίτησή μου γιατί αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο. Δεν ξέρω αν η παραίτησή μου έγινε δεκτή.»

    Α μάλιστα, παραιτήθηκε μεν, αλλά περιμένει να δει αν ο Κοντομηνάς θα κάνει δεκτή την παραίτηση του. Τζάμπα μάγκας ο Κακαουνάκης τελικά; Γιατί όποιος διαφωνεί και θέλει να διαμαρτυρηθεί, σηκώνεται και φεύγει, δεν περιμένει να "γίνει δεκτή η παραίτηση του". Δείτε τι γράφει και το Troktiko σχετικά.

    UPDATE

    Όπως είχαμε προβλέψει, τελικά ο Κακαουνάκης δεν φεύγει από τον ALPHA καθώς η παραίτηση του δεν έγινε δεκτή. Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί ή μου φαίνεται;

    Διαβάστε την συνέχεια

    Πόσο πρέπει να διαρκεί το sex;

    Ποια είναι η σωστή διάρκεια του sex;Η ερώτηση αυτή βασανίζει αιώνες τώρα άντρες και γυναίκες. Οι μεν πρώτοι προσπαθούν να... καθυστερήσουν, οι δε δεύτερες καμιά φορά αργούν τόσο πολύ που δεν φτάνουν ποτέ. Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει πόσο πρέπει να κρατάει μια σεξουαλική επαφή για να είναι ικανοποιημένοι και οι δύο.

    Η διάρκεια του σεξ, σύμφωνα με το περιοδικό "The Journal of Sexual Medicine" θα πρέπει να είναι μεταξύ των επτά και των δεκατριών λεπτών, συν τα προκαταρκτικά. Σας φαίνεται λίγο, ή μήπως... πολύ; Διαβάστε γιατί:

    Τη μελέτη αυτή έκαναν 33 Καναδοί και Αμερικάνοι σεξολόγοι και αποκάλυψαν πως τα δύο λεπτά είναι πολύ λίγα, τα τρία με επτά λεπτά επαρκή, ενώ τα τριάντα είναι πολλά. Μια σεξουαλική πράξη διάρκειας επτά με δεκατρία λεπτά είναι επιθυμητή και από τα δύο φύλα, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει πως το ζευγάρι θα πρέπει να προγραμματίζει την όρεξη του.

    «Η διάρκεια του σεξ εξαρτάται από το κάθε ζευγάρι και ο χρόνος αυτός είναι μεταβλητός», λέει ο Έρικ Κόρτι, καθηγητής κλινικής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

    Η έρευνα αυτή έγινε κυρίως για να αποφεύγονται σεξουαλικές απογοητεύσεις λόγω μη ρεαλιστικών κριτηρίων που βασίζονται πάνω στο μοντέλο ενός «μαραθώνιου σεξ», όπως βλέπουμε πολλές φορές στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

    Φυσικά, οι προτιμήσεις και η διάρκεια του σεξ αλλάζουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι τα επτά λεπτά είναι πολύ λίγα, ειδικότερα για τις γυναίκες, ενώ κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να τα βρίσκουν επαρκή. Ο κάθε ένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις πάνω σε αυτά που του αρέσουν στο σεξ και ειδικότερα οι γυναίκες είναι πολύ περίπλοκες και τα σεξουαλικά τους γούστα διαφέρουν πολύ.

    «Όλες οι γενικοποιήσεις σχετικά με το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, δεν θα πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα», υποστηρίζει ένας ερευνητής της ομάδας, ο Άλες Μακ Κέι, «δεν είναι ο χρόνος που έχει σημασία, αλλά η ποιότητα του σεξ, ανεξάρτητα αν διαρκεί πέντε ή είκοσι λεπτά».

    Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τη ιδανική διάρκεια του σεξ έδειξαν:

    1,3 λεπτά = Πολύ λίγο
    4,9 λεπτά = Αρκετό
    8 λεπτά = Επιθυμητό
    20 λεπτά = Πολύ

    Εγώ πάντως λέω πριν πάρετε τοις μετροτοίς τα παραπάνω, ρωτήστε τον/την σύντροφο σας γιατί μπορεί αυτός/ή να έχει άλλα γούστα, βρε αδερφέ!

    Διαβάστε την συνέχεια

    Μαρτίου 19, 2008

    Kalomira Report 3: Οι αντίπαλοι και το 19άρι της Έλενας

    Οι αντίπαλοι την Καλομοίρας στην EurovisionH γαλοπούλα της ΙρλανδίαςΔύσκολο το έργο της Καλομοίρας φέτος στη Eurovision για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι οτι πρέπει να περάσει από έναν δύσκολο ημιτελικό χωρίς τις "παραδοσιακές" ψήφους της Κύπρου, της Αγγλίας, της Γερμανίας κ.α. Ο δεύτερος είναι οτι υπάρχουν αρκετά καλά τραγούδια από τις υπόλοιπες 42 χώρες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι το "Secret combination" δεν τα πάει και τόσο καλά στις δημοσκοπήσεις.

    Εμείς σας παρουσιάζουμε ένα Megamix video με 12 δευτερόλεπτα από κάθε συμμετoχή στην φετινή Eurovision. Εσείς ακούτε και κρίνετε:



    Είναι νωρίς να μιλάμε ακόμα για φαβορί, αλλά οι χώρες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι η Τουρκία, η Σουηδία, η Αρμενία, η Ελβετία, η Σερβία, η Ρωσία και η Ουκρανία. Αίσθηση πάντως (με την κακή έννοια μάλλον) έχει κάνει η συμμετοχή της δημοφιλούς γαλοπούλας "Dustin the turkey" για την Ιρλανδία, που παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή στη χώρα τα τελευταία 20 χρόνια.

    Για την Καλομοίρα θετικό είναι οτι θα εμφανιστεί τελευταία (19η) στον ημιτελικό στις 20 Μαΐου καθώς γενικά οι χώρες που εμφανίζονται προς το τέλος τα πάνε καλά. 19η είχε επίσης εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του 2005 με τον νικηφόρο "My Number One". Το μόνο αρνητικό είναι οτι πριν από την Καλομοίρα (18ος) θα εμφανιστεί ο Ρώσος Dima Bilan (που το 2006 ήρθε 2ος με το "Never let you go" στην Αθήνα), ο οποίος είναι και πάλι μεγάλο φαβορί.

    Δύσκολα τα πράγματα Καλομοιράκι, γι' αυτό δουλειά!

    Περισσότερα για την Καλομοίρα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

    Διαβάστε την συνέχεια

    Ο Ερρίκος Πετιλόν πιάστηκε με κοκαΐνη

    Ο Ερρίκος Πετιλόν πιάστηκε με κοκαίνηΜετά τη σύλληψη του Νίκου Σεργιανόπουλου, άλλος ένας άνθρωπος της τηλεόρασης συλαμβάνεται για χρήση ναρκωτικών. «Είμαι άρρωστος, ρε παιδιά, είμαι χρήστης» ήταν οι πρώτες κουβέντες του πρώην μοντέλου και παρουσιαστή Ερρίκου Πετιλόν που συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας, λίγο μετά την αγορά μικροποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης.

    Σύμφωνα με την Espresso, η σύλληψή του δείχνει να έγινε τυχαία, ωστόσο η χρονική σύμπτωση με τις φήμες που κυκλοφορούσαν την τελευταία εβδομάδα ότι πιάστηκε και πάλι δημιουργούν «ερωτηματικά» για το κατά πόσον ο παρουσιαστής έχει τεθεί στο «στόχαστρο» των αρχών. Πώς έγινε η σύλληψη;

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σύλληψη του Ερρίκου Πετιλόν -συνελήφθη για πρώτη φορά από αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας, το 1998, για ένα γραμμάριο ηρωίνης- ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί της ομάδας του τμήματος Αμεσης Επέμβασης της Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν στις 6.15 το απόγευμα της Δευτέρας να κινείται σε περιοχή κοντά στην πλατεία Ομονοίας όπου είναι γνωστό ότι γίνεται διακίνηση ουσιών.

    Οι άνδρες της ομάδας βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Γερανίου, μόλις είδαν τον γνωστό παρουσιαστή να μπαίνει με τη μοτοσικλέτα του και να σταθμεύει στη Γερανίου. O Πετιλόν βγήκε λίγο αργότερα από τη στοά και επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του. Στη συμβολή των δύο δρόμων όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Εκείνοι δήλωσαν την ιδιότητά τους και ο παρουσιαστής κατέρρευσε. Με όψη εξαιρετικά ταλαιπωρημένου ανθρώπου έδειξε στους αστυνομικούς το ένα γραμμάριο ηρωίνη και το ένα γραμμάριο κοκαΐνη που είχε εξασφαλίσει νωρίτερα, ενώ σχεδόν απολογηητικά δήλωσε πως είναι χρήστης και άρρωστος.

    «Τα είχα κόψει επτά με οκτώ χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό τα ξανάρχισα» πρόσθεσε και χωρίς να αντισταθεί ακολούθησε τους αστυνομικούς ώς τα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ασφάλεια και κλείστηκε στα κρατητήρια του 11ου ορόφου. Εκεί πέρασε ήσυχα τη νύχτα του και το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, απ’ όπου αφού ορίστηκε να δικαστεί για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών για ιδίαν χρήση στις 4 Ιουλίου από το Αυτόφωρο Μονομελές αφέθηκε ελεύθερος.

    «Άτυχη στιγμή»
    Τα κινητά κουδούνιζαν επίμονα και εκείνος προσπαθούσε να καθησυχάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, που είχαν θορυβηθεί από την περιπέτειά του. «Οπως βλέπετε, είμαι καλά», ήταν τα πρώτα λόγια στους δημοσιογράφους, ενώ ένας αστυνομικός τού επέστρεφε το φάκελο με τα προσωπικά του αντικείμενα. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, αν και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας στο πρόσωπό του, ο Ερρίκος Πετιλόν χαρακτήρισε τη σύλληψή του «άτυχη στιγμή».

    Η επιστροφή στο Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη
    «Πρόκειται για ιστορία που έχει τελειώσει για μένα. Εχω ξεμπλέξει και δεν θέλω να θυμάμαι», λέει και προσθέτει ότι είναι θέμα ημερών η επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη. «Είχα πάρει μερικές ημέρες άδεια, για να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες που είχα με το μαγαζί μου», ανέφερε.

    Εγώ εύχομαι να έχει πράγματι ξεμπλέξει και να μην κάνει πια χρήση. Σίγουρα πάντως δεν είναι ο μόνος άνθρωπος της ελληνικής showbiz που είναι μπλεγμένος στα ναρκωτικά...

    Διαβάστε την συνέχεια

    Ρουμάνος βίαζε... κατσίκα στην Κρήτη

    Ρουμάνος βίαζε... κατσίκα στην ΚρήτηΟ κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εμείς κρυφό "καμάρι"... Ο λόγος για το τι τραβάνε τα καημένα τα ζώα με τις αρρωστημένες ορέξεις μερικών στα χωριά. Να λοιπόν που μια τέτοια ιστορία βγαίνει πάλι στην επικαιρότητα.

    «Καψούρα» με την κατσίκα του γείτονα είχε πάθει ένας Ρουμάνος, σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης. Επί περίπου ενάμιση μήνα ο βιτσιόζος αλλοδαπός «επισκεπτόταν» κάθε δύο ή τρία βράδια το δύστυχο ζωντανό, στη στάνη του, το πότιζε ρακί και στη συνέχεια το βίαζε, με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί η κατσίκα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της. Πώς όμως πιάστηκε ο "επιβήτορας";

    Η αδυναμία της κατσίκας προξένησε την περιέργεια του ιδιοκτήτη της κατσίκας, ο οποίος έβλεπε κάποια πρωινά το ζώο του να τον κοιτάει περισσότερο με το βλέμμα... αγελάδας παρά κατσίκας (if you know what I mean) και αποφάσισε να μάθει τι συνέβαινε. Αρχικά, ερεύνησε τη στάνη και βρήκε δεκάδες αποτσίγαρα και άδεια πλαστικά μπουκαλάκια που, όπως διαπίστωσε, περιείχαν ρακί που είχε καταναλωθεί. Αμέσως κατάλαβε ότι το ζώο είχε επισκέψεις κι έτσι με τη βοήθεια της γυναίκας του αποφάσισε να λύσει το μυστήριο. Το Σγουροκεφάλι είναι πολύ μικρό χωριό και δεν ήταν δύσκολο να μάθουν ότι τη μάρκα των αποτσίγαρων που βρέθηκαν στη στάνη κάπνιζε ο Ρουμάνος γείτονας.

    Ο ιδιοκτήτης του ζωντανού αποφάσισε να στήσει καραούλι για να δει με τα ίδια του τα μάτια αν αυτό στο οποίο έτρεχε η φαντασία του ήταν αλήθεια. Αρχικά, πέρασε αρκετές ώρες κρυμμένος πάνω σε μια ελιά, δίπλα στη στάνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά, ένα βράδυ άκουσε βήματα και πλησίασε όσο πιο αθόρυβα μπορούσε να δει ποιος είχε «επισκεφθεί» το ζώο. Αυτό που αντίκρισε δεν ήθελε να το πιστέψει. Ο Ρουμάνος με κατεβασμένο το παντελόνι ετοιμαζόταν να επιδοθεί σε ακόλαστες πράξεις με την άμοιρη κατσίκα.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο κτηνοβάτης -ο οποίος ήταν μεθυσμένος- βρέθηκε μεμιάς δεμένος χειροπόδαρα και λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία που είχε στο μεταξύ ειδοποιηθεί. Η οικογένεια πάντως δήλωσε συγκλονισμένη από το περιστατικό. «Καλύτερα να μας την έκλεβαν, παρά αυτό που της κάνανε» έλεγαν. Εμ, δίκιο έχουν, δεν έχουν;

    Μια... ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέμα αυτό έχει ξεκινήσει στο Phorum.gr.

    Διαβάστε την συνέχεια


    @ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


    AdBanner Exchange



    Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange