Φεβρουαρίου 29, 2008

Ο Αλέξης, η Αλέκα κι ο Αλέκος...

Εμείς σου το 'χαμε ξαναπεί, Γιώργο μου Παπανδρέου μου: ου μπλέξεις με τις λέξεις. Γιατί τελικά δεν ξέρεις ποιος σ' αγαπά και ποιος σ' απατά. Καλά έκανες, λοιπόν, και πήγες σε μια αστροτερατολόγα καφετζού, που σου είπε προφητικά:

«Μην μπλέξεις με κάποιον που λέγεται Αλέξης».

Για μια στιγμή, Γιώργο μου, ζεϊμπεκλή μου και καραμπουζουκλή μου, νόμισες πως σου μιλάει για τον Αλέξη Κούγια. Όχι. Η μάγισσα εννοούσε άλλον Αλέξη, που έχει άλλα χούγια: τον Αλέξη Τσίπρα, του Συνασπισμού. Τον είχες βάλει στο μάτι, Γιώργο μου, αυτόν τον Αλέξη, για να τον πάρεις μαζί σου στο ΠΑΣΟΚ-διαπασόκ και να το κάνεις πάλι μεγάλο κόμμα, από απόκομμα.

Φρούδες ελπίδες. Φλούδες παρτίδες.

Τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έγινε από τον Αλ-Αλ τον Αλέκο Αλαβάνο πρόεδρος στο Συνασπισμό και ανέβασε τα ποσοστά του θριαμβευτικά σου είπε «όχι» και σου ξερίζωσε την καρδιά σύρριζα. Η μοίρα σου το 'χει όλοι να σου λένε «όχι».

Όλοι το χουν πάρει χαμπάρι: τώρα είναι δεν είναι της μόδας οι Κώστηδες, ούτε οι Γιώργηδες. Τώρα κυριαρχούν οι Αλέξανδροι, οι Αλέκοι, οι Αλέκες, οι Αλέξηδες. Κι επειδή ο Αλέξης Τσίπρας, νέος, ωραίος και γενναίος, έχει πάει το κόμμα του στο 14%, τον φοβάται ακόμα και η κόκκινη γυναίκα, η Αλέκα, που μένει ακίνητη στο 6%.

Τόσο, που βλέπει τον Αλέξη σαν εφιάλτη που θα της φάει ποσοστά και τον παρακαλά:

Αχ, Αλέξη, Αλέξη, μη μου φας κι αυτό το έξι.

Βασισμένο στο απολαυστικό κείμενο εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια

Η sexy Αργεντίνα φαν του Ντιέγκο Σιμεόνε

σεξ videos σεξυ φωτογραφίεςΗ μεγάλη δόξα του αργεντινικού ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Σιμεόνε ή "Τσόλο", ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ρίβερ Πλέιτ, απολαμβάνει της λατρείας μίας εκ των ωραιοτέρων γυναικών συμπατριωτών του. Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε Αργεντίνα, αλλά για την 20χρονη πανέμορφη ηθοποιό, παραγωγό και μοντέλο, Λούλι Φερνάντες, παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής στην χώρα του τανγκό, η οποία δεν κρύβει την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφει στο είδωλο της.

Μία "αγάπη" που έχει τις ρίζες της από την εποχή των παιδικών της χρόνων, όταν η Λούλι ήταν απλά ένα μικρό κορίτσι με δύο αδερφούς παθιασμένους με τη στρογγυλή θεά και ο "Τσόλο" ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που υποσχόταν πως θα έχει τεράστια πρόοδο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε αποκαλυπτικές φωτογραφίες και ένα καυτό video της Λούλι και ξερουμε οτι θα συμφωνήσετε μαζί μας οτι ο Σιμεόνε είναι πολύ τυχερός να απολαμβάνει τον... θαυμασμό της!

σεξ videos σεξυ φωτογραφίες σεξ videos σεξυ φωτογραφίες σεξ videos σεξυ φωτογραφίεςσεξ videos σεξυ φωτογραφίες
"Ο Σιμεόνε και ο Μπατιστούτα ήταν πάντα τα είδωλά μου", τόνισε με ειλικρίνεια η Φερνάντες, η οποία δεν κρύβει ότι έχει επίσης αδυναμία και και στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

"Ναι, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πιο γοητευτικός Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής, αλλά ο Σιμεόνε είναι ο πιο ωραίος ποδοσφαιριστής της Λατινικής Αμερικής.

σεξ videos σεξυ φωτογραφίεςσεξ videos σεξυ φωτογραφίεςσεξ videos σεξυ φωτογραφίες
Η Λούλι, η οποία είναι συμπαρουσιάστρια ενός διάσημου αθλητικού προγράμματος στην Αργεντινή, είχε πρόσφατα την ευκαιρία να γνωρίσει τον πρώην "καπιτάνο" της Εθνικής Αργεντινής κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην οποία η ίδια παίρνει μέρος.

"Ήταν ωραίο να τον γνωρίσω, τον παρακολουθώ πάντα. Τώρα είναι προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, της αγαπημένης μου ομάδας.

Τί καριέρα μπορεί να κάνει ως τεχνικός; Προβλέπω ένα σπουδαίο μέλλον. Πρέπει να έχει υπομονή, με δεδομένο ότι η Ρίβερ έχει πάρα πολλούς παίκτες μεγάλης ποιότητας".

Όσο για περαιτέρω στοιχεία για την φανατική θαυμάστρια του Σιμεόνε, Λούλι Φερνάντες, συγκρατήστε ότι:

Eκανε ρυθμική γυμναστική κάθε μέρα από τα 7 μέχρι τα 13 της χρόνια, στη συνέχεια έκανε πατινάζ και χόκεϊ επί χόρτου, ενώ όταν βαρέθηκε αυτά τα αθλήματα και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, προκάλεσε "μπαμ" στο χώρο μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον... Μικ Τζάγκερ, τον αρχηγό του θρυλικού συγκροτήματος "Rolling Stones"!

Μετά (και) από αυτό το γεγονός, πως να μην έρθουν βροχή οι προτάσεις και τα άκρως αποκαλυπτικά εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά όπως το "Maxim", το "People" και το "Man".

Διαβάστε την συνέχεια

Ο Lenny Kravitz έρχεται στην Αθήνα

Ο Lenny Kravitz έρχεται για live στις 1 Αυγούστου στον Λυκαβυτό! Και θα έρθει τη στιγμή που το νέο του album είναι στην κορυφή των charts, αυτό είναι άλλωστε το σωστό timing. Η προπώληση εισητηρίων αρχίζει στις 5 Μαρτίου και τα εισητήρια αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα. Γι΄ αυτό τρέξτε!

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Tην Πρώτη του Αυγούστου η Αθήνα αλλάζει! Ντύνεται funky, εκστασιάζεται και χορεύει στο ρυθμό των "Let Love Rule", "Mr. Cab Driver", "I Belong To You" ,"Are you gonna go My Way", "American Woman", "Fly Away" κ.α. Είναι ώρα να κάνουμε τη διαφορά! "It Is Time For A Love Revolution" και το μανιφέστο του Lenny Kravitz πλημμυρίζει το Λυκαβηττό: "LOVE REVOLUTIONARIES - Stand up and make yourself known I want to see each and everyone of you! We are all Brothers and Sisters in this movement of spreading the message of Love to hungry hearts and ears! Be well Lenny" Είναι απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό !!! Ο Kravitz με το αναγνωρίσιμο εκρηκτικό funk και rock n roll κοκτέιλ ήχων και με μια 10μελή μπάντα διασφαλίζει τη μοναδικότητα μιας «one time only» βραδιάς. Για όσους δίνουν βάση στην μαγεία των αριθμών το "It Is Time For A Love Revolution" είναι το 8ο άλμπουμ του Lenny που συμπληρώνοντας 18 χρόνια καριέρας έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα την 1.08.08...αν το δούμε αλλιώς το 8 είναι το σύμβολο για το άπειρο όση και η αγάπη μας! Mην περιμένετε άλλο, join "Love Revolution Tour" με χορηγό την Sony Ericsson.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η προπώληση των εισιτηρίων προς 50 euro ξεκινά την Τετάρτη 5 Mαρτίου. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διαρκέσει πολύ - αν λάβετε υπ όψιν σας την περιορισμένη χωρητικότητα του θεάτρου του Λυκαβηττού. Για αυτό ας δώσουμε αμέσως τις πληροφορίες των σημείων προπώλησης:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr.
Η διοργάνωση της συναυλίας του Lenny Kravitz στην Αθήνα έχει την υπογραφή της Di Di Music - Big Star Promotion.
"

Διαβάστε την συνέχεια

Φεβρουαρίου 28, 2008

LOST - 4th season από 14 Μαρτίου στη Nova

Είναι η σειρά που έγραψε ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, η σειρά που το πρώτο της επεισόδιο κόστισε 12 εκατομμύρια δολάρια και το είδαν 18,65 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στην Αμερική δεν έχουν παιχτεί ούτε πέντε επεισόδια από την τέταρτη σεζόν κι όμως η τέταρτη σεζόν του LOST έρχεται στην Ελλάδα!

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία από τις 14 Μαρτίου να παρακολουθούν στα κινηματογραφικά κανάλια του Filmnet τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου. Για πρώτη φορά μια ξένη σειρά έρχεται στην Ελλάδα σχεδόν ταυτόχρονα με την επίσημη πρεμιέρα της στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Θέλετε να μάθετε λίγα πράγματα για την υπόθεση; Όχι πολλά spoilers, we promise! Περισσότερα λοιπόν μυστικά του νησιού θα αποκαλυφθούν, την ίδια ώρα που η ομάδα των «αγνοούμενων» θα κάνει και πάλι απεγνωσμένες προσπάθειες να διαφύγει. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται, καθώς η ιστορία ξετυλίγεται σε νέους τομείς και νέες διαστάσεις. Ταξίδια στον χρόνο, άλλοι “άλλοι”, η μυστηριώδης εμφάνιση του πατέρα του Locke στο νησί. Πού οδηγούν όλα αυτά; Πώς θα τελειώσει;

Η ιστορία της σειράς
Η σειρά ξεκίνησε ως ιδέα τον Ιανουάριο του 2004, όταν ο Lloyd Braun, τότε διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου ABC, έδωσε την εντολή για ένα σενάριο, που θα συνδύαζε τον κινηματογραφικό «Ναυαγό» (Cast Away) και το δημοφιλές τηλεοπτικό reality Survivor. Ο Braun δεν έμεινε ενθουσιασμένος από το αρχικό αποτέλεσμα και τότε επικοινώνησε με τον J.J. Abrams (δημιουργό της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Αlias).

Ο J.J. Abrams επεξεργάστηκε την αρχική ιδέα μαζί με τον επίσης σεναριογράφο Damon Lindelof. Το σενάριο τους εγκρίθηκε και η παραγωγή ξεκίνησε κάτω από αυστηρά και «σφιχτά» deadlines. Η ειρωνεία είναι ότι ο Lloyd Brown απολύθηκε (πριν το πρώτο επεισόδιο βγει στον αέρα) από τη μητέρα εταιρεία Disney, επειδή έδωσε το «πράσινο φως» για ένα τόσο ακριβό και ριψοκίνδυνο επιχείρημα.

Για την ιστορία, το πρώτο επεισόδιο (το οποίο ολοκληρώθηκε σε δύο μέρη) του Lost ήταν και το πιο ακριβό στην ιστορία του ABC, κοστίζοντας περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια. Ο μέσος όρος ενός πιλότου κυμαίνεται ανάμεσα σε 4 και 5 εκατομμύρια δολάρια. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ξεκίνησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC με 18,65 εκατομμύρια τηλεθεατές. Το δεύτερο επεισόδιο προσέλκυσε 16,33 εκατομμύρια θεατές.

Τα βραβεία
Η σειρά βραβεύτηκε με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς (Emmy Award for Outstanding Drama Series) το 2005 για τον πρώτο κύκλο και την ίδια χρονιά ο J.J Abrams βραβεύτηκε με το Εmmy σκηνοθεσίας για το πιλοτικό επεισόδιο. Το καστ της σειράς βραβεύτηκε με το Screen Actors Guild Award (best ensemble cast). Τον Ιανουάριο του 2006 η σειρά βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Τηλεοπτικής Δραματικής Σειράς (Golden Globe Award for Best Television Drama).

Διαβάστε την συνέχεια

Πάνω από 100.000 ψήφους διαφορά η Καλομοίρα από τον Μαρτάκη στην Eurovision

Είναι πια γεγονός. Άλλος ένας Eurovision τελικός ολοκληρώθηκε. Τι Ζαχόπουλοι, τι Μακεδονίες, τι PRESS-GR, το εθνικό θέμα είναι ένα και ακούει στο όνομα Eurovision. Και επειδή ξέρουμε οτι μία φορά δεν είναι αρκετή, εδώ σας έχουμε τα videos όλων των συμμετεχόντων.

Εμείς να σταθούμε στην παρουσίαση των αδελφών Μαγγίρα που πολύ μας άρεσε και μας έκανε να γελάσουμε. Επίσης, στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας η Καλομοίρα σάρωσε με 167.000 ψήφους (65%), 56.000 ο Μαρτάκης (22%), και 35.000 η Χρύσπα (13%). Η επιτροπή έβγαλε πρώτο τον Μαρτάκη (57%) και δεύτερη την Καλομοίρα (29%). Η τηλεθέαση κυμάνθηκε στο 50%, φτάνοντας το 60% σε ορισμένες στιγμές!

Δείτε παρακάτω την Καλομοίρα, τον Μαρτάκη και την Χρύσπα LIVE. Τα σχόλια δικά σας!

Καλομοίρα - Secret combination WINNER



Κώστας Μαρτάκης - Always and forever



Χρύσπα - A chance to love

Διαβάστε την συνέχεια

Φεβρουαρίου 27, 2008

Νέα κόντρα Λαζόπουλου - Αυτιά στον ALPHA

Πυκνώνουν τα σύννεφα στον ALPHA μετά την νέα επίθεση του Λάκη στον Αυτιά. Ο δημοσιογράφος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο χλευασμός που του έκανε ο Λαζόπουλος άρχισε να θυμίζει λίγο από Καρβέλα. Καλή η σάτιρα, αλλά οι ύβρεις δεν έχουν θέση σε μια ώρα υψηλής τηλεθέασης. Είναι, το λιγότερο, άκομψο ο Λάκης να λέει τον Αυτιά «κλαψομούνη» και «ποντικομαμή». Έτσι είναι Λάκη. Όχι τα δικά σου, δικά σου και τα δικά μου δικά σου. Πολλοί λένε μάλιστα οτι η εμμονή του Λάκη στον Αυτιά όταν ξέρει ότι ο δημοσιογράφος ενοχλείται, δείχνει εμπάθεια.

Πάντως στην τηλεθέαση σκίζει ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως δείχνουν τα χτεσινά νούμερα: Χτες έκανε μέχρι 70% και στον ALPHA προσπαθούν να τον πείσουν να μην σταματήσει την εκπομπή το Πάσχα. Η διαφορά θα είναι τεράστια και το κανάλι δεν είναι και στα καλύτερα του. Ο Λάκης χθες έκανε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και ξεπέρασε το 70%, κάτι που έχει κάνει λίγες φορές. Είναι πολλά τα λεφτά Λάκη, ακούς;

Διαβάστε την συνέχεια

Πάει για κλείσιμο το PRESS-GR

Andreas Kapsabelis Kapsampelis Αντρέας Ανδρέας Καψαμπάλης Ανδρεας Καψαμπελης PRESS-GR Press-gr NakedNews-GRΈντονες είναι οι πληροφορίες οτι το PRESS-GR θα κλείσει τελείως μετά τις μηνύσεις που έχουν γίνει, καθώς οι κατηγορίες είναι πολλές. Είναι ακόμα φανερό ότι όσοι έγραφαν εκεί μέσα φοβούνται να συνεχίσουν να στέλνουν κείμενα ή επιστολές ακόμα και την πιο απλή θεματολογία για να μην τους βγει η στάμπα και μετά τους κυνηγάνε. Άμα σου βγει τ'όνομα...

Εν τω μεταξύ, σάλος έχει δημιουργηθεί από την παραίτησή της ιδιαιτέρα γραμματέας του κ. Αλογοσκούφη, καθώς ήταν γνωστή ενός από τους διαχειριστές του PRESS-GR. Σήμερα όμως είχαμε και άλλη παραίτηση: παραιτήθηκε και η αδερφή της που είχε πριν λίγες μέρες προσληφθεί στο γραφείο του Υπουργού. Οι δυο κυρίες παραιτήθηκαν για να μην εμπλακεί το όνομά τους δίχως λόγο στην υπόθεση.

Τέλος, την διαμαρτυρία στα όρια της "παράκρουσης" συνεχίζει ο Ανδρέας Καψαμπέλης. Ο διαχειριστής του PRESS-GR έκανε νέα εμφάνιση στο MEGA και χαρακτήρισε εξουσιαστή τον Γιώργο Οικονομέα επειδή του έκανε μια απλή ερωτησούλα. Ο Οικονομέας μπορεί να ανήκει στο σύστημα αλλά μη ξεχνάτε ότι, όπως διαβάζουμε, το πολεμάει εκ των έσω (όσο μπορεί βέβαια) και αυτό είναι πιο δύσκολο. Το λέμε αυτό γιατί πρόσφατα τον ακούσαμε να λέει στον αέρα ότι αν αποδειχθεί ότι στο mega είδαν το dvd, ο ίδιος θα παραιτηθεί. Επίσης ο Ανδρέας Καψαμπέλης δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο Οικονομέας έφυγε από τον ALPHA γιατί είχε κόντρα με τον "εξουσιαστή" Ηρακλή Φιδετζή.

Διαβάστε την συνέχεια

Party girls του Χόλιγουντ - Μέρος 2: Lindsay Lohan

Συνεχίζουμε με το 2ο μέρος των ποστς για τα 7 party girls του Χόλιγουντ.

Μέρος 1 | Μέρος 2 | Μέρος 3 | Μέρος 4 | Μέρος 5 | Μέρος 6 | Μέρος 7

Πίνουν, μπαινοβγαίνουν στα αστυνομικά τμήματα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλούν και να ξενυχτάνε. Πρόκειται για γυναίκες που εκτός από το να πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλα, πρωταγωνιστούν και στις φαντασιώσεις όλων των αντρών του πλανήτη. Μετά την Πάρις Χίλτον, συνεχίζουμε με την φίλη της Lindsay Lohan.

Η Λίντσεϊ Λόχαν δεν αφήνει να περάσει ούτε μία εβδομάδα χωρίς να απασχολήσει τον τύπο με τα καπρίτσια της. Ποια είναι τα καμώματα του πρώην αθώου κοριτσιού με τις φακίδες;

Η Lindsay Lohan αφού πρωταγωνίστησε σε οικογενειακές ταινίες, προσπαθεί να μας πείσει πως είναι πλέον γυναίκα και το κέφι της θα κάνει. Συλλαμβάνεται επειδή οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ και μπαινοβγαίνει στις κλινικές αποτοξίνωσης με τον ίδιο ρυθμό που μπαινοβγαίνει στα parties και τα club. Ας κάνει ότι θέλει, μόνο μια ένσταση έχουμε. Να αλλάξει το ξανθό στα μαλλιά, γιατί με το φυσικό της κόκκινο ήταν πολύ πιο σέξι. Απολάυστε την καυτή Λίντσεϊ:



Διαβάστε και για τα υπόλοιπα party girls του Χόλιγουντ:

Μέρος 1: Paris Hilton
Μέρος 2: Lindsay Lohan
Μέρος 3: Nicole Richie
Μέρος 4: Mary Kate Olsen
Μέρος 5: Tara Ried
Μέρος 6: Misha Barton
Μέρος 7: Britney Spears


Διαβάστε την συνέχεια

Φιλικό με τις ΗΠΑ θέλει το Κόσοβο στο ποδόσφαιρο

ποδόσφαιρο κόσοβοΔεν έγιναν καλά-καλά κράτος, και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κοσόβου θέλει κιόλας την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών ως αντίπαλο για τον πρώτο επίσημο αγώνα της. Περνά η διπλωματία... από το ποδόσφαιρο;

"Θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτός ο αγώνας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά θα είναι μία πολύ συμβολική στιγμή και θα πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο", τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φαντίλ Βόκρι, σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας.

Πότε όμως θα γίνει το φιλικό; "Μια καλή ευκαιρία θα ήταν να εκμεταλλευθούμε το ταξίδι της αμερικάνικης ομάδας στην Ευρώπη στα τέλη Μαρτίου, όταν και θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Πολωνία", συμπλήρωσε ο Βόκρι.

Το ποδόσφαιρο αποτελεί το δημοφιλέστερο άθλημα στη γειτονική χώρα, η οποία ελπίζει να γίνει μέλος της UEFA και της FIFA, παρά την αντίσταση που προβάλλει η Σερβία και άλλοι σύμμαχοί της, όπως η Ρωσία.

Το Κόσοβο είναι ήδη μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις και μάλιστα θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του αθλήματος, που θα διεξαχθεί φέτος στην Κίνα.

Διαβάστε την συνέχεια

"Hard Candy" ο νέος δίσκος της Madonna

Η Μαντόνα ξέρει να στρέφει τους προβολείς πάνω της. Ποιος δεν θυμάται το προκλητικό φιλί της στο στόμα με την Britney Spears μερικά χρόνια πριν. Τώρα λοιπόν και μετά από πολλές υποθέσεις και συζητήσεις από τους φανατικούς θαυμαστές της και τους δημοσιογράφους, ανακοινώνει -επιτέλους- τον τίτλο του νέου της άλμπουμ.

«Hard Candy» θα ονομάζεται και αν αναρωτιέστε για την επιλογή, σας απαντά η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, Liz Rosenberg, που δήλωσε ότι «η Madonna λατρεύει τα γλυκά» (σ.σ.: candy). Και η Madonna έσπευσε να δηλώσει περί "οπισθίων": "Θα σας κλωτσήσω στα οπίσθια, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε καλά".

Μαζί με την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου ήρθε και η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του άλμπουμ. Θα κάνει πρεμιέρα στα δισκοπωλεία στις 29 Απριλίου, με το πρώτο σινγκλ, το ντουέτο με τον Justin Timberlake, «4 Minutes To Save The World», να κυκλοφορεί από τα τέλη Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, το «γλυκό» νέο άλμπουμ της Madonna θα περιλαμβάνει και ένα τραγούδι με τον τίτλο «Candy Store», την παραγωγή του οποίου έχει κάνει ο Pharell.

Επίσης, συνεργάζεται με τον παραγωγό των μεγαλύτερων επιτυχιών της εποχής, Timbaland, βάζοντας, όπως γίνεται προφανές, έντονο hip hop ρυθμό στη νέα της δουλειά.

Διαβάστε την συνέχεια

Δείτε τις πρόβες του τελικού της Eurovision

Martakis Kalomira Hrispa Eurovision Μαρτάκης Καλομοίρα Χρύσπα 2008Με την ψήφο της κριτικής επιτροπής (40%) και του κοινού (60%) θα επιλεγεί σήμερα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 53ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα, στο Αθηνών Αρένα και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ στις 22:00.

Σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο από τις πρόβες της Χρύσπας, του Μαρτάκη και της Καλομοίρας την Τρίτη:



Την Χρύσπα, τον Κώστα Μαρτάκη και την Καλομοίρα, εκτός από τους τηλεθεατές θα κρίνει και η επταμελής κριτική επιτροπή που θα αποτελούν ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, που θα είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και στιχουργός Αντώνης Ανδρικάκης, ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης Δημήτρης Γόντικας, ο συνθέτης – τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Κυβέλος, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ Ευαγγελία Πισκερά και η παρουσιάστρια της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα", Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Πίτσες, σουβλάκια, μπύρες, ξέρετε το γνωστό πανηγύρι και φέτος. Και η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο, γιατί μπορεί να έχουμε Ζαχόπουλους, Αναστασιάδηδες και Μακεδονίες, αλλά η Eurovision είναι σταθερή αξία σ΄αυτόν τον τόπο. Εμείς τι άλλο να πούμε, ας νικήσει ο καλύτερος!

Διαβάστε την συνέχεια

Party girls του Χόλιγουντ - Μέρος 1: Paris Hilton

Πάρις Χίλτον σεξυ γυμνήΠίνουν, μπαινοβγαίνουν στα αστυνομικά τμήματα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλούν και να ξενυχτάνε. Ξεκινάμε μια σειρά από ποστς για τα επτά αμαρτωλά party girls του Χόλιγουντ. Πρόκειται για γυναίκες που εκτός από το να πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλα, πρωταγωνιστούν και στις φαντασιώσεις όλων των αντρών του πλανήτη.

Μέρος 1 | Μέρος 2 | Μέρος 3 | Μέρος 4 | Μέρος 5 | Μέρος 6 | Μέρος 7

Η Πάρις Χίλτον κάνει την αρχή και οι υπόλοιπες ακολουθούν. Πράγματι, όταν μιλάει κανείς για άτακτα κορίτσια, η πρώτη που σκέφτεται είναι μία. Η Πάρις Χίλτον έγινε συνώνυμη του σέξι κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. Έχει περάσει από τον κινηματογράφο, από το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι «The Simple Life» έφτασε να βγάλει το δικό της cd, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την σκανδαλώδη home made ταινία της «A night in Paris». Κάποιοι την θαυμάζουν, άλλοι τη μισούν. Σίγουρα, όμως, όλοι ασχολούνται μαζί της.

Απολαύστε την στο πρόσφατο στριπτίζ της:




Διαβάστε και για τα υπόλοιπα party girls του Χόλιγουντ:

Μέρος 1: Paris Hilton
Μέρος 2: Lindsay Lohan
Μέρος 3: Nicole Richie
Μέρος 4: Mary Kate Olsen
Μέρος 5: Tara Ried
Μέρος 6: Misha Barton
Μέρος 7: Britney Spears

Διαβάστε την συνέχεια

Φεβρουαρίου 26, 2008

Ο Μαρτάκης άλλαξε το τραγούδι του για τη Eurovision

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, συνθέτης του τραγουδιού "Always and forever" του Κώστα Μαρτάκη, την είδε φαίνεται αλλιώς και έκανε μεγάλες αλλαγές στο τραγούδι του. Αφού να φανταστείτε, από pop-rock το κομμάτι τώρα φέρνει σε dance. Μήπως ο Κοντόπουλος και η Sony κατάλαβαν οτι στην Ελλάδα αυτό το demi στυλ δεν πουλάει, οπότε το γύρισαν σε πιο μπιτάκι;

Εμείς πάντως βρήκαμε 1,5 λεπτό από την καινούργια version και σας την παρουσιάζουμε στο βιντεάκι παρακάτω:



Τι άλλαξε λοιπόν στην καινούργια version;
Η εισαγωγή είναι σίγουρα πιο δυνατή και έχει πιο πολύ ρυθμό. Γενικά, το κομμάτι είναι πιο έντονο και με πολύ beat, πράγμα που απαιτεί βέβαια και από τον Μαρτάκη την ανάλογη σκηνική παρουσία.

Οι προετοιμασίες του Μαρτάκη, της Καλομοίρας και της Χρύσπας στο Αθηνών Αρένα είναι πυρετώδεις. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε βιντεάκι από τις πρόβες εδώ στο NakedNews-GR. Μείνετε συντονισμένοι.

Διαβάστε την συνέχεια

Σοκάρει και πάλι η περιπέτεια της Μαριέτας Γιαννάκου

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτεις υγείας για την πρώην υπουργό Παιδείας Μαριέτα Γιαννάκου.

Την Τρίτη (26/2) εισήχθη εκ νέου στο χειρουργείο για καθαρισμό τραύματος, αλλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εισήχθη στο μηχάνημα τεχνητής αναπνευστικής στήριξης.


Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεότερα.

Διαβάστε την συνέχεια

Χωρίς Μετρό η Αθήνα την Τετάρτη

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν το πρωί και το βράδυ της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, οι συρμοί του μετρό, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, το μετρό δεν θα κυκλοφορήσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί της Τετάρτης και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Βασικό αίτημα των εργαζομένων που αποφάσισαν τη στάση, είναι η ένταξή τους στο καθεστώς βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Διαβάστε την συνέχεια

Ο Κώστας Μαρτάκης ολοκλήρωσε το promo tour

O Kώστας Μαρτάκης ολοκλήρωσε το promo tour για την παρουσίαση του τραγουδιού του για τη Eurovision "Always and Forever". Η Λαμία, η Κέρκυρα, η Αλεξανδρούπολη, η Καβάλα, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και η Κομοτηνή υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη τον Κώστα Μαρτάκη και απέδειξαν ότι τα τραγούδια γίνονται επιτυχίες από τον κόσμο που τα τραγουδάει και τα αγαπάει.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την συνέντευξη του Κώστα Μαρτάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κομοτηνής Δίαυλο 92,4, όπως αναρτήθηκαν στο Facebook από παραγωγό του σταθμού:

Μαρτάκης Κώστας Eurovision

Μαρτάκης Κώστας Eurovision

Διαβάστε την συνέχεια

Η κόρη του Καψαμπέλη απαντά για το PRESS-GR

Andreas Kapsabelis Kapsampelis Αντρέας Ανδρέας Καψαμπάλης Ανδρεας Καψαμπελης PRESS-GR Press-gr NakedNews-GRΗ κόρη του Ανδρέα Καψαμπέλη, Αλεξία Καψαμπέλη, φοιτήτρια στο 4ο έτος της Νομικής, απαντά στις κατηγορίες για το PRESS-GR μέσω του ομώνυμου μπλογκ. Παραπονιέται, αγαναχτεί, διαμαρτύρεται και εξιστορεί την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι της.

Σας παραθέτουμε το κείμενο της προς κρίση. Εμείς να σταθούμε στον έλεγχο των υβριστικών σχολίων που άρχισε να κάνει το PRESS-GR, όπως είχαμε ζητήσει και σε προηγούμενο ποστ. Ας δούμε λοιπόν τι γράφει η Αλεξία Καψαμπέλη:

"Πίστευα βαθεια ότι η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα η οποία ενδιαφερόταν και προστάτευε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η φιλοξενία ήταν πολύ σημαντική για τους αρχαίους Έλληνες για τους οποίους όλοι εμείς σήμερα είμαστε πέρήφανοι.

Προς λύπη μου διαπιστώνω ότι τα πράγματα σήμερα είναι πολύ διαφορετικά. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις υποκλοπές, την υπόθεση των Πακιστανών, τους ξυλοδαρμούς των αλλοδαπών στο αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας ή μήπως τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή;

Αλήθεια, υπήρξε τιμωρία και αποδοκιμασία από την ελληνική πολιτεία και τον πολιτικό κόσμο της χώρας; Ή μήπως νομίζουν ότι αυτά ξεχνιούνται και ότι ο κόσμος παρακολουθεί και ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για τα κουτσομπολιά και για την ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που παρέχουν τα ΜΕΣΑ;

Τόσο καιρό έκανα υπομονή. Ολα τα πράγματα όμως έχουν τα όρια τους. Και τώρα θέλω να μιλήσω, να γράψω. Και μάλιστα προκαλώ όποιον θέλει να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδείς αναφορές. Να στραφεί κατά ενός εικοσάχρρονου ανθρώπου που δεν διστάζει να πει αυτό που βλέπει και νιώθει.

Ανέφερα και στην αρχή ότι μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 πίστευα στην Ελλάδα και στην ελευθερία και τη δημοκρατία που τη διακρίνουν. Υπήρξαν όμως άνθρωποι που φρόντισαν να τα καταφέρουν, ομολογώ, να με κάνουν να αλλάξω γνώμη και να καταλάβω ότι ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΙΑ υπάρχει και στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 αυτό που βιώσαμε δεν περιγράφεται και δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μπήκαν στο σπίτι μας 6 αστυνομκοί και ένα ανακριτής. Δεν μας έλεγαν τι ακριβώς ήθελαν. Και με το ζόρι, μας είπαν ότι ήθελαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι και ότι ήταν από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Τίποτε άλλο.

Ο κύριος Χιώτης βέβαια χθες στις ειδήσεις του "μεγάλου και αντικειμενικού" καναλιού MEGA, ήξερε ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ και ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. Μήπως θα έπρεπε να αφήσει τη δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με κάτι άλλο; Καταλαβαίνετε...

Αλήεθια, το MEGA δεν μας έχει διευκρινήσει τι έκαναν με το DVD του Ζαχόπουλου και της Τσέκου. Γιατί από τη μία οι "μεγάλοι, διάσημοι και αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι του δελτίου, υποστηρίζουν ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ DVD, ενώ ο κ. Καμποράκης ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ; Γιατί από τη μία το όνομα και το πρόσωπο της Τσέκου το κρύβουν και την προστατεύουν τόσο, ενώ από την άλλη αφήνουν και ανέχονται να σπιλώνονται ονόματα, υπολήψεις, οικογένειες χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες; Ξεχνούν φαίνεται το τεκμήριο της αθωότητας ή μήπως δεν υπάρχει πια και είναι δημιούργημα της φαντασίας και του ρομαντισμού μας;

Συνεχίζοντας την αναφορά για τα τεκαταινόμενα στο σπίτι μας, νιώσαμε να καταρρέουν τα πάντα και προσπάθήσαμε να αντισταθούμε. Βλέπετε δεν ήταν παρών δικηγόρος και οι κύριοι δεν μπορούσαν να περιμένουν γιατί βιάζονταν...

Ξέρετε πώς ένιωσα όταν έχαψαν το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και μας ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;

Αλήθεια ποιο είναι το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας; Απ' ό,τι φαίνεται, να ταλαιπωρεί και να εξευτελίζει ανθρώπους και να κυνηγάει ανυπεράσπιστες γυναίκες μόνες;

Εγώ είχαν την εντύπωση ότι η Αστυνομία πρέπει να καταδιώκει εμπόρους ναρκωτικών, απατεώνες και δολοφόνους. Άραγε με το θέμα στα Ζωνιανά τι έγινε; Ποιοι άνθρωποι είναι στις φυλακές χωρίς να μπορούν να βρουν το δίκιο τους; Παράλληλα, φροντίζουν να διαρρέονται όσα στοιχεία θέλουν σε συγκεκριμένες εφημερίδες και σ' "εκλεκτούς δημοσιογράφους".

Νιώσαμε την ώρα της εισβολής και της "έρευνας" να παραβιάζεται ό,τι σημαντικότερο έχουμε: το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ο χώρος ΜΑΣ, η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Μ' έκαναν να μετανιώσω που σπουδάζω Νομική. Από την άλλη, ίσως πρέπει να ασχολήθώ με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κατατρεγμένους. Δεν μπορώ να συνεχίσω την περιγραφή, δεν θέλω να τα θυμάμαι , όσο κι αν ο κύριος Χιώτης, γεμάτος ειρωνεία και χαιρεκακία, προέτρεψε χθες την Αστυνομία να έρθει ξανά στο σπίτι μας. Εχει αναλογιστεί ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ρομποτ; Ή μήπως αρέσκεται στο να ταπεινώνει τους άλλους;

Ο κύριος Χιώτης υποστηρίζει ότι εκβιαζόταν και ότι συκοφαντείται και ότι θίγεται απ΄αυτό. Αλλά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να μιλάει για το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, σαν να είμαστε εγκληματίες.

Ειλικρινά, αυτό με εξόργισε αλλά και με στεναχώρησε, διότι δεν περίμενα από έναν άνθρωπο ο οποίος θεωρεί ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψή του, το όνομά του, να θίγει άλλους και την οικογένειά τους. Αυτό ποι νιώσαμε ότσαν τον ακούσαμε, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Εμείς όμως είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, στεκόμαστε στα πόδια μας, έχουμε ψηλά το πηγούνι, όπως μου έλεγε μια φίλη, και προχωράμε και προσπερνάμε κάθε κακοήθεια και ύπουλο σκοπό.

Επίσης διαπιστώνω ότι οι πολιτικοί μανιωγώς ασκούν μηνύσεις και αγωγές. Και αναρωτιέμαι: δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν, παρά να διαβάζουν μόνο ό,τι γράφεται για εκείνους; Γιατί δεν κάνουν πράξεις, δεν κάνουν έργα, δεν ενδιαφέρονται για τον κόσμο, για τα προβλήματά του; Αν συνέβαινε αυτό, τότε οι ίδιοι οι πολίτες θα ήταν αυτοί που θα εξοργίζονταν και θα ήταν πρόθυμοι να τους υπερασπιστούν.

Σχετικά με τον κύριο Αναστασιάδη, ειλικρινά εκπλήσσομαι. Δεν περίμενα από έναν άνθρωπο που βαλλόταν το προηγούμενο διάστημα περισσότερο από καθέναν άλλον, να χτυπάει έτσι έναν άνθρωπο που ούτε καν τον ξέρει.
Αλήθεια, τόσο γρήγορα ξεχνάει όσα πέρασε; Πόσο χάλια ήταν; Κανένας δεν βρέθηκε να τον στηρίξει. Και τώρα αυτά που πέρασε ο ίδιος θέλει να τα κάνει και σε άλλους; Γιατί; Να μου απαντήσει.

Λυπάμαι γι αυτόν, για την οικογένειά του και για τα παιδιά του που τόσο πολύ ήθελε να προστατεύσει, έτσι έλεγε στον Αντέννα, και τα παιδιά των άλλων δεν τα σκέφτηκε!

Το άλλο εντυπωσιακό είναι ότι το πρόβλημα στην αρχή ήταν ο εκβιασμός και τώρα το επίκεντρο της συζήτησης έχει γίνε το Ιντερνετ και τα blogs. "Ολοι οι ειδικοί" προσπαθούν να λύσουν θέματα τα οποία ούτε στην Αμερική δεν έχουν λυθεί. ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Πρώτον γιατί δεν ξέρουν, πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν καν τι είναι. και δεύτερον γιατί προσφέρει πολλές δυνατότητες. Γιατί παγκοσμίως καταδιώκουν τους "μεγαλοεγκληματίες", αυτούς που κατεβάζουν τραγούδια από το το Διαδίκτυο και αυτούς που πωλούν CD. Αυτό είναι το κρίσιμο πρόβλημα της κοινωνίας ή μήπως των μεγαλοεπιχειρήσεων και των σκοτεινών συμφερόντων που θέλουν να ελέγχουν και να φιμώνουν τα πάντα;

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου, θα έπρεπε να είναι πιο μικρό για να διαβάζεται πιο εύκολα. ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΙΒΕΝΕΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ. Μόνο μέσω του Διασικτύου μπορώ να εκφραστώ ελέυθερα, να μιλήσω ανοικτά.

Θέλω να ευχαριστησω καθένα, είτε διάσημο είτε ασημο -και κανείς δεν είναι ανωνυμος, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ- για τη στήριξη και το ενδιαφέρον του. Ειλικρινα δεν περιμενα τέτοια στήριξη και αυτη είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Και θα κλεισω με έναν στίχο από ένα γνωστό τραγούδι του Χατζιδάκι "... Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ"."

Διαβάστε την συνέχεια

Αναζητώντας το σημείο G

Ιταλοί επιστήμονες δίνουν απάντηση σε ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς και πολλές, εντοπίζοντας το σημείο G. Το σημείο G είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία για την ερωτική πράξη. Για πρώτη φορά εντοπίστηκε τη δεκαετία του 1950 από τον Γερμανό γυναικολόγο Ernest Grafenberg ο οποίος διαπίστωσε μια μικρή διόγκωση στο πρόσθιο τοίχωμα του γυναικείου κόλπου, η διέγερση της οποίας μπορεί να δώσει στη γυναίκα πιο έντονο οργασμό από τον κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό.

Παλαιότερες μελέτες ανέφεραν ότι μόλις το 25% των γυναικών καταφέρνει να έχει μια τόσο έντονη εμπειρία καθώς στην πλειονότητα των γυναικών το σημείο G είναι δυσεύρετο. Τι ανακάλυψαν λοιπόν οι Ιταλοί ερευνητές;

Σύμφωνα πάντως με Ιταλούς επιστήμονες, το μυστήριο φαίνεται ότι θα λυθεί αφού όπως ισχυρίζονται, το «μαγικό» σημείο είναι δυνατόν να εντοπιστεί ακριβώς με τη βοήθεια υπέρηχου.

Οι ειδικοί χρησιμοποίησαν υπέρηχο για να μετρήσουν το μέγεθος και το σχήμα του ιστού ανάμεσα στην ουρήθρα και τον κόλπο. Ο ιστός σε αυτή την περιοχή βρέθηκε ότι κατά μέσο όρο είναι πιο πυκνός στις γυναίκες που ανέφεραν ότι είχαν οργασμό σε σχέση με αυτές που δεν είχαν.

Στην έρευνα συμμετείχαν 20 γυναίκες. Μικρό το δείγμα, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Από αυτές, οι εννέα ανέφεραν ότι είχαν κολπικό οργασμό και ο υπέρηχος έδειξε ότι στις συγκεκριμένες οι ιστοί στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν πιο πυκνοί.

Δίνεται έτσι απάντηση σε ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς και πολλές και που έχει επιτρέψει να δημιουργηθεί μια ολόκληρη φημολογία γύρω από το σημείο και από το αν μια γυναίκα που δεν το βρίσκει είναι "δυσλειτουργική". Περισσότερες έρευνες αναμένονται να ρίξουν φως στο καυτό αυτό θέμα.

Διαβάστε την συνέχεια

Οπαδοί του Ολυμπιακού οι δολοφόνοι της Παιανίας

Δέκα χούλιγκανς του Ολυμπιακού, εκ των οποίων οι πέντε είναι και υπάλληλοι της Π.Α.Ε., είναι αυτοί που συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα γεγονότα της Παιανίας, πριν από περίπου ένα χρόνο. Τους ενόχους καταδεικνύει ο αντιεισαγγελέας εφετών κ. Αριστείδης Φραγκιαδάκης, σε 48σέλιδη έκθεση-πρότασή του.

Σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα, 25 οπαδοί του Ολυμπιακού και μόνο ένας του Παναθηναϊκού ήσαν αυτοί που ενεπλάκησαν ενεργά στην αιματηρή συμπλοκή πριν από τον αγώνα των γυναικείων ομάδων βόλεϊ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ή συνελήφθησαν μετέπειτα, όταν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αποκάλυψαν σε επτά συνδέσμους οπαδών του Ολυμπιακού την υπαρξη «οπλοστασίων», αποτελούμενων από μαχαίρια, φωτοβολίδες, λοστούς, σιδηρογροθιές κ.τ.λ.

Γιατί όμως καθυστέρησε η διερεύνηση της δολοφονίας; Υπενθυμίζεται ότι δικαστικοί λειτουργοί είχαν ασκήσει έντονη κριτική στον τρόπο διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία, κυρίως όσον αφορούσε στην «εσφαλμένη λήψη ένορκων καταθέσεων από υπόπτους».

Πλέον, όμως, με δεδομένη την πρόταση του αντιεισαγγελέα, η οποία συνετάχθη στις 11 Φεβρουαρίου 2008 και στην οποία ο κ. Φραγκιαδάκης δίνει πλήρη εικόνα των γεγονότων της 29ης Μαρτίου 2007, παρουσιάζοντας νέα στοιχεία και προσδιορίζοντας τον ρόλο όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και σύντομα η Δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες.

Πηγή: Cosmo.gr

Διαβάστε την συνέχεια

Ο Σαρκοζί ζητά συγγνώμη για τα "γαλλικά" του

Ο Ζαρκοζί βρίζει άντε χάσου ρε ηλίθιεΤα μάζεψε όπως-όπως ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου (23/2) στην Αγροτική Έκθεση του Παρισιού, όπου εξύβρισε έναν συμπατριώτη του επειδή εκείνος αρνήθηκε χειραψία μαζί του.

Συγκεκριμένα, o Σαρκοζί μετέβη στο Διεθνές Σαλόνι Γεωργίας και άρχισε της χειραψίες με τους παρευρισκόμενους. Ένας παριστάμενος, ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον "Σαρκό", λέγοντας: «Όχι μην με αγγίζεις, θα με λερώσεις». Ο πρόεδρος της Γαλλίας απέδειξε εκ νέου το οξύθυμο του χαρακτήρα του «λούζοντας» τον συνομιλητή του με τα δικά του «γαλλικά». Μεταξύ άλλων είπε: «Άντε χάσου ρε ηλίθιε, άντε χάσου». Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο:



«Είναι δύσκολο ακόμη και όταν είσαι πρόεδρος να μην απαντήσεις σε μια προσβολή (...) Θα ήταν προτιμότερο να μην του είχα απαντήσει» παραδέχθηκε ο Σαρκοζί, μιλώντας στην εφημερίδα Le Parisien.

Σχολιάζοντας την άνοδο της δημοτικότητας του πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν που ανέρχεται πλέον στο 57% - ενώ ο ίδιος έχει πέσει στο 38% -, ο Σαρκοζί υπενθύμισε ότι αυτός είναι που τον επέλεξε για την πρωθυπουργία, κάτι που ήταν «μια ορθή απόφαση».

Διαβάστε την συνέχεια

Νέα εξέλιξη με τον εκβιασμό του Χιώτη από το PRESS-GR

PRESS-GR εκβιασμός ΒΗΜΑΝέα τροπή στην υπόθεση εκβιασμών από το PRESS-GR πάιρνει η υπόθεση με την καταγγελία του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη στο ΒΗΜΑ για τον εκβιασμό που δέχθηκε απο τύπους που είχαν δικαίωμα σχολίου στις αναρτήσεις του PRESS-GR.

"Στις 20 Δεκεμβρίου 2006 οι επιθέσεις που δεχόμουν πήραν άλλη διάσταση, καθώς στο προσωπικό μου e-mail έλαβα μια επιστολή με την οποία κάποιοι μου ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν τα δυσφημιστικά σχόλια. «Βασίλη, ετοίμασε 30.000 ευρώ για να μην ξαναέχεις πρόβλημα με το press-gr. Αλλιώς έχεις πολλά να δεις ακόμη...Να είσαι έτοιμος για όλα» ανέφερε το e-mail που έφερε την υπογραφή «killman»."

Η θέση μας:

Θεωρούμε απαράδεκτο και φτηνό τον εκβιασμό αυτό, ιδιαίτερα καθώς προέρχεται από σχολιαστές και όχι συντάκτες του PRESS-GR. Ο κ. Καψαμπάλης του PRESS-GR έχει ευθύνη γιατί τα σχόλια στο μπλογκ του ήταν εντελώς ανεξέλεγκτα. Η ευθύνη όμως αυτή δεν είναι νομική γιατί ό διαχειριστής δεν είναι υποχρεωμένος να φιλτράρει τα σχόλια στο μπλογκ του. Είναι όμως αντίθετη με το εθιμικό δίκτυο των μπλογκς, που απαιτεί συζήτηση με επιχειρήματα και όχι κραυγές, απειλές και εκβιασμούς.

Και όπως και ο ίδιος ζήτησε, εμείς κρίνουμε τον κ. Καψαμπάλη ως blogger και όχι ως κακοποιό. Και ως blogger θεωρούμε οτι έπρεπε να φροντίζει να μην υπάρχουν συκοφαντικά σχόλια στο μπλογκ του, όπως κάνουμε κι εμείς εδώ.

Τέλος, δεν συμφωνούμε με την πλήρη κατάργηση σχολίων γιατί αυτή καταργεί την ουσία του μπλογκ, που είναι η συζήτηση μεταξύ των αναγνωστών του. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα σχολίων, το μπλογκ γίνεται ένα απλό website.

Διαβάστε την συνέχεια

Η Τσέκου μίλησε για DVD, Θέμο και Καραμανλή

Τσέκου Tsekou Tsekoy Τσεκου Ζαχοπουλος DVD Θεμος Αναστασιάδης Θέμος Πριν από μερικά λεπτά τελείωσε η ολοήμερη κατάθεση της Εύης Τσέκου στον ανακριτή για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Αμέσως μετά, ο δικηγόρος της σε δήλώσεις του είπε πως η 35χρονη περιέγραψε την προσωπική και συναισθηματική της σχέση με τον κ. Ζαχόπουλο, την εκμετάλευση της, τα αδιέξοδα, και τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις για μονιμοποίηση.

Η κ. Τσέκου δήλωσε επίσης οτι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων έγινε ερασιτεχνικά, με απλά και πάμφθηνα μέσα και δεν ήταν προϊόν επαγγελματικής δουλειάς. Τι είπε όμως για τον κομιστή, τον Θέμο Αναστασιάδη και το αμοντάριστο DVD;

Η 35χρονη περιέγραψε λοιπόν τις επισκέψεις της στο MEGA και στο Πρώτο Θέμα. Περιέγραψε πώς το "πρωτογενές" υλικό (δηλ. η αμοντάριστη βιντεοκασσέτα) υπεκλάπη κατά την επίσκεψη της στις 22 Νοεμβρίου, 2007 στο Πρώτο Θέμα. Κατά την επίσκεψη της αυτή στο Πρωτο Θέμα συναντήθηκε με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Ιωάννη Μακρυγιάννη. Η κ. Τσέκου δήλωσε οτι ούτε κατασκεύασε ούτε διακίνησε το μονταρισμένο DVD που υπάρχει στη δικογραφία, υπονοώντας οτι την μετατροπή της βιντεοκασσέτας σε DVD και το μοντάζ την έκανε ο Αναστασιάδης.

Η 35χρονη υπέβαλε αίτημα για για αμεση αποφυλάκιση που δεν έγινε δεκτό. Ο δικηγόρος της κ. Τσέκου δήλωσε οτι η προσωρινή κράτηση της είναι κραυγαλέα αδικαιολόγητη και αυθαίρετη. Ζήτησε να πέσει φως στο θέμα του κομιστή του DVD και στις ολέθριες επιπτώσεις της πράξης του.

Τέλος η κ. Τσέκου δήλωσε οτι η ίδια κατέστρεψε τo αμονταριστο DVD στις αρχές Δεκεμβρίου, αφού μετάνοιωσε για τις πράψεις της.

Εμείς ρωτάμε τα εξής:

- Τι είχε το αμοντάριστο υλικό (45 min) που ήταν τόσο σημαντικό ώστε να θέλει κάποιος να το μοντάρει;

- Αληθεύουν οι φήμες οτι η βιντεοκασσέτα περιέχει υποτιμητικά σχόλια για τον Καραμανλή;

- Ποιος ο ρόλος του δικηγόρου Νικολουτσόπουλου που την συνόδευε στις επισκέψεις στο MEGA και στο Πρώτο Θέμα;

- Έχει ο εργατολόγος το αμοντάριστο υλικό;

- Γιατί ο Θέμος Αναστασιάδης έδωσε το DVD στην κυβέρνηση και γιατί απέκρυψε μεγάλο μέρος του μοντάροντας το (αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί της Τσέκου);

- Γιατί η κυβέρνηση κάλυψε αρχικά τον Αναστασιάδη;

- Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς οτι η Τσέκου κατέστρεψε το βιντεοσκοπημένο υλικό; Για χάνους μας περνάνε;

- Εμπλέκονται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και τα 5 εκατομμύρια του Θέμου στην υπόθεση Ζαχόπουλου-Τσέκου-Καραμανλή;


Διαβάστε την συνέχεια

Φεβρουαρίου 25, 2008

Όργιο με 5 Ελληνίδες και 12 Τούρκους στην Ανδριανούπολη

orgy όργιο οργιο σεξ παρτουζα παρτούζαΣε μέγα σκάνδαλο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα έχει εξελιχθεί η περιπέτεια πέντε νεαρών γυναικών, που αντί για bachelor party, πήραν μέρος σε όργιο (ή μήπως βιασμό;) στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας δύο ημέρες πριν από το γάμο. Προσκεκλημένοι 12 γεροδεμένοι νεαροί Τούρκοι, σε ρόλο επιβήτορα.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε χαμάμ της Ανδριανούπολης όπου οι πέντε Ελληνίδες γδύθηκαν, χαλάρωσαν, εξομολογήθηκαν τα ερωτικά τους μυστικά και ομόφωνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν το μασάζ του γεροδεμένου νεαρού που εργαζόταν εκεί. Ήταν το «καλό» δώρο της νύφης προς τις φίλες της.

«Έσκασε», λοιπόν, η νύφη τα χρήματα, πήρε η καθεμία το δωματιάκι της και η περιποίηση από τον μελαψό 23χρονο επαγγελματία ξεκίνησε... Οι υπηρεσίες του Τούρκου μασέρ, ο οποίος πριν περάσει στη διαδικασία της περιποίησης τις έτριψε δυνατά με τζίβα για χαλάρωση και υπεραιμία και τις σαπούνισε αμέτρητες φορές, ήταν τόσο καλές, ώστε αποφάσισαν να τις «ξαναγευτούν» το ίδιο βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Η πρόσκληση!
Το πρότειναν, λοιπόν, στο νεαρό άντρα, που με τα ίδια χρήματα θα έφερνε μερικούς φίλους του επαγγελματίες, για να τις προλάβει όλες. Οι νεαρές κοπέλες, των οποίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ηλικίες είναι μεταξύ 25 και 38, στο άκουσμα της πρότασης «πέταξαν» στα σύννεφα. Νεαροί Τούρκοι θα τις έτριβαν μέχρι να «λιώσουν»! Το ραντεβού δόθηκε για τις 8 το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Όταν χτύπησε η πόρτα της σουίτας, δώδεκα γεροδεμένοι νέοι στέκονταν μπροστά τους, για να τις ικανοποιήσουν ποικιλοτρόπως, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Οι κυρίες, οι οποίες φορούσαν μόνο πετσέτες γύρω από το γυμνό τους σώμα, έμειναν σε δευτερόλεπτα ολόγυμνες και οι νεαροί μόνο με το εσώρουχό τους.

Ορισμένες κυρίες ξάπλωσαν στον καναπέ, άλλες σε κρεβάτι και οι υπόλοιπες στο πάτωμα, ενώ οι «ορεξάτοι» μασέρ επιδόθηκαν στο «έργο» τους! Κάτι οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν, λίγο οι δυνατές μαλάξεις των Τούρκων «επαγγελματιών», άλλο τόσο τα μισοβογκητά πόνου (τάχα!) από τις νεαρές κυρίες, δεν άργησαν να πυρακτώσουν την ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε ένα πανηγύρι ακολασίας και αχαλίνωτου σεξ.

Οι «καυτές» λεπτομέρειες
Το όργιο που ακολούθησε δεν περιγράφεται, σύμφωνα πάντα με τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που ακούγονται υπό μορφή κουτσομπολιού εδώ και μία εβδομάδα στην πόλη. Οι κυρίες, τελικά, έχασαν κάθε έλεγχο και συμμετείχαν σε ένα όργιο που θα ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης πορνοταινιών του κόσμου. Διπλά, τριπλά και ομαδικά συμπλέγματα και συνευρέσεις έδωσαν και πήραν. Μόνο που από ένα σημείο και πέρα χάθηκε το μέτρο!

Οι ατίθασοι και ξαναμμένοι «καβαλάρηδες», παρασυρόμενοι από το πάθος των Ελληνίδων «σειρήνων», «ξεκίνησαν» και τελειωμό δεν είχαν. Φωνές, ουρλιαχτά λαγνείας και πάθους ξεσήκωσαν όλο το ξενοδοχείο. Μάταια ο υπάλληλος της υποδοχής προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, εγκαλώντας τους στην τάξη. Όχι μόνο δεν ζητούσαν από τους «επιβήτορες» να σταματήσουν, αλλά τους προέτρεπαν και για κάτι παραπάνω. Λίγα ελληνικά μισόλογα, λίγα τουρκικά και αρκετά αγγλικά και η συνεννόηση έγινε μια χαρά, με το έργο να συνεχίζεται για πολλή ώρα.

Μέχρι που επήλθε το «μοιραίο»!
Το πάθος και η ορμή των Τούρκων αντρών, οι οποίοι είχαν σταματήσει από νωρίς το μασάζ και είχαν αρχίσει τη διασκέδαση διά στάσεων Κάμα Σούτρα, οδήγησαν σε σοβαρούς τραυματισμούς ευαίσθητων περιοχών των πέντε γυναικών, οι οποίες, μην μπορώντας ούτε να περπατήσουν, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο ασθενοφόρο
Με δυνατούς πόνους και με την υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στο κέντρο άμεσης βοήθειας διεκομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο από την πόλη της Τουρκίας σε νοσοκομείο του Έβρου. Σε άθλια κατάσταση, εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ με πλήρη μυστικότητα εισήχθησαν κατεπειγόντως για νοσηλεία. Η είδηση, ως το πιο μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μέχρι σήμερα στο νομό, διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, ενώ ο γάμος, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.

Το παραπάνω συμβάν είναι καταγεγραμμένο μέσα από ένα λεπτομερές ρεπορτάζ και οδοιπορικό στο σημείο της «δράσης» των πέντε γυναικών (τα ονόματά τους δεν αναφέρονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και σας το μεταφέρουμε όπως ακριβώς κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στην ευρύτερη περιοχή των δύο ακριτικών πόλεων.

Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει ο ισχυρισμός των γυναικών οτι δεν συμμετείχαν σε όργιο αλλά υπέστησαν βιασμό. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια

Προφυλακτικό και προστασία στο sex

Προφυλακτικό προφυλακτικο comdom σεξ NakedNews-GRΕίναι ευρέως αποδεκτό ότι για όσους είναι σεξουαλικά ενεργοί το προφυλακτικό είναι η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση της μετάδοσης παθογόνων μικροβίων. Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και η μετάδοση της γονόρριας, των χλαμυδίων και σε πολλές περιπτώσεις του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) μπορεί να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με το προφυλακτικό.

Παρόλα αυτά, τα προφυλακτικά δεν είναι 100% ασφαλή. Αυτό το γεγονός περιπλέκει τα πράγματα αφού με άλλες έρευνες έχει φανεί ότι η προώθηση των προφυλακτικών οδηγεί σε εφησυχασμό και πιο επικίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές. Έτσι η προώθηση τους στις περισσότερες χώρες παραμένει ένα φλέγον ζήτημα.

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε το προφυλακτικό; Τόσο τα διαφημιστικά όσο και οι περισσότεροι γιατροί καθησυχάζουν τον κόσμο τονίζοντας το θέμα της ασφάλειας και της μείωσης του κινδύνου αλλά παραλείπουν να τονίσουν ότι χρειάζεται διαρκής και καλή εφαρμογή ώστε να λειτουργήσουν. Επίσης παραλείπουν να τονίσουν ότι τα προφυλακτικά δεν προστατεύουν την εξωτερική περιοχή των γεννητικών οργάνων που παραμένει εκτεθειμένη κατά τη σεξουαλική επαφή όπως και ότι δεν είναι αποτελεσματικά σε όλες τις σεξουαλικές πρακτικές.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα προφυλακτικά δεν μπορεί να είναι η μόνιμη απάντηση στο ζήτημα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και ότι χρειάζονται πιο εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις.

Για παράδειγμα τα προγράμματα σεξουαλικής αγωγής έχουν επανειλημμένα αποτύχει να εμποδίσουν την αύξηση των συχνοτήτων των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Σουηδία και η Ελβετία. Σε ευρωπαϊκών επίπεδο τα δύο τρίτα των κρουσμάτων αφορούν εφήβους και νέους που παραλείπουν να χρησιμοποιούν τα προφυλακτικά σε τακτική βάση παρά την εφαρμογή σχετικών προγραμμάτων στα σχολεία.

Μέχρι να βρεθεί η οριστική απάντηση, οι κυβερνήσεις των προηγμένων χωρών ίσως θα πρέπει να παραδειγματιστούν από το μοντέλο της Ταϊλανδής. Το πρόγραμμα 100 Per Cent Condom που εφαρμόστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 με προσωπικές προσπάθειες του γερουσιαστή πλέον Mechai Vira-vaidya, κατάφερε να μειώσει τον αριθμό των νέων κρουσμάτων HIV από 140,000 το χρόνο το 1991 σε περίπου 21,000 το 2003.

Η διαφορά αυτού του προγράμματος με τα προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των δυτικών χωρών διαφέρει ως προς τη προσέγγιση. Τα προφυλακτικά πρέπει να βρίσκονται παντού και όσο εύκολα βρίσκονται τα λάχανα δηλώνει ο πασίγνωστος πλέον Mr Condom. Και όταν μιλάς στους ανθρώπους πρέπει να το κάνεις με χιούμορ και αμεσότητα.

Γιατί σε κάθε περίπτωση το προφυλακτικό είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο αποτελεσματικό υπάρχει.

Πηγές: BBC, PubMed, ABC, Wikipedia, MEN24

Διαβάστε την συνέχεια

Ο Χάρης Ρώμας για τα χαμηλά νούμερα του "Δεληγιαννείου"

Χάρης Ρώμας Χαρης Ρωμας Δεληγιάννειο Δεληγιαννειο Παρθεναγωγείο NakedNews-GRΤα vούμερα της AGB στην αρχή δεν ήταν καλά. Όμως κάτι η μετακίνηση της ημέρας προβολής από Δευτέρα σε Παρασκευή, κάτι η εμφάνιση guest stars, όπως της Ζωζώς Σαπουντζάκη την προηγούμενη Παρασκευή, ήρθε το "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο" και ορθοπόδησε.

Ο δημιουργός του, Χάρης Ρώμας, το στηρίζει όσο μπορεί με δηλώσεις του τύπου «θεωρώ ότι είναι η ωραιότερη δουλειά που έχω κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα μου», ενώ παραδέχεται οτι «ο ΑΝΤ1 φέτος δεν πάει καλά». Διαβάστε τι ακριβώς είπε:

«Θεωρώ ανεπιφύλακτα ότι είναι η ωραιότερη δουλειά που έχω κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα μου», είπε ο Χάρης Ρώμας για το "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο" σε συνέντευξη του στο περιοδικό Τηλεθεατής. «Το τίμημα της όχι μεγαλύτερης τηλεθέασης που έχω κάνει ποτέ, πιθανώς να οφείλεται στις εποχές αλλά και στο ίδιο το project», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς. «Πρώτα απ’ όλα κάνει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον ΑΝΤ1. Οπότε στο πλαίσιο ενός καναλιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα φέτος, γιατί πρέπει να αισθάνομαι ότι κάτι δεν πήγε με μένα ειδικά καλά;» συμπλήρωσε.

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας για τις κριτικές, είπε ότι τις αξιολογεί και δεν τις παίρνει τοις μετρητοίς, ενώ για τα μελλοντικά του σχέδια είπε ότι έχει σχεδιάσει τις δύο επόμενες χρονιές που περιλαμβάνουν νέες δουλειές του στην τηλεόραση, στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο.

Διαβάστε την συνέχεια

Ανησυχία Άγγλων για την εκλογή Χριστόφια στην Κύπρο

Χριστόφιας Χριστοφιας Xristofias Christofias NakedNews-GR Cyprus ΚύπροςΣημαντικός είναι ο αντίκτυπος της εκλογής Χριστόφια στην προεδρία της Κύπρου, στα διεθνή Μ.Μ.Ε. Μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος δείχνει να ανησυχεί και για το μέλλον των αγγλικών βάσεων στο νησί.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της εφημερίδας Guardian: «Παρά το γεγονός ότι ο Χριστόφιας είναι ένας πραγματιστής με φιλοευρωπαϊκές καταβολές, την ίδια στιγμή στηρίζει έναν μετριοπαθή μαρξισμό-λενινισμό και τάσσεται υπέρ της αποστρατιωτικοποίησης της νήσου. Είναι φανατικά κατά της βρετανικής παρουσίας και των βρετανικών βάσεων, τις οποίες χαρακτηρίζει “αποικιακή κηλίδα αίματος”».

Τι λένε λοιπόν για τον "μοναδικό κομμουνιστή ηγέτη της Ευρώπης" οι Times του Λονδίνου, η γαλλική Le Monde, το αμερικανικό CNN και οι Financial Times;

Οι Times του Λονδίνου, επίσης, αναφέρονται εκτενώς στις καταβολές του Δημήτρη Χριστόφια και στις αγαστές σχέσεις που διατηρεί με το Κρεμλίνο, «καλύτερες απ’ ό,τι με τον Λευκό Οίκο ή την Ντάουνινγκ Στριτ», υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα, τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με την ηγεσία των Τουρκοκυπρίων.

Η ισπανική El Pais εκτιμά ότι η νίκη του Δημήτρη Χριστόφια θα ανοίξει τον δρόμο για έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για τη λύση του Κυπριακού, ενώ η γαλλική Liberation σημειώνει ότι η νίκη του Γ.Γ. του Α.Κ.Ε.Λ. φέρνει ένα «άρωμα άνοιξης» και στο θέμα των συνομιλιών με τους Τουρκοκύπριους.

Η γαλλική Le Monde και το αμερικανικό CNN κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας είναι ο μόνος κομμουνιστής ηγέτης χώρας-μέλους της Ε.Ε., καθώς και στο γεγονός ότι είναι θετικός στο άνοιγμα ενός διαύλου επικοινωνίας με την τουρκοκυπριακή πλευρά.

Τέλος, οι Financial Times σχολιάζουν τις εσωτερικές αντινομίες του Α.Κ.Ε.Λ., λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρά το γεγονός ότι οι κομμουνιστές εξακολουθούν να ασπάζονται τον μαρξισμό-λενινισμό, το Α.Κ.Ε.Λ. ελέγχει πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και μία εταιρεία επενδύσεων, η οποία φιγουράρει στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου της Λευκωσίας».

Διαβάστε την συνέχεια

Οι νικητές των βραβείων Oscar

Όσκαρ Οσκαρ 2008 Oscar NakedNews-GRΟι αδελφοί Coen και το σινεφίλ «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» («No Country For Old Men»), κέρδισε τα περισσότερα -και σημαντικότερα- βραβεία. Από τρία χρυσά αγαλματάκια κράτησαν στα χέρια τους οι Joel και Ethan Coen το βράδυ της Κυριακής (24/2), για την Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Διασκευασμένο Σενάριο ενώ ένα ακόμα ακόμα πήγε στον Javier Bardem–που ήταν και το φαβορί- στην κατηγορία β’ ανδρικού ρόλου.

Το αξιοπερίεργο είναι οτι στην Ελλάδα το «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» παίζεται μόνο σε δύο κινηματογράφους και μάλιστα όχι καθημερινά. Δείτε σε ποιους:

1. ΙΝΤΕΑΛ
Πανεπιστημίου 46 (ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο), 210-3826720.
Κυρ.: 01.00

2. ODEON KOSMOPOLIS ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΙΘΟΥΣΑ 1
Λεωφ.Κηφισίας 73, Αγ.Θωμάς, Μαρούσι (Κόμβος Αττικής Οδού), 8011160000.
Σαβ.: 20.50

Αναμένουμε βέβαια οτι μετά την βράβευση του με Όσκαρ, η ταινία θα προβληθεί από περισσότερες αίθουσες. Δέστε τους κινηματογράφους που παίζουν το «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» εδώ.

Συνεχίζοντας με τους νικητές των Oscar, ένα άλλο φαβορί, ο Daniel Day Lewis τιμήθηκε για την ερμηνεία του στο «Θα Χυθεί Αίμα» («There Will Be Blood»), κερδίζοντας το δεύτερό του Oscar α’ ανδρικού ρόλου, μετά το 1990 και το «Αριστερό Μου Πόδι». Η ταινία του Paul Thomas Anderson κέρδισε επίσης Oscar φωτογραφίας.

Μια έκπληκτη Marion Cotillard, παρέλαβε το Oscar α’ γυναικείου ρόλου, για την εκπληκτική απόδοσή της ως Edith Piaf στο «Ζωή Σαν Τριαντάφυλλο» («La Vie En Rose»). Από την ίδια ταινία βραβεύτηκε και το μακιγιάζ.

Η σημαντικότερη έκπληξη της βραδιάς, ήταν η νίκη της Tilda Swinton στην κατηγορία β’ γυναικείου ρόλου, για την ταινία «Μάικλ Κλέιτον». Ενώ τα προγνωστικά αλλά και τα περισσότερα βραβεία που είχαν προηγηθεί των Oscar (κριτικών, ηθοποιών κλπ.) ήθελαν την Cate Blanchett φαβορί για το «I’m Not There» και ως μόνη που θα μπορούσε να την κοντράρει την Amy Ryan στο «Χωρίς Ίχνη» («Gone, Baby, Gone»), η Swinton ήταν αυτή που έφυγε τελικά κρατώντας το αγαλματάκι.

Η Blanchett έγινε μια ακόμα ηθοποιός (όπως πιο πρόσφατα, το 2003, η Julianne Moore) που δεν κέρδισε σε καμία από τις δύο κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια, α’ και β' γυναικείου ρόλου («Elizabeth: Η Χρυσή Εποχή» - «Elizabeth: The Golden Age).
Η κωμωδία «Juno», με τον χαμηλό προϋπολογισμό αλλά τη μεγάλη απήχηση σε κοινό και κριτικούς, κέρδισε τελικά το Oscar πρωτότυπου σεναρίου, με την πρώην στρίπερ Diablo Cody.

Η μουσική επένδυση της «Εξιλέωσης» («Atonement») κέρδισε Oscar καθώς και το τραγούδι «Falling slowly» από την ταινία «Once».

Το Oscar ξενόγλωσσης ταινίας πήγε στην Αυστρία για το αντιναζιστικό «The Counterfeiters», καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων αναδείχθηκε ο… σεφ ποντικός «Ρατατούης», μικρού μήκους κινούμενα σχέδια το «Peter And The Wolf» και μικρού μήκους με ζωντανούς χαρακτήρες,το «Le Mozart Des Pickpockets». Στα ντοκιμαντέρ, το «Taxi To The Dark Side» κέρδισε στην κατηγορία μεγάλου μήκους και το «Freeheld» σε αυτή μικρού μήκους.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, βραβεύτηκαν: για τα κουστούμια το «Elizabeth: Η Χρυσή Εποχή», για τα οπτικά εφέ «Το Αστέρι Του Βορρά» («The Golden Compass»), για την καλλιτεχνική διεύθυνση το «Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street» («Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ»), για μοντάζ, μίξη ήχου και ηχητικά εφέ το «Τελεσίγραφο του Μπορν» («The Bourne Ultimatum»).

Το τιμητικό Oscar της βραδιάς, παρέδωσε η Nicole Kidman στον σχεδιαστή παραγωγής ταινιών όπως τα «North By Northwest», «Τα Πουλιά» και «Βιολιστής Στη Στέγη», Robert Boyle, ο οπίος διανύει το 98ο έτος της ηλικίας του.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Oscar εδώ:
http://www.oscars.org/80academyawards/nominees/index.html.

Διαβάστε την συνέχεια

Καψαμπέλης για PRESS-GR "Είμαι blogger, όχι κακοποιός"

Andreas Kapsabelis Kapsampelis Αντρέας Ανδρέας Καψαμπάλης Ανδρεας Καψαμπελης PRESS-GR Press-gr NakedNews-GRΟ blogger του PRESS-GR, Ανδρέας Καψαμπέλης, που συνελήφθη με την συνδρομή αμερικανικών δικαστικών αρχών για εκβιασμό, λύνει τη σιωπή του για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Διαψεύδει τις κατηγορίες, καταγγέλει απειλές εις βάρος της οικογένειας του, αλλά κάνει και αυτοκριτική. Εμείς είμαστε μαζί του μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Διαβάστε τι λέει ο κ. Καψαμπέλης στο blog του:

"Eίμαι blogger, όχι κακοποιός. Πιστεύω στην εναλλακτική ενημέρωση, χωρίς εξαρτήσεις, την οποία κάποιοι θέλουν να φιμώσουν. Και δεν έχω καμμιά σχέση με κανενός είδους ιστορίες εκβιασμών, με οποιαδήποτε άλλα εγκληματικά γεγονότα ή με κακοποιά στοιχεία. Η αλήθεια θα φανεί. Κοντός ψαλμός αλληλλούια...

Η ζωή μου είναι ανοικτό βιβλίο, όπως και η δουλειά μου. Οσοι με ξέρουν, γελάνε με αυτά που ακούνε. Κι όσοι δεν με ξέρουν, μπορούν να έρθουν να δουν πού και πώς ζώ, τι αυτοκίνητο έχω και ποια περιουσία έχω - που δεν έχω. Οπως δεν έχω και off shore εταιρείες.

Λυπάμαι μονάχα που ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί με μια απλή επίσκεψη, πήρε τον χαρακτήρα επιδρομής, προπηλακισμών και απειλών με κατάχρηση εξουσίας σε βάρος της οικογένειάς μου. Και τελικά αποδείχθηκε κούφια, όπως δείχνουν επίσημα έγγραφα. Κανένα "υλικό" δήθεν εκβιασμών σε βάρος πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών κλπ δεν κατασχέθηκε όπως κάποιοι έγραψαν. Φαίνεται ότι κρίνουν εξ ιδίων... Τέτοιες επιδρομές να κοιτάξουν να κάνουν αλλού οι Αρχές.

Πιστεύω ότι είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια εκφοβισμού της εναλλακτικής ενημέρωσης η οποία τρομάζει τις εξουσίες. Ας ηρεμήσουν και ας συμβιβαστούν με τη νέα πραγματικότητα. Παρά τα λάθη και τις υπερβολές, ακόμα και την ασυδοσία της, η ενναλακτική ενημέρωση έχει γίνει συστατικό της δημοκρατικής διαδικασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπουν κανόνες και πλαίσια λειτουργίας, τα οποία η πολιτεία αρνείται ακόμη και να θέσει σε σοβαρή συζήτηση. Μένει λοιπόν η "αυτορρύθμιση". Και σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε να ζητούμε συγγνώμη όλοι μας όταν αδικούμε κάποιον ή μεταφέρουμε κάτι λανθασμένο. Δεν διστάζω να το κάνω στο βαθμό που μου αναλογεί."

Ολόκληρο το post εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια

Όλα για την νευρική ανορεξία της Νανάς Καραγιάννη

Νανά Καραγιάννη Nana Karagianni νευρική ανορεξία NakedNews-GRΗ περίπτωσή της συγκλονίζει το πανελλήνιο καθώς είναι η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που παραδέχτηκε ανοιχτά το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που την έστειλε στο νοσοκομείο. H Νανά Καραγιάννη νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, ενώ πρόσφατα χώρισε με τον σύζυγο της μετά από επτά χρόνια γάμου.

Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει πολλοί φίλοι και συνεργάτες της τηλεοπτικής «Κουτσομπόλας» του «Πρωινού καφέ» να μιλήσουν. Κι ενώ όλοι τους δείχνουν σίγουροι ότι η Νανά θα βγει νικήτρια μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια, λίγοι κάνουν λόγο για τα αίτια που οδήγησαν πριν από δύο μόλις μήνες τον Γιώργο Στάση και τη νεαρή παρουσιάστρια να διαλύσουν τον ευτυχισμένο γάμο τους.

Ας δούμε όμως πώς ακριβώς έχει η κατάσταση: Ο εν διαστάσει σύζυγός της λοιπόν δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό της και υποστηρίζει οτι δεν έφυγε από κοντά της γιατί δεν την ήθελε, αλλά γιατί ήθελε να την «τρομάξει» και να την υποχρεώσει να δει κατάματα το πρόβλημά της. «Με είχαν διαβεβαιώσει οι γιατροί ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να πείσουμε τη Νανά ότι έχει πρόβλημα και ότι κινδυνεύει άμεσα». Αυτά μας είπε ο κ. Στάσης συμπληρώνοντας: «Έφυγα παρότι μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά είχα πειστεί ότι ήταν για το καλό της».

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυόμισι χρόνια, όταν η Νανά άρχιζε σταδιακά να χάνει κιλά, μειώνοντας την ποσότητα και τη συχνότητα των γευμάτων της ημερησίως. Έως τότε νόμιζε ότι ήταν μια καλλίγραμμη γυναίκα. Χρειάστηκε να φτάσει 36 κιλά, να καταντήσει σκιά του εαυτού της, για να μπει στις αρχές Φεβρουαρίου σε ιδιωτική κλινική ακολουθώντας μια «κλειστού τύπου» θεραπεία, η οποία προβλέπει φαρμακευτική αγωγή και ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, με μετρημένα μέχρι και το τελευταίο γραμμάριο γεύματα. Ταυτόχρονα έχει σε καθημερινή βάση συνεδρίες με ειδικό ψυχολόγο.

Οι γιατροί έχουν ως στόχο να προσλαμβάνει 1,5-2 κιλά την εβδομάδα. Από το πρώτο λεπτό της εισαγωγής της στην κλινική συνεχώς στο πλευρό της είτε με τηλεφωνήματα είτε με ανθοδέσμες βρίσκονται η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και ο Στέλιος Αντωνιάδης (ο οποίος είχε βρει εξαρχής τους γιατρούς που την παρακολουθούν). Η Νανά έχει επίσης τακτική επικοινωνία με τη Ζέτα Δούκα, η οποία άλλωστε έχει ιδρύσει την ΑΝΑΣΑ, ένα σύλλογο για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη νευρική ανορεξία.

Διαβάστε περισσότερα για τους λόγους που οδήγησαν την Νανά να μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου εδώ.

Από το Λοιπόν

Διαβάστε την συνέχεια

Φεβρουαρίου 24, 2008

Κάνε σεξ, γυμνάζει!

Αν δεν προλαβαίνετε να στριμώξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα τη γυμναστική, μην απογοητεύεστε. Υπάρχει τρόπος να αθληθείτε και αυτός είναι το σεξ.

Όπως αναφέρει η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) της Μεγάλης Βρετανίας στην ιστοσελίδα της, το «sexercise» (όπως το ονομάζει από την ένωση των λέξεων sex και exercise) μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και βοηθά στο να ζήσουμε περισσότερο. Πώς όμως θα γίνει αυτό;

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι την καλή δουλειά την κάνουν οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού και διεγείρουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ παράλληλα «χτυπούν» ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Από την άλλη, ειδικοί στη σεξουαλική υγεία, επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά. «Ναι, υπάρχει απόδειξη ότι το σεξ κάνει καλό στην πνευματική υγεία του ανθρώπου αλλά είναι παρατραβηγμένο να πει κανείς ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης τόσο σοβαρών ασθενειών», υποστηρίζει η γιατρός Melissa Sayer, στην εφημερίδα Guardian.

Λίγη φαντασία και ενέργεια στο σεξ χρειάζεται, επιμένουν στην NHS και θα έχετε κάνει γυμναστική αντίστοιχη με αυτή ενός αθλητή. Το σεξ χρησιμοποιεί όλους τους μυς, βάζει την καρδιά και τα πνευμόνια να δουλεύουν με ένταση και επιπλέον καίει 300 θερμίδες την ώρα. Επίσης, προσθέτει η NHS, έχει ευεργετικές ικανότητες και στη εμφάνισή σας καθώς οι αυξημένες ενδορφίνες «βοηθούν το δέρμα να είναι απαλό και τα μαλλιά να λάμπουν».

Είτε υπάρχει επιστημονική βάση σε όλα αυτά είτε όχι, τουλάχιστον οι άνθρωποι δεν προτείνουν κάτι δυσάρεστο!

Διαβάστε την συνέχεια

Στα ύψη ο ΣΥΡΙΖΑ με 16,2% σε νέα δημοσκόπηση

ΣΥΡΙΖΑ Tsipras Τσίπρας NakedNews-GRΣε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του Έθνους της Κυριακής, τα δύο μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό κάτω του 60%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει νέα μεγάλη άνοδο.

Πρόθεση ψήφου:
ΝΔ: 31%, ΠΑΣΟΚ: 28,3%, ΣΥΡΙΖΑ: 16,2%, ΚΚΕ: 7,1%, ΛΑΟΣ: 3,8%

Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζεται και στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, όπως φαίνεται παρακάτω: Θετική γνώμη σε ποσοστό 65,1% συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας και σε 54,8% ο Αλέκος Αλαβάνος. Ακολουθούν ο Κ. Καραμανλής με 53,6%, ο Γ. Παπανδρέου με 42,6%, ο Γ. Καρατζαφέρης με 39,2% και η Αλέκα Παπαρήγα με 38,1%.

Διόλου κολακευτική είναι η εικόνα της κυβέρνησης σύμφωνα με τους ερωτηθέντες. Στο ερώτημα «ύστερα από τέσσερα χρόνια πώς θα χαρακτηρίζατε την κυβέρνηση Καραμανλή;», το 40,7% απαντά «κυβέρνηση στασιμότητας και απραξίας», το 28,8% «κυβέρνηση σκανδάλων», το 21,2% «κυβέρνηση μεταρρυθμίσεων», το 5,8% «κυβέρνηση σεμνότητας και ταπεινότητας». Ένας στους δύο πολίτες (45,5%) πιστεύει ότι και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ η κατάσταση θα ήταν ίδια.

ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας NakedNews-GR


Σε ερώτηση αν οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι από το έργο της νέας κυβέρνησης το 55,3% δηλώνει καθόλου, το 21,3% λίγο και το 15,1% αρκετά.

Ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα αναφορικά με την πρόθεση των ψηφοφόρων να δουν συγκλίσεις κομμάτων και συνεργασίες. Η προοπτική της σύγκλισης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ αποσπά υψηλά ποσοστά, καθώς το 88,8% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι θα επιθυμούσε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει θετικά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ανέρχεται σε 64,4%.

Το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 27,5% των ψηφοφόρων.

Η τηλεφωνική πανελλαδική δημοσκόπηση της Marc έγινε το διάστημα 14-20 Φεβρουαρίου σε δείγμα 1.019 νοικοκυριών.

Διαβάστε την συνέχεια

Φεβρουαρίου 23, 2008

Και το όνομα του PRESS-GR, Ανδρέας Καψαμπέλης!

Press-GRΣε συνέχεια του ποστ "Συνελήφθησαν οι bloggers του PRESS-GR", μεταδίδουμε τα παρακάτω με κάθε επιφύλαξη:

Από το Πρώτο Θέμα
Η συνδρομή των αμερικανικών δικαστικών αρχών στην έφοδο κατά του PRESS-GR ήταν καταλυτική. Η δικαιοσύνη μαζί με τις ελληνικές διωκτικές αρχές πέτυχαν να φτάσουν στους υπεύθυνους λειτουργίας του δημοφιλέστερου blog στη χώρα, εναντίον των οποίων εκκρεμούν δεκάδες μηνύσεις για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση από πολιτικούς, ισχυρούς επιχειρηματίες, εκδότες κ.α

Oι διωκτικές αρχές κατέσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και υλικό, προσήγαγαν υπόπτους για εξηγήσεις στην ασφάλεια, ενώ τις επόμενες ημέρες σχεδιάζονται έρευνες σε πολλά ύποπτα σημεία. Ποιος όμως είναι ο δημοσιογράφος που συνελήφθη;

Ο κ. Ανδρέας Καψαμπέλης, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαρρέουν από την έρευνα είναι ο δημοσιογράφος ο οποίος πλήρωνε τους λογαριασμούς για τη λειτουργία του blog, ενώ μετά από έρευνα εντοπίστηκε και μεγάλος αριθμός συνδεδεμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέσω των οποίων γινόταν επεξεργασία και ανάρτηση κειμένων στο PRESS-GR.

Προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλα ονόματα εμπλεκομένων, αφού δεν μπορεί να θεωρηθεί κάθε συνεργάτης του blog ύποπτος, ενώ η λειτουργία του είναι νόμιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να «σπάσουν» οι κωδικοί δύο εταιριών «μαϊμού» στην Κύπρο και την Κολομβία, καθώς και μίας άλλης στο Αφγανιστάν για να καταφέρουν οι αμερικανικές αρχές να εντοπίσουν την «πηγή» και να δώσουν τα σχετικά στοιχεία στη δίωξη οργανωμένου εγκλήματος. Δηλαδή ποιος πληρώνει το λογαριασμό και τη διεύθυνση του σπιτιού του, απ’ όπου γίνεται η «τροφοδότηση» της ιστοσελίδας.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ την περασμένη εβδομάδα μόλις έφτασαν τα στοιχεία, ενημερώθηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.

Διαβάστε τι απαντά ο Ανδρέας Καψαμπέλης από το PRESS-GR για τις κατηγορίες.

Διαβάστε την συνέχεια

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο γενικός, η γραμματέας και το μαστίγιο

Μαστίγιο γενικός γραμματέας NakedNews-GRΝέο ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει εδώ και λίγες μέρες την Αθήνα και ευχόμαστε να μην έχει παρόμοιες τραγικές εξελίξεις με το ροζ σκάνδαλο με τον Χρήστο Ζαχόπουλο και την 35άχρονη. Στο νέο σκάνδαλο ο πρωταγωνιστής έχει περίπου την ηλικία του Χρήστου Ζαχόπουλου και είναι κι αυτός γενικός. Όχι όμως γενικός γραμματέας υπουργείου, αλλά γενικός διευθυντής και πρόεδρος μιας πολύ μεγάλης και γνωστής εταιρείας. Είναι πολύ γοητευτικός και ερωτικός και είναι παντρεμένος με γοητευτική Αθηναία.

Στην εταιρεία του είχε προσλάβει στο ιδιαίτερο γραφείο του ως γραμματέα μια νεαρή ξανθή καλλονή, αγνώστων μορφωτικών προσόντων, με την οποία είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις. Ήταν πραγματικά ένας δεσμός-σεισμός...

Μετά όμως από σειρά έντονων σεισμικών και ηδονικών δονήσεων, με ηφαιστειώδεις σεξουαλικές εκρήξεις και ανομολόγητα βίτσια, στα οποία ειδικεύονται έξαλλα κορίτσια, ο πρόεδρος άρχισε να πλήττει και επειδή η νεαρή γραμματέας είχε αρχίσει να αποθρασύνεται, αποφάσισε να την κάνει σιγά σιγά πέρα. Έτσι, ενημέρωσε τους προσωπικούς του φίλους, τους ανώτερους υπαλλήλους και τους bodyguards να παρεμποδίζουν τις εφόδους της δεσποινίδας στο γραφείο του, ακόμη και για υπηρεσιακά θέματα.

Παμπόνηρη εκείνη πήρε είδηση ότι ο αγαπημένος της ήθελε να την απομακρύνει κι έτσι πριν από λίγες μέρες, κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βγήκε από το γραφείο της φορτωμένη με ντοσιέ και έγγραφα και πλησίασε την αίθουσα συνεδρίων, όπου ο πρόεδρος είχε σύσκεψη με επιφανείς βιομήχανους και ξένους τραπεζίτες. Οι ειδικοί φρουροί μόλις είδαν τη γραμματέα να εφορμά προς την πόρτα, στάθηκαν μπροστά της και της απαγόρευσαν την είσοδο. Αγανακτισμένη εκείνη και εξαγριωμένη τους αποστόμωσε λέγοντας ότι ο ίδιος ο πρόεδρος την κάλεσε για να παρουσιάσει στους συνέδρους κάποια σημαντικά έγγραφα. Εκείνοι υποχώρησαν, η ξανθή καλλονή μπήκε θριαμβευτικά μέσα κι ενώ όλοι αιφνιδιασμένοι την παρακολουθούσαν με περιέργεια, η γραμματέας πλησίασε την έδρα του συνεδρίου, όπου βρισκόταν ο αγαπημένος της πρόεδρος, άφησε κάτω τα ντοσιέ και τους φακέλους, ξεκούμπωσε την μπλούζα της μέχρι κάτω και ενώ όλοι δέχονταν με ποικίλες αντιδράσεις το αιφνίδιο στριπτίζ της καλλονής, εκείνη ξαφνικά έβγαλε ένα μαστίγιο με κόμπους από τα ντοσιέ που είχε φέρει και ανεμίζοντάς το επιθετικά πλησίασε σχεδόν γυμνή τον πρόεδρο και του είπε παθιασμένα:

Αγάπη μου, άντρα μου, δεν κρατιέμαι... Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω... Έλα να κάνουμε τρελίτσες... Άγριες τρέλες... Να με πεθάνεις... Και να σε πεθάνω...

Πριν προχωρήσει περισσότερο η μαστιγώτρια οι bodyguards του προέδρου την πρόλαβαν, ενώ οι σύνεδροι έδειχναν απογοητευμένοι, γιατί δεν μπόρεσαν να απολαύσουν περισσότερο τις άγριες τρελίτσες! Το ξέρουμε. Κι εσείς τρελαίνεστε να μάθετε περισσότερα. Ελπίζουμε πως τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα έχουν αίσιο και όχι απαίσιο τέλος.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε την συνέχεια

Τι λένε τα στοιχήματα για τα ΟΣΚΑΡ

Oscar NakedNews-GR Όσκαρ στοίχημα υποψηφιότητεςΟπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πολλές εταιρίες έσπευσαν να ανακοινώσουν αποδόσεις για τα Όσκαρ. Οι Daniel Day-Lewis και Julie Christie και η ταινία "No Country For Old Men" (Καμία Πατρίδα Για Τους Μελλοθάνατους), είναι μερικά σημεία που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να "ανεβούν στο βάθρο του νικητή, ενώ δεν λείπουν και τα σημεία εκείνα που "πληρώνουν" καλά αν καταφέρουν να πάνε κόντρα στις προβλέψεις.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τις αποδόσεις στις τρεις σημαντικότερες κατηγορίες και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Καλά κέρδη!

---------------------------------------------------
Υποψηφιότητες Α' ανδρικού ρόλου

George Clooney - "Michael Clayton"
Daniel Day-Lewis - "There Will Be Blood" (Θα Χυθεί Αίμα)
Johnny Depp - "Sweeney Todd The Demon Barber of Fleet Street"
Tommy Lee Jones - "In the Valley of Elah" (Στην Κοιλάδα Του Ήλα)
Viggo Mortensen - "Eastern Promises" (Επικίνδυνες Υποσχέσεις)

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

Βetoto
Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood) 1.08
Johnny Depp (Sweeney Todd) 7.50
George Clooney (Michael Clayton) 11.00
Viggo Mortensen (Eastern Promises) 30.00
Tommy Lee Jones (In the Valley of Elah) 50.00

Ladbrokes
Daniel Day Lewis - 1.08
Johnny Depp - 10.00
George Clooney - 11.00
Viggo Mortensen - 21.00
Tommy Lee Jones - 34.00

--------------------------------------------------------------------------------
Υποψηφιότητες Α' γυναικείου ρόλου

Cate Blanchett - "Elizabeth: The Golden Age" (Elizabeth - Η Χρυσή Εποχή)
Julie Christie - "Away from Her" (Υστερόγραφο Μιας Σχέσης)
Marion Cotillard - "La Vie en Rose" (Ζωή Σαν Τριαντάφυλλο)
Laura Linney - "The Savages"
Ellen Page - "Juno"

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

Betoto
Julie Christie (Away from her) 1.40
Marion Cotillard (La Vie En Rose) 3.25
Ellen Page (Juno) 10.00
Cate Blanchett (Elizabeth: The Golden Age) 20.00
Laura Linney (The Savages) 30.00

Ladbrokes
Julie Christie 1.50
Marion Cotillard 3.00
Ellen Page 8.00
Cate Blanchett 34.00
Laura Linney 34.00

--------------------------------------------------------------------------------
Υποψηφιότητες Καλύτερης Ταινίας:

"Atonement"
"Juno"
"Michael Clayton"
"No Country for Old Men"
"There Will Be Blood"

AΠΟΔΟΣΕΙΣ:

Betoto
No Country For Old Men 1.40
There Will Be Blood 4.75
Atonement 5.75
Juno 15.00
Michael Clayton 25.00

Labrokes
No Country For Old Men 1.33
There Will Be Blood 5.00
Atonement 7.00
Juno 15.00
Michael Clayton 34.00

Διαβάστε την συνέχεια

Καζίνο του sex

σεξ NakedNews-GRΣε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε στην ιδιοκτησία του 39χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι πελάτες που κατέφθαναν απ’ ολόκληρη την Κρήτη κι έκαναν ουρές έξω από τα διαμερίσματα, στην περιοχή Γούρνες, πλήρωναν 60 ευρώ για τις «υπηρεσίες» που τους προσέφερε 20χρονη από την Αλβανία, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε με... μάρκες που έδινε ο ιδιοκτήτης σε πελάτες τους οποίους διάλεγε ο ίδιος!

Πώς όμως είχε διαφύγει τη σύλληψη τόσο καιρό ο 39χρονος; Ο επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη τελικά μαζί με την αλλοδαπή «υπάλληλό» του, είχε τα μάτια του... δεκατέσσερα και δεν αποκάλυπτε το μυστικό του σε άγνωστα άτομα, ενώ διάλεγε με πολλή προσοχή εκείνους που θα έβαζε στα «σεπαρέ» για να συνευρεθούν με την κοπέλα, με αποτέλεσμα να διαφεύγει της σύλληψης.

Ωστόσο, στην τελευταία επιχείρηση που στήθηκε πριν από τρεις μέρες δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός. Αστυνομικοί της Ειδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκληματικότητας (ΕΙΔΑΣΥΔΕ) παρακολούθησαν για αρκετή ώρα τα επιπλωμένα διαμερίσματα παρατηρώντας μεγάλη προσέλευση ανδρικού πληθυσμού και συλλαμβάνοντας, εντέλει, δύο άτομα που βγήκαν με διαφορά λίγων λεπτών από τα δωμάτια. Οι συλληφθέντες αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε το «παιχνίδι». Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην... επιχείρηση όπου βρίσκονταν άλλοι δύο πελάτες και ο ιδιοκτήτης με την 20χρονη, και τους συνέλαβαν.

Στο τμήμα, η κοπέλα ομολόγησε ότι εκδιδόταν έναντι 60 ευρώ, από τα οποία τα μισά κατέληγαν στον 39χρονο, ενώ ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν στα διαμερίσματα τις τελευταίες μέρες. Από την πλευρά του, ο συλληφθείς αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ζήτησε να μιλήσει με τον δικηγόρο του. Σημειώνεται ότι στον παράνομο οίκο δεν βρήκαν άλλες κοπέλες, παρά τις πληροφορίες των αστυνομικών ότι ήταν αρκετές οι αλλοδαπές που είχαν προσφέρει κατά καιρούς τις υπηρεσίες τους.

Μέσα σε χάρτινο κιβώτιο οι αστυνομικοί βρήκαν 18.000 ευρώ (!) που, όπως εκτιμούν, προέρχονται από τις παράνομες δραστηριότητες. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και οι μάρκες που δίδονταν στους πελάτες.

Διαβάστε την συνέχεια

Ο χορός του Μπους στην Αφρική

Μπους Bush Africa dance NakedNews-GR Naked NewsTον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Αφρική, τη Λιβερία, περίμενε ο Αμερικανός πρόεδρος George Bush για μας δείξει σε τι πραγματικά έχει ταλέντο.

Ήταν μοναδικός, είχε χάρη και φινέτσα που θα ζήλευαν μέχρι και στο "So you think you can dance"! Απολάυστε τον στο παρακάτω βιντεάκι:



Μετά το τέλος των συνομιλιών με την πρόεδρο Ellen Johnson-Sirleaf, ο πρόεδρος ενθουσίασε, όχι με τις απόψεις του στις διμερείς επαφές, αλλά με τις χορευτικές του ικανότητες με την πρώτη εκλεγμένη γυναίκα ηγέτη της Αφρικής.

Οι ντόπιοι ενθουσιάστηκαν. Η μουσική έπαιζε ακόμη πιο δυνατά. Και ο πρόεδρος ξεδίπλωσε για μια ακόμη φορά το χορευτικό του ταλέντο: Που δεν αφήνει ποτέ μα ποτέ ανεκμετάλλευτο.

Διαβάστε την συνέχεια

Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα κάνει γυαλιά-καρφιά

Τζούλια Αλεξανδράτου Alexandratou NakedNews-GR«Γυαλιά, καρφιά τα κάνω. Κινητά πετάω, μαγαζιά σπάω» ήταν ένα πράγμα η Τζούλια Αλεξανδράτου το περασμένο Σάββατο, όπου έκανε «καλοκαιρινό» ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ποιος είδε την Τζούλια τη μέρα εκείνη και δεν φοβήθηκε. Ο Χάρης Σιανίδης, πάντως που τη συνόδευε και οι υπάλληλοι του καταστήματος, τα χρειάστηκαν με την μαινόμενη Αλεξανδράτου.

Τι έγινε, όμως, και θύμωσε το μοντέλο; Η Τζούλια επέστρεφε από Κύπρο μαζί με τον Σιανίδη και στο καπάκι θα έπαιρναν το αεροπλάνο για να πάνε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν προσκεκλημένοι σε μία εκδήλωση. Λόγω του καιρού, όμως, κάποιες πτήσεις ματαιώθηκαν κι αυτό μάλλον δεν άρεσε στην Αλεξανδράτου, η οποία ήταν... «Θεσσαλονίκη θέλω, τώρα τη θέλω». Τι κι αν ο Σιανίδης προσπάθησε να της εξηγήσει και να την ηρεμήσει; Και δεν είναι μόνο αυτά, έχει και συνέχεια.

Εκείνη δεν έπαιρνε χαμπάρι και οι δύο φίλοι πήγαν στο κατάστημα για να μιλήσουν και καλά prive. Μην τους ακούσει ο κόσμος και γίνουν θέμα στο αεροδρόμιο. Χα. Κούνια που κούναγε τον Χάρη. Δίπλα του είχε την ελληνική version της Ναόμι Κάμπελ, η οποία όχι μόνο δεν ηρεμούσε, αλλά σε μία έξαλλη κατάσταση πετούσε ο, τι έβρισκε μπροστά της. Πάλι καλά που δεν πέταξε κινητό σε κάνα κεφάλι υπαλλήλου. Κι αφού ο «ταύρος» Τζούλια ξέσπασε και ξεθύμανε, έφυγε μαζί με τον φίλο της για το σπίτι. Αν θα πληρώσει τις ζημιές; Χλώμό...

Διαβάστε την συνέχεια

"Show me the money" το νέο τηλεπαιχνίδι του Φερεντίνου

Φερεντίνος Ferentinos NakedNews-GRΤο “Show me the money” με τον Χρήστο Φερεντίνο έρχεται για να συνδυάσει τύχη και γνώση προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό σόου με έπαθλο τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά και απρόσμενη εξέλιξη σε κάθε βήμα.

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην Αγγλία, την Αμερική και την Ισπανία. Τι συμβαίνει λοιπόν στο «Show me the money»; Λεπτομέριες παρακάτω:

Ο παίκτης καλείται να επιλέξει μια από τις 13 εντυπωσιακές χορεύτριες που στέκονται απέναντί του. Η κοπέλα αυτή θα του αποκαλύψει το ποσό που πρόκειται να διαχειριστεί με την απάντησή του. Παράλληλα, ο παίκτης επιλέγει ερώτηση. Εάν απαντήσει σωστά, τα χρήματα θα προστεθούν στο λογαριασμό του, ενώ αν απαντήσει λάθος, τα χρήματα θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό του. Το παιχνίδι ολοκληρώνεται όταν ο παίκτης δώσει 6 σωστές ή 6 λανθασμένες απαντήσεις.

Show me the money, η ελπίδα του ΑΝΤ1 να χτυπήσει τον επιτυχημένο Εισοδηματία του MEGA. Σύντομα στις οθόνες μας!.

Διαβάστε την συνέχεια


@ ads.freestuff.gr Δωρεάν Διαφήμιση


AdBanner Exchange



Ads.PcBoX.Gr Banner Exchange